© 3M 2007. All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Městská knihovna Sedlčany
Advertisements

Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
CO VENKOVSKÉ KNIHOVNY UMĚJÍ A MOHOU
Beckiland Firemní párty.
Technika,tak jak ji vidím já…
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Dlouhodobé doprovázení mladých lidí z dětských domovů  Schází rodinné zázemí  Schází dovednosti  Je narušen vývoj – traumata  Jsou ohroženou skupinou.
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Naše knihovna se nachází v objektu Obecního úřadu Roubanina.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
Books Online projekt v Knihovně Kroměřížska David Zapletal.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
PARTNERSTVÍ… … s kým… …a proč vlastně???. Národní knihovna & BUDVAR Česká televize: Kniha mého srdce SKANSKA & SKIP Český rozhlas Leonardo BIBLIO & české.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
 knihovny se výrazně podílejí na snížení dopadu digitální propasti (digital divide), který existuje mezi těmi, kteří mají, a těmi, kteří nemají přístup.
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
ROSTEME S KNIHOU KAMPAŇ NA PODPORU ČETBY KNIH Pod záštitou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Všechno v mém životě souvisí
3. Vzdělávání knihovníků, semináře, porady Pardubice Zuzana Hájková Zlata Houšková.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Svátek Valentýna Hudba.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Komunitní role knihoven. Komunití role knihoven je důležitá součást systému knihoven Koncepce rozvoje knihoven Priorita C -9, 10.
Zpráva mezinárodní komise UNESCO ,,Vzdělávání pro 21.století"
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Role veřejných knihoven v rámci veřejné správy SKIP Jindřichův Hradec,
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Cíle projektu a projektové aktivity Aktivity na národní úrovni  Podpora Národní pracovní skupiny v práci na  Národním akčním plánu ochrany práv dětí.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Fairtradové město Litoměřice Únor 2011 – komise ZM ustanovila Řídící / pracovní skupinu pro fair trade Duben 2011 – RM schválila Deklaraci.
Místní spolupráce v environmentálním vzdělávání na příkladu projektu Mgr. Lenka Pavelčíková Přírodovědné centrum Trnka při DDM Šikula Uherské Hradiště.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Internet VELKÝCH věcí Martin Vilím IT Assistant Manager
Možnosti mládeže v zahraničí 6. listopadu 2008 Škola ekonomiky a cestovního ruchu Sdružení na podporu mezinárodního přátelství „Slunce“, o. s.
Rozvojová spolupráce Města Litoměřice Únor 2011 – komise ZM ustanovila Řídící/ pracovní skupinu pro fair trade. Duben 2011 – začal mezinárodní.
Základní a mateřská škola Mostkovice Prostějovská 243, Mostkovice
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
FILMOVÉ KANCELÁŘE Ludmila Claussová
7. ROČNÍK HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ
OBSAH Kdo je HAMLEYS Projekt Hamleys Launch Dynamics AX 22/02/2017
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Pohár vědy (Science cup)
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Městská knihovna jevišovice
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Městská knihovna Sedlčany
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Transkript prezentace:

© 3M All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna

2 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Jsm e velc í, zkušení a všude  Nejsme počitačová firma!  U míme více než řešení pro knihovny  Setkáváte se s našimi výrobky denně a ani o tom nevíte!

3 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Elektrotechnika a telekomunikace Výrobky pro kancelá ř a pro domácnost Komer č ní grafika a displeje Zdravotnictví Výroba a pr ů mysl Automobilový pr ů mysl Bezpe č nost a ochrana zdraví Kde podnikáme?

4 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Co možn á nev í te o 3M …  3M byla první na měsíci – v podrážkách Neila Armstronga.  Skoro každý laptop na světě obsahuje 3M reflexní film (Vikuiti).  V roce 1985 začala 3M revoluci v dětských plenkách – představila první pleny na principu suchého zipu.  Díky naši lehké sádře Softcastu, pomohl Jaromír Jágr i se zlomeným malíčkem dovést národní tým k vítězství na mistrovství světa v roce 2005.

5 3M Česko © 3M All Rights Reserved. 3M a Post-it Post-it lepící lístky se prodávají už 27 let

6 3M Česko © 3M All Rights Reserved. 3M a knihovny

7 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Proč 3M a Kamarádka knihovna?  Podporuje vzdělávání dětí  3M je plná knihomolů  Může se rozšiřovat a fungovat dlouhodobě  Mediálně atraktivní

8 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Jaká byla naše účast?  Spolupráce na koncepci  PR podpora od naše agentury  Vysvědčení a visačky  Účast v porotě  Ceny pro vítěze

9 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Moje dojmy z Kamarádky knihovny  Úžasné zážitky ☺  Obdiv ke knihovnicím a knihovníkům  Spokojenost a úsměvy malých čtenářů  Úspěšný start

10 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Co to přineslo firmě 3M?  Zájem zaměstnanců – jsou hrdi na to, že spolupracujeme na projektu KK  Zviditelnění práce knihoven a 3M přes desítky mediálních výstupů  Hlubší poznání světa knihovnictví

11 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Jak to vylepšíme příští rok?  Hojnější účast – i větších knihoven  Maximální zapojení naších zaměstnanců  Partnerství – zkusme vymyslet společně další zajímavé akce!  Komunikace rolí 3M a knihoven v soutěž i vůči mediím a místním kontaktům

12 3M Česko © 3M All Rights Reserved. Gratulujeme všem vítězným knihovnám a děkujeme všem účastníkům projektu! A´t žije Kamarádka knihovna!