Letecká doprava. + rychlost, úroveň, služby - cena?, střední a dlouhé vzdálenosti nahradila mezikontinentální lodní d. celý svět v dosahu 24 hodin.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doprava Ivan Gros
Advertisements

Slovní úlohy o pohybu doháněcí
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent
Služby letecké dopravy
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
VODA & ENERGIE.
Konkurence vs. monopol v letecké dopravě v ČR
Budoucnost letecké dopravy v Evropě Magda Gregorová, Eurocontrol STATFOR Praha, 16. června 2010.
Ochrana letišť Zákon 49/1997 o civilním letectví Pro výkon státní správy ve věcech civilního letectví je zřízen Úřad pro civilní letectví se sídlem v Praze.
Provoz a ekonomika dopravy
Letecká doprava.
DOPRAVA.
Doprava.
Služby letecké dopravy
DRUHY DOPRAVY Lodní doprava Železniční doprava Letecká doprava
Život letušky Prezentace k oborové práci
SEVERNÍ ASIE - SIBIŘ.
Název Doprava – druhy dopravy 3 Předmět, ročník Zeměpis, 2. ročník
Konference Nová adresa pro Vaše podnikání Strategická průmyslová zóna Holešov Libor Lukáš statutární náměstek hejtmana Zlínský kraj.
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
Doprava 25. listopadu 2005.
Komunikační předpoklady rozvoje cestovního ruchu
 nejhustší v “ Modrém banánu“  silniční  ½ přepravy zboží a lidí  1924 – první dálnice mezi Milánem a Benátkami  letecká  Airbus - Francie  železniční.
Stupeň rozvoje států světa
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2Č. materiálu:VY_32_INOVACE_.
DOPRAVA U: s. 101 – 102 Použitá literatura: Voženílek, V.: Zeměpis České republiky. Prodos, Olomouc ISBN
Letadla společnosti BOEING
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Kateřina Kubáčková Michaela Kobrová
Zvyšování bezpečnosti letecké dopravy
Rakety.
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
Společenské a hospodářské prostředí
Boeing 787 Dreamliner.
Autor: Mgr. Helena Nováková
Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova VY_52_INOVACE_178_rychlost-projektová úloha Vytvořil: Jana Slaboňová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká.
LETECKÁ DOPRAVA.
Globální družicové polohové systémy Galileo a GLONASS
Německo Jan Dušek.
Hospodářství České Republiky
MD, 7. listopadu Analytická část (2011)  Vyhodnocení plnění opatření a indikátorů stávající DP  Doprava jako podmínka konkurenceschopnosti ČR.
Mississippi Tereza Krsková 7.Třída
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
● Téma:Průmyslová revoluce v Anglii, Evropě a českých zemích ● Vypracovala: Mgr. Monika Vlková, SPŠ Uh. Brod ● OB21-VVP-HUM-DEJ-MVLK-M
Ing. Jan KLAS VÝSLEDKY A VÝVOJ ŘLP ČR, s.p – 2015 Generální ředitel 10. listopadu 2015 PRAHA 13. ročník jednání s leteckými dopravci.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Veronika Kurečková Centrum dopravního výzkumu, Brno Rehabilitační programy pro řidiče.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
Strategická průmyslová zóna Holešov. lokalita v srdci Evropy.
Placené a neplacené služby - Záleží na úrovni, umístění, velikosti, ale především na podnikavosti a snaze hotelového manažera. Placené Neplacené Zařaďte:
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Doprava Slouží k přemísťování lidí, zboží, surovin a informací.
Napříč Evropou Matematicko- geografický projekt. Zadání úkolů 1. Podle daných indícií se pokuste zjistit a určit město, ve kterém se nacházíte 1. Podle.
AnotacePracovní list k procvičení znalostí o tepelných motorech AutorDagmar Kaisrová JazykČeština Očekávaný výstup Plynulé čtení s porozuměním.Výchova.
Letadla. Letadlo je stroj schopný létat v atmosféře nezávisle na zemském povrchu.Letadlo využívá vztlaku díky kterému může létat. Schéma obtékání křídla.
Název školy:Základní škola, Hradec Králové Milady Horákové 258 Autor:Mgr. Lukáš Dubrovský Název:VY_32_INOVACE_05_03A_Doprava v ČR Téma:Zeměpis České republiky.
EVROPSKÉ HOSPODÁŘSTVÍ
osobní doprava patří do sféry služeb
Doprava a dopravní služby
Dopravní ceniny, tarify, slevy, letový řád
Trasování a sestavení programu zájezdu
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová
Dopravní služby v CR.
Technologie a řízení letecké dopravy: 1
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Nadzvuková veřejná letecká doprava
Aerotaxi.
Transkript prezentace:

letecká doprava

+ rychlost, úroveň, služby - cena?, střední a dlouhé vzdálenosti nahradila mezikontinentální lodní d. celý svět v dosahu 24 hodin ČR - ČSA - Travel service - nízkonákladové d.s. vzdálenosti krátké - ČR střední - Evropa dlouhé – mezikontinentální, USA, Rusko, Čína... letadla aerotaxi = jednotlivci - 10 střední = velká = Boeing 737, 747 A 320, 340, 380 až 800 lidí třídy - F, E,… C -pravidelné -charterové cena = palivo + palubní služby taxy - zázemí, opravy, provoz letišť, bezpečnostní opatření služby- předodletové, palubní,po letu, informace, směnárny obchody,tranzity aj.