Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice, 10.12.2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009
Advertisements

Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Předsednictví ČR v Radě EU Gita Vašíčková Úřad vlády ČR Odbor koordinace evropských politik.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Pravidla publicity projektu
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Výsledky českého předsednictví v Radě EU 29. června 2009, Praha.
Předsednictví ČR v Radě EU Agenda a Priority
OMC Pracovní expertní skupina
VYJEDNÁNÍ NSRR A OPERAČNÍCH PROGRAMŮ Ing. Ivo MINAŘÍK Odbor regionálního rozvoje KrÚ JMK Hodonín,
České předsednictví EU 2009 – Co znamená z organizačního a logistického hlediska pro ČR.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Praha
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Liberec 9. října 2008.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Oficiální portál ČR Kateřina Zachová, Marek Tupý.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
OMC Pracovní skupina pro součinnost ve vzdělávání, zejména uměleckém.
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Předsednictví ČR v Radě EU Česká inspekce životního prostředí 14. května 2008 Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 Praha 10, Ústředna:
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Informační kulturní portál
MU Brno, Vzdělávání knihovníků Mgr. Jana Nejezchlebová Moravská zemská knihovna
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Předsednictví ČR v Radě EU Tereza Grünvaldová Úřad vlády ČR Odbor komunikace.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Hana Kavánková Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČRSekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČR Digitální jednotný trh Marta Vojtová Odbor koordinace evropských.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Brno 25. listopadu 2008.
Interní audit a Compliance v České pojišťovně | Praha| Peter Štefánik| 1.
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Akční plán Strategie vzdělávání pro udržitelný rozvoj Materiál je připravován na základě usnesení vlády č. 851/2008, o Strategii vzdělávání pro udržitelný.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Budování užitečného webu - nezbytná výbava městských webů. Ing. Radovan Necid starosta.
PREZENTUJÍCÍ Comenius Regio na Vysočině Pro koordinační schůzku dne připravil tým ComReg, prezentuje RNDr. Kamil Ubr.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
[ 1 ] MUDr. Tomáš Boráň Seminář oddělení klinického hodnocení, SÚKL, a © 2011 Státní ústav kontrolu léčiv Webové stránky SÚKL pro potřeby.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Jak se pracuje překladateli
Tiskový mluvčí ZUR 295 Tereza Fojtová, tisková mluvčí MU
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Transkript prezentace:

Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,

Alexandr Vondra Místopředseda vlády pro evropské záležitosti Sekce pro předsednictví Jana Hendrichová náměstkyně Kabinet místopředsedy vlády Antonín Berdych ředitel Odbor informování o evropských záležitostech Ondřej Karas ředitel Sekce pro evropské záležitosti Marek Mora náměstek Odbor logistiky a organizace Odbor rozpočtu a veřejných zakázek Odbor komunikace (Redakce portálu) Odbor koordinace evropských politik Odbor koncepcí a analýz Struktura ÚMVEZ

Odbor komunikace  Tiskoviny, dárky, propagační předměty  Dekorace  Logo a jednotný vizuální styl  Doprovodné a kulturní akce  Interní překladatelský tým  Tisková centra a akreditace novinářů  Redakce webové stránky

Redakce webové stránky  5 redaktorů + stážisté (novináři, odborníci na EU, programátor)  3 oficiální fotografové CZ PRES  24/7  kompletní příprava obsahu, zadávání překladů  kontrola formátu, obsahu (soulad s prioritami, fakta)  komunikace a koordinace výstupů s resorty  komunikace a koordinace s Bruselem (GS Rady EU, SZB)  komunikace s dalšími institucemi

Webový portál předsednictví  udržuje kontinuitu předsednických webů  jazykové verze: čeština, angličtina, francouzština  kompletně ve vizuálním stylu CZ PRES  plná verze bude spuštěna  cílové skupiny:  domácí a zahraniční média  odborná veřejnost  domácí a zahraniční úředníci  široká veřejnost

Nadpis hlavní úrovně  další odrážka

Struktura webové stránky (1)  Aktuality a dokumenty  veškeré výstupy – TZ, prohlášení, projevy  Kalendář akcí  kalendář všech jednání  kalendář kulturních a doprovodných akcí  České předsednictví  vše, co se týká CZ PRES  logo, motto, rozpočet, program, web, partneři,…

Struktura webové stránky (2)  Servis pro novináře  místa zasedání, ubytování, doprava  akreditace, newsletter, RSS  archivy, galerie, kontakty  O EU  historie, instituce, procedury  členské a kandidátské země  Politiky EU

Struktura webové stránky (3)  Česká republika  každý web předsednictví prezentuje zemi  kvalita kolísá – srovnání LU a SI, FR, DE …  CZ pojetí je zodpovědné  nechceme dublovat ostatní webové stránky  odkazujeme na další informace  snažíme se o interaktivitu  videa, fotografie apod.

Další prvky webu CZ PRES  Evropský chat  E-pohlednice  Kvíz  Důraz na přístupnost  Pro postižené návštěvníky webu  zvětšování písma bez deformace webu  ohled na čtečky pro nevidomé  přepisy videa v archivech

Kde vyjádřit svůj názor?  Evropský chat  Ankety  ové adresy:  

CO VÁS JEŠTĚ ZAJÍMÁ?

Děkuji za pozornost! Vojtěch Hledík