HEXAGEEK Czech Republic Hostingové a datové služby zdarma pro NNO.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Internet - opakování.
Advertisements

Studyline s.r.o LET ZKUŠENOSTÍ  Založeno v roce 1999 => 11 LET ZKUŠENOSTÍ  5 kanceláří v ČR - Praha, Brno, Plzeň, Liberec, Olomouc.
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.
Internetové servery Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
INFORMATIKA 4_10_ HODINA 10. TÝDEN
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
Plánování sociálních služeb v Třinci. „Pověz mi a já zapomenu, ukaž mi a já si vzpomenu, ale nech mne zúčastnit se a já pochopím.“ Konfucius.
Informatika Internet.
Koncepce péče o staré občany
Zálohování dat Karel Schwarz KFA Praha 26.dubna 2010.
David Škaroupka S49 FSI VUT Brno Systém DNS (Domain Name System) (v rámci cvičení VPN)
Webová aplikace: Publikační systém. Členové týmu Jan Suchan Štěpán Hašek Jakub Hušek Petr Horský Bc. Petr Salač (SI2)
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
NAS NAS - Network Attached Storage NAS - Network Attached Storage Je to síťové datové úložiště, které bývá nejčastěji použito jako centrální úložiště dat.
Eva Bártová Andrea Křivánková
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
INTERNET Filip Fiala, 4C.  Internet je globální systém vzájemně propojených počítačových sítí. (World Wide Web)  Pro vzájemnou komunikaci v síti se.
Koordinace Evropského roku dobrovolnictví /10 Michal Urban 31. ledna 2011.
Základy internetu. Základy internetu Historie začátek 60. let 20. století - zakázka americké armády na vybudování sítě, která by byla schopná fungovat.
Zahraniční křesťanské internetové společenské sítě Jan Šedo koordinátor projektu signály.cz konference Křesťané a internetové společenské sítě
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Podnikání a program Erasmus+ Bc. Lenka Unzeitigová OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
NIDM, TALNET a NNO Mimořádně nadané děti. Kongres výchovného poradenství Interhotel Labe, Pardubice26. dubna 2006.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
BELBOG s.r.o. BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PREZENTACE FIRMY.
EBooks on Demand – projekt evropské kooperace Věra Pospíšilíková – MZK, Kateřina Kamrádková – NTK AKM 2010.
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
Neziskové formy podniku -> Ekonomika a neziskový sektor Ekonomika a neziskový sektor
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
INTERNET Mgr. Petra Toboříková. Internet = celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí –WWW (text, grafika a multimédia - hypertextové odkazy)
MENSA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Diakonie Církve bratrské KONTAKT: Michaela Veselá Koněvova 151/24, Praha 3 – Žižkov tel.: ,
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvým.
Dobrovolníci v neziskovém sektoru Historické kořeny dobrovolnictví Dobrovolnictví vzájemně prospěšné Dobrovolnictví veřejně prospěšné Terminologické rozdíly:
Arcidiecézní charita Olomouc (ACHO) započala svou činnost již po roce Ta byla násilně přerušena válkou a poté totalitním komunistickým režimem.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
© ABB Group November 15, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Steinerová, ABB s.r.o., Workshop,
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
Internet – pojmy, služby
Tato prezentace byla vytvořena
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
Videoverifikace.
Základní pojmy při používání Internetu
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Počítačové sítě.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Marko Radovanovic, VSE Základní přehled
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ - TOPOLOGIE SÍTÍ
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Digitální učební materiál
Informatika Internet.
Transkript prezentace:

HEXAGEEK Czech Republic Hostingové a datové služby zdarma pro NNO

HEXAGEEK zákazníku v ČR domén v ČR 1800 hostovaných serverů Registrujeme 300 doménových koncovek 16 různých datacenter Vlastní datacentrum v Brně a v Praze 1434 VPS o kapacitě 2413GB RAM a 514TB HD

HEXAGEEK HEXAGEEK LLC (USA) HEXAGEEK LTD (Canada) HEXAGEEK s.r.o. (Czech Republic) HEXAGEEK s.r.o. (Slovensko) HEXAGEEK LTD (Velká Británie) HEXAGEEK Brazilie HEXAGEEK Austrálie

HEXAGEEK REFERENCE ESET Software Ministerstvo zemědělství HERTZ.cz a HERTZ.sk Albatros media Multisonics Valka.cz a mnoho dalšího

HOSTING zdarma WEB hosting, Multi hosting a FTP hosting zdarma Prodloužení a zpráva domén za pořizovací cenu Podpora projektů a NNO

Jaké jsou další výhody ? Slevy na server hosting / housing Slevy na připojení k internetu a datové karty Poskytnutí podpory zdarma Hosting a zpráva domén zdarma Přes 240 mezinárodních doménových koncovek za nákupní cenu Poskytnutí podpory zdarma při transferu webu Poradenství a vzdálená podpora pro osoby se zrakovým, sluchovým případně jiným postižením.

Kdo může získat tuto služby ? Jesle, školy, školky a vzdělávací instituce Policii, SDH, dobrovolné sbory a další záchranné složky Zdravotnictví, hospicy, domovy důchodců a humanitární organizace Skautské oddíly, zájmové kroužky, ústavy a kluby mládeže Osoby ZTP nebo trvalé invalidity Neziskové organizace, útulky a dobrovolnické organizace.

Jak získat tuto službu Možností je několik kontaktovat přímo mě Jan Kachlík, případně náš firemní support kde s Vámi vyřeší potřebný postup Náš web