Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.20151.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_20_Hrajeme si s písmenky (SADA ČÍSLO 1)
Advertisements

ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Odborné učebny na našem gymnáziu
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_04.
ZŠ A MŠ OLBRAMICE, p. o. Jana Kuncková Projekt RESTART, reg. č. CZ.1.07/1.3.00/
VY_32_INOVACE_19_ Čtení slabik – pohádka (SADA ČÍSLO 1)
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Masarykovo gymnázium.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Souhlásky tvrdé, měkké, obojetné VY_32_INOVACE_13 Sada 22.
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Žákovská prezentace Školní dílo
Matematika a její aplikace
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – společná práce 1 VY_42_INOVACE_27 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – společná práce 2 VY_42_INOVACE_28 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
Komenského Lysá nad Labem Fotogalerie naší školy.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 6. ročník ZŠ Předmět: Dějepis Autor: Mgr. Tomáš Bicek Základní.
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – procenta, změna základu 1 VY_42_INOVACE_15 Sada 4 Základní škola T.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Vypracovaly: Lucie Hotařová a Michaela Brabencová
Člověk a jeho svět Moje vlast, moje bydliště Světové strany - opakování VY_32_INOVACE_02 Sada 9 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Informatika a výpočetní technika
NAŠE ŠKOLA.
Cesta za dobrodružstvím..
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, Neratovice, tel.: , IČO: , IZO: Ředitelství.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, Neratovice, tel.: , IČO: , IZO: Ředitelství.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření ZŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Výuka 21. století Tvorba a implementace moderních způsobů výuky za podpory ICT a e-learningu.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Naše škola VY_32_INOVACE_1C_17 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Staré Město zsstmesto.cz
Laboratoř Mgr. Helena Roubalová
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Naše škola 1.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
ZŠ Staré Město.
Vítám vás na prezentacích IX.ročníků
PaedDr. Šárka Kindlová září 2011 DUM třída Naše město
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Věcné učení Péče o chrup, prevence zubního kazu
PRVOUKA LETNÍ SPORTY, BEZPEČNOST
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Věcné učení Doprava, dopravní prostředky.
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
HUDEBNÍ VÝCHOVA NOTOVÁ OSNOVA, HOUSLOVÝ KLÍČ
Transkript prezentace:

Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - jméno a příjmení Školní dílo Práci nelze dále šířit, veřejně prezentovat, kopírovat ani jinak upravovat.

Ahoj nyní vás provedu po naší škole Ahoj nyní vás provedu po naší škole Prosím vstupte

Začneme jídelnou Jídelna je vybavena přístroji na čip,které nám poskytují si vyzvednou a objednat obět. Jídelna je vybavena přístroji na čip,které nám poskytují si vyzvednou a objednat obět.

Učebny počítačů Máme zde dvě učebny počítačů.Do jedné chodíme procvičovat různá učiva. Máme zde dvě učebny počítačů.Do jedné chodíme procvičovat různá učiva. Druhá učebna nám slouží k učivu informatiky.

Učebna fyziky Učebna fyziky je používána i na hodiny chemie. Učebna fyziky je používána i na hodiny chemie. Je vybavena různou výbavou,kterou používáme dosti často. Je vybavena různou výbavou,kterou používáme dosti často.

Naše pohádková škola Na naší pohádkově vyzdobenou školu se podílela mnoho učitelů i žáků. Na naší pohádkově vyzdobenou školu se podílela mnoho učitelů i žáků.

kuchyňka Naše spolužačky které se dali,,na vaření” dostali novou moderní kuchyňku ve které kuchtí,občas i nám ale to bylo zatím je dvakrát Naše spolužačky které se dali,,na vaření” dostali novou moderní kuchyňku ve které kuchtí,občas i nám ale to bylo zatím je dvakrát

Ukončení prezentace Doufám že se vám moje preznetace líbíla a nenudily jste se,ale pokud ano tak se pozorně podívejte na další stranu.Naschledanou Doufám že se vám moje preznetace líbíla a nenudily jste se,ale pokud ano tak se pozorně podívejte na další stranu.Naschledanou