Kurz aktuálních gramotností Číslo kola výzvy:1. Číslo globálního grantu: CZ.1.07/3.2.01 Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Libereckém kraji Vyhlašovatel.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Advertisements

Zpráva o aktivitách a výsledcích projektu Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Liberec Šamánkova 500/8 Ing. Ludmila Krabsová.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Ing. Zdenka Kučerová.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Vzděláváním blíže jihočeské krajině Zahájení projektu Název návrhu GP: Vzděláváním blíže jihočeské krajině Registrační číslo GP: CZ.1.07/3.2.08/
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
Projekt Rozvoj praktických forem výuky na PF UP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Umění motivace, komunikace a prezentace ZAHÁJENÍ PILOTNÍHO OVĚŘOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU UMĚNÍ MOTIVACE, KOMUNIKACE A PREZENTACE LITOMĚŘICE 26. BŘEZNA.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Distanční texty na CD-ROM
Projekt „Provoz Center na podporu integrace cizinců VI.“ je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro integraci státních příslušníků třetích zemí.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Projekt je spolufinancován ESF a SR ČR VZDĚLÁVACÍ, PORADENSKÉ A RELAXAČNÍ CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ OSOBY A JEJICH RODINY V LIBERECKÉM KRAJI OBCHODNÍ.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Centrum pro studium vysokého školství
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Ing. Eva Kotková & Ing. Věra Exnerová.
Ústav pedagogických věd
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
GRANTOVÉ PROJEKTY VĚCNĚ Leoš Křeček Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
Úspěšný projekt č. CZ / E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě.
VÝROČNÍ KONFERENCE GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 27. listopadu 2008 Liberecký kraj.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Odborný seminář KFÚ FSE UJEP v Ústí nad Labem Sociální ekonomika jako producent sociální a veřejné přidané hodnoty.
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Správa veřejného majetku O štěkajících kočkách a mňoukajících psech.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Brno 2008 INFORMAČNÍ SYSTÉM MASARYKOVY UNIVERZITY Katalog pro ECTS label Instrukce k plněním katalogu.
Základy sociální politiky PVZASP Jaro 2006 Katedra veřejné ekonomie Mirka Wildmannová 5. patro, místnost 523 Konzultační hodiny: úterý.
Úvod do studia jazyka N2BP,NJ2BP_1UJA
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
PROJEKT ŠABLONY CZ.1.07/1.5.00/ Zpracovala: RNDr. Dagmar Fialová SŠP, Brno, Jílová 36g
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Jazykové vzdělávání na SŠŽTS Šumperk 2015/2016. Které cizí jazyky se žáci učí? Anglický jazyk Německý jazyk.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 7. července Typy kurzů (moduly): o Dvousemestrální kurzy: Angličtina pro ekonomická studia Příprava na zkoušky Cambridge.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Říjen  Úvodní kolečko – kdo je z jaké školy?  ÚP Bc. Kateřina Járová (trh práce) Ing. Marcela Vychodilová (IPS, nabídka pro ZŠ)  Krajský úřad.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Lenka Herčíková,
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Technické znalectví a pojišťovnictví
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST BUDOUCÍ VÝZVY.
JIHOMORAVSKÉ REGIONÁLNÍ CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
Technicky zaměřené aktivity na ZŠ Doctrina
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
NAPLŇOVÁNÍ CÍLŮ GLOBÁLNÍCH GRANTŮ V LIBERECKÉM KRAJI
Transkript prezentace:

Kurz aktuálních gramotností Číslo kola výzvy:1. Číslo globálního grantu: CZ.1.07/ Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Libereckém kraji Vyhlašovatel (ZS):Liberecký kraj Název projektu:Kurz aktuálních gramotností Registrační číslo:CZ.1.07/ / Partner projektu:Úřad práce v Liberci

STUDIJNÍ PLÁN PředmětSemestr/počet hodinGarant Základy psychologie, sociální psychologie16 zkProf. Vágnerová Sociální komunikace20 kzDr. Procházková Komunikace v pracovním prostředí20 zDr. Procházková Písemná a elektronická komunikace16 zIng. Kovářová Zákl. finančních dovedností pro nefinančníky20 z16 zkIng. Syrovátková Veřejná správa28 zkIng. Syrovátková Anglický jazyk56 z 56 zkDr. Pekařová Základy práce s PC28 z Ing. Volf Cvičení ze základů práce s PC28 z Pouze dozor Volitelný předmět28 kz PC pro pokročiléIng. Olehlová Evropská unieIng. Syrovátková Německý jazykMgr. Pacltová Celkem hodin Počet zkoušek a klas. zápočtů/zápočtů2/43/32/47/11

STUDIJNÍ MATERIÁLY PředmětMateriálAutor Základy psychologieTištěný text + elektronické testyProf. Vágnerová Sociální psychologieElektronický text + testyDoc. Janošová Sociální komunikacePowerPointová přednáška Případové studie Dr. Procházková Dr. Exnerová Komunikace v pracovním prostředíPowerPointová přednáška Případové studie Dr. Procházková Dr. Exnerová Písemná a elektronická komunikacePowerPointová přednáška + Cvičení Ing. Kovářová Zákl. finančních dovednostíElektronický text + testyIng. Syrovátková Veřejná správaPřednášky, doplňující elektronický text, cvičení Ing. Syrovátková Anglický jazykCvičení a testyDr. Pekařová Základy práce s PCPřednášky, doplňující elektronický text, cvičení Ing. Machytka Mgr. Kozák PC pro pokročiléCvičeníIng. Olehlová Evropská unieElektronický text + testyIng. Syrovátková Německý jazykCvičení a testyMgr. Pacltová

Vyučující PředmětGarantVyučující - lektor Základy psychologie Prof. Vágnerová Mgr. Veronika Pavlů Sociální psychologieMgr. Veronika Pavlů Sociální komunikaceDr. Procházková Komunikace v pracovním prostředíDr. Procházková Písemná a elektronická komunikaceIng. Kovářová Zákl. finančních dovednostíIng. Syrovátková Veřejná správaIng. Syrovátková Anglický jazykDr. PekařováMgr. Kamila Jech Koldinská Mgr. Lenka Dymokurská Ing. Blanka Pokorná (F.X. Šaldy) Základy práce s PCIng. VolfMgr. Kozák (KSS + ZŠ Lesní) PC pro pokročiléIng. Olehlová Evropská unieIng. Syrovátková Německý jazykMgr. Pacltová