Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR 23.3. – 25.3.2012 Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Advertisements

Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Financování rozvojových projektů obcí a měst: hlavní motor meziobecní spolupráce v ČR Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, Ph.D. Katedra práva a veřejné správy,
VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ AMD ČR Praha 14. prosince 2013.
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
Management cestovního ruchu
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
Rozpočty územních samosprávných celků
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2008.
Zpráva o činnosti Výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Valná hromada Komise knihovníků AMG ČR 6. září 2006, Praha, Národní muzeum.
Školení Špindlerův Mlýn – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2007  Zpráva hospodaření za rok 2007  Návrh činnosti.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva NKS 2008.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
CELKOVÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY ČINÍ v pokladně a na účtu k ,68 KČ.
Postavení Nejvyššího kontrolního úřadu v rámci systému státní správy České republiky Jeho význam, fungování a systém kontrol.
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ Úřad vlády České republiky Odbor právní a kontrolní.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Math Exercises for You (Math4U)
Zpráva kontrolního výboru
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Nadace Rotary Distriktní granty
Okresní sdružení ČUS Tábor
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Setkání regionálních výrobců
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Písemnosti při organizaci a řízení podniku III
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
V. Setkání se starosty obcí
Finanční výroční zpráva 2016 a rozpočet 2017
Transkript prezentace:

Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice

Informace k organizaci - Povinnost řádně zaevidovat klub + zaplatit příspěvky (Jana) - Povinnost zaplatit účastnický poplatek 200/100 Kč (Jana) - Podepsat prezenční listiny (Jana) - VIZITKY: pro lepší komunikaci a VRAŤTE Janě při odjezdu ! - Předání cestovného na základě vypsaného cestovního dokladu a přiložené jízdenky + převzetí OSVĚDČENÍ (Jana v sobotu) (Jana v sobotu) POZN.: kdo odjíždí dřív nebo nebude mít potřebné doklady, má možnost proplatit si jízdné z dotace svého klubu POZN.: kdo odjíždí dřív nebo nebude mít potřebné doklady, má možnost proplatit si jízdné z dotace svého klubu - Doplnění svých aktivit do přehledu akcí dle REGIONŮ – je zveřejňováno na web i s podmínkami - MATERIÁLY AMD ČR – k odebrání u Jany, visačky á 1 Kč, plakáty, letáky zdarma - Individuální konzultace nutno nahlásit předem (Zapletal) - Individuální útraty: každý na svém konzum. lístku, uhradí před odjezdem - D O T A Z Y…..???

CÍLE a) Seznámit regiony a členskou základnu s rozpočtem a dotacemi na rok 2012 b) Rozdělení finančních prostředků v regionech: na akce, pro kluby a stanovení gestorů c) Představit a seznámit se s vedením a obsluhou internetových stránek AMD ČR d) Aktuální informace z jednání VV a projekty roku 2012 e) Informace o vedení hospodaření se zaměřením na regiony a kluby f) PREZENTACE pokusů a dalších aktivit pro činnost klubů

RÁMCOVÝ PROGRAM Sobota do 8.30 příjezd účastníků, kteří nepřijeli již v pátek, prezence, registrace, ubytování – první část s praktickými ukázkami a pokusy – přestávka – druhá část s praktickými ukázkami a pokusy – společný oběd v hotelové restauraci do zástupci Letecké střední školy Kunovice – informace o nabízeném projektu pro kluby Zlínského kraje – osobní volno s možností návštěvy Luhačovic a okolí – čtvrtá část - k rozpočtům a aktivitám v regionech (podle regionů) – jednání v regionech, možnost uspořádání regionálních VS večeře v hotelové restauraci a společenský večer s oslavou 20. výročí založení AMD ČR. V rámci společenského večera vystoupí k tanci i poslechu hudební duo OH BAND našeho člena Leona Hahna vedoucího KMD Dolní Benešov a Daniela Onderky. V bohatém repertoáru "Od Šumavy k Tatrám" uslyšíte pop, folk, rock, ale i lidovku. Během večera proběhne i ocenění aktivních členů AMD ČR.KMD Dolní Benešov Těšte se na debrujárskou zábavu z vlastních zdrojů! Neděle – snídaně + individuální odjezdy účastníků

Výsledky grantů na rok Po obdržení podmínek a finančních prostředků projedná VV AMD 1. Po obdržení podmínek a finančních prostředků projedná VV AMD 2. Návrh rozdělení předá k projednání VV v regionech 2. Návrh rozdělení předá k projednání VV v regionech 3. Podle daných pravidel předá ústředí gestorům 3. Podle daných pravidel předá ústředí gestorům Informace z jednání výkonného výboru…. Informace z jednání výkonného výboru…. Poznámky a připomínky z fóra….. Poznámky a připomínky z fóra…..

Podávání projektů, tvorbu rozpočtů, hodnocení a vyúčtování - Příprava projektů bude nadále na základě zaslaných požadavků klubů a regionů. - Pokračovat v přípravě kritérií a hodnocení činnosti klubů, regionů a celé organizace. - Následné rozdělení získaných finančních prostředků bude v kompetenci osob a orgánů, které přebírají finanční zodpovědnost, tedy prezidenta a výkonného výboru. Možnost ovlivnění výše částek na jednotlivé použití v rámci stanovených podmínek bude na regionálních výborech. - Po převzetí finanční částky a podmínek vyúčtování, přebírá finanční zodpovědnost gestor. Poznámka k upřesnění: 1. Částku pro AMD dělí na jednotlivé projekty a regiony VV AMD ČR 2. Na regionální projekty a pro kluby v regionu dělí částku VV regionů a zástupci regionů 3. Na vyžádání odešle schválené částky ústředí jednotlivým gestorům před konáním akce 4. Gestor projektu je povinen vyúčtovat do 14 dnů po ukončení akce a dodat přehled PŘÍJMŮ a dokladů o příjmech + VÝDAJŮ a dokladů o výdajích, kdy každý doklad musí být gestorem podepsán Schváleno jednáním výkonného výboru AMD ČR

PŘEHLED PŘÍSPĚVKŮ A VYSTUPUJÍCÍCH Bdinková Věra - Něco k dvacítce Bdinková Věra - Něco k dvacítce Boček Vít - (KMD Havl.Brod) - Projekt pro Istanbul č.1 Boček Vít - (KMD Havl.Brod) - Projekt pro Istanbul č.1 Coufal Josef - Debrujárský tábor AKCE ZET 2012 Coufal Josef - Debrujárský tábor AKCE ZET 2012 Drozd Zdeněk + Milan Rojko - tradiční překvapení Drozd Zdeněk + Milan Rojko - tradiční překvapení Erhartová Vladimíra - Neuvěřitelná indukce Erhartová Vladimíra - Neuvěřitelná indukce Hubáček Zdeněk - Tančící kapaliny Hubáček Zdeněk - Tančící kapaliny Kuncová Miloslava - Pletení květů z papíru Kuncová Miloslava - Pletení květů z papíru Lepík Libor - Debrujáři v letech Lepík Libor - Debrujáři v letech Mergl Vojtěch - (KMD Havl.Brod) - Projekt pro Istanbul č.2 Mergl Vojtěch - (KMD Havl.Brod) - Projekt pro Istanbul č.2 Ondrušek Vojtěch - Jak debrujáři začínali na Zlínsku Ondrušek Vojtěch - Jak debrujáři začínali na Zlínsku Petr Rostislav - Třinec - Debrujár omylem v zástěře Petr Rostislav - Třinec - Debrujár omylem v zástěře Rytířová Božena - Pobavme se s nenewtonovskou kapalinou Rytířová Božena - Pobavme se s nenewtonovskou kapalinou Soukupová Jitka - Uhlík X-krát jinak Soukupová Jitka - Uhlík X-krát jinak Štauberová Zuzana - Uhlík X-krát jinak Štauberová Zuzana - Uhlík X-krát jinak Zapletal Petr - Aktuality k činnosti a informace o web AMD ČR Zapletal Petr - Aktuality k činnosti a informace o web AMD ČR Zubr Vladislav - Jednoduché modely parních strojů Zubr Vladislav - Jednoduché modely parních strojů

PROSBA Prosím všechny vystupující, aby své příspěvky, případně fotografie, uložili do centrálního počítače. Po ukončení semináře zveřejníme všechny informace na web stránkách i pro ostatní, kteří se nemohli zúčastnit.

OCENĚNÍ z valného shromáždění 2011 dodatečné předání OCENĚNÍ z valného shromáždění 2011 dodatečné předání - Rostislave PETROVI – za prezentaci debrujárů v ČT1 „PORT“ Zdence KOČKOVÉ – za aktivní prezentace debrujárských aktivit Růženě Staré – za aktivní prezentace debrujárských aktivit Jitce REŽŇÁKOVÉ – za aktivní práci s kluby JHM kraje Mirce ČERNÉ – za aktivní debrujárskou práci v OL kraji Mileně ZÍTKOVÉ – za dokumentaci a aktivity klubu Nejdek - Jarce PACHLOVÉ – za neúnavnou propagaci debrujárů - Jitce SOUKUPOVÉ – za aktivní přínos pro popularizaci debrujárů - Milanovi ROJKOVI – za mnohaletou podporu debrujárů