Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dovolená s OS Tatry 2012.
Advertisements

Co nabízíme: •výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Výstavba sportovního areálu 20
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Budova č.1Gen.Závady 118-kapacita200 osob Budova č.2Litomyšlská 66-kapacita30 osob Budova č.3Gen.Závady 383-kapacita70 osob Školní jídelnaGen.Závady 118-kapacita.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.
Pobytové středisko Zastávka
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
 Školní prázdniny trvají osm týdnů (dva měsíce).  Jezdí se na dovolené k moři, na tábory, na rekreace a další místa k prožití zážitků.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Terénní základnu - Rohanov
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Pavel Slouka.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Ostružno - Prachovské skály
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Pečovatelská služba.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Výtvarný tábor na koních
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Program MŠMT VIII v roce 2017
Nábor mladých fotbalistů
Sportovní klub Strupčice
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Domov se zvláštním režimem
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Za celý tým vedoucích a instruktorů
Domov se zvláštním režimem
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Co nabízíme: výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV zájmové.
Domov se zvláštním režimem
KALUMET STARÉHO INDIÁNA
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna

Nabídka pro děti a mládež Letní tábory - povodně Nabídka pro děti a mládež Pro rodiny postižené povodněmi nabízíme zdarma pobyty na letních táborech pro děti a mládež. Vaše děti dopravíme na/z letního tábora Vyberete si z nabídky pro mladší i starší děti Vyberete si termín, který vám bude vyhovovat Tematicky zaměřené tábory jsou pod pedagogickým a zdravotním dozorem

Dětský tábor Se Sluníčkem za sluníčkem Letní tábory - povodně Dětský tábor Se Sluníčkem za sluníčkem "Kdo si hraje, nezlobí„ - tábor nabitý hrami, soutěžemi, sportem a zábavou – Sidonie – Bílé Karpaty Věk: 7 let (6 let po domluvě) do 17 let Termín 1: 3.– 9.8. 2013    "Hrej si a dováděj s námi" Termín 2: 3.– 9.8. 2013    "Sportovní tábor" (Tenisová škola pod vedením trenéra, fotbal, volejbal) Rekreační centrum Pohoda se nachází v obci Sidonie nedaleko Brumova- Bylnice, v pohoří Bílých Karpat Ubytování je ve dvou zděných budovách, kde jsou 2-6 lůžkové pokoje nebo čtyřlůžkových chatkách. Více informací www.slunickozlin.cz

Řadoff > Opravdová dovolená pro teenagery Letní tábory - povodně Řadoff > Opravdová dovolená pro teenagery ŘADOFF > Vypni na 14 dní – jedinečná možnost pro teenagery, jak si užít konec léta s moderátorem Snídaně s Novou Pavlem Svobodou - Třeboňsko Věk: Pro mládež od 13 do 17 let Termín: 11. 8. - 24. 8. 2013 Tábor leží na Třeboňsku cca 3 km od Stráže nad Nežárkou na břehu Nové řeky Ubytování je zajištěno v chatkách po čtyřech. Ve zděných budovách je veškeré zázemí (umývárny, toalety, klubovna a "stodola", která slouží jako útočiště při nepřízni počasí). Více informací www.radoff.cz

Letní tábory - povodně Individuální pobyt V případě zájmu nebo větší skupiny (školní třídy, sportovního oddílu apod.) nabízíme individuální pobyt s úhradou ubytování, stravování a dopravy v našich partnerských zařízeních Věk: Individuálně Termín: Individuálně