Čistění interiéru JD Advantage.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
7krát efektivnější čištění
Advertisements

TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Výplach žaludku.
Dezinfekční prostředky
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Čištění a ošetřování kamene
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
Animace F5.
” Aktivní látky používané k dezinfekci ”. Druhy dezinfekce Fyzikální Fyzikálně - chemická Chemická Var po dobu 30 min. UV záření Spalovaní, filtráce Úklidové,
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Čistění sanitárních zařízení
Voda Veronika Drzková, 2.E.
RNDr. Božena Macešková, CSc. 2011
Výroba kyseliny dusičné
JD Advantage Čištění - podlahy.
VY_52_INOVACE_ZB03_0764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Mýdla Mgr. Lenka Fasorová.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
JD Advantage Stripy.
1 JD Advantage. 2 Čeho chceme dosáhnout ? Strategií JD EMA je stát se jednoznačným lídrem na trhu profesionálního čištění a hygieny JD Advantage.
JD Advantage training Ochrana a ošetřování podlah
MOČOVINO-FORMALDEHYDOVÉ PRYSKYŘICE
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
E K O L A N univerzální, ekologicky nezávadný, odmašťovací a čistící prostředek pro průmysl a všeobecné použití (úklidový prostředek) Prezentace produktu.
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Podpůrné materiály Co je k dispozici / připravujeme
Směsi Opakovací otázky
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 1500.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
KOSMETIKA.
VY_52_INOVACE_ZB03_0964TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Kapilární metoda detekce vad
Bělení Bělením se zesvětlují plochy a skvrny.
Moření Změna přirozené barvy dřeva barvícími kapalinami nebo parami. Málo výrazné dřevo se přibarvuje na tmavší odstín nebo se napodobují vzácnější druhy.
Kyseliny Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Modernizace výuky na ZŠ ORLÍ LIBEREC“ reg. č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Pavlína Lejsková ZŠ praktická.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Ambersil & LPS Food Processing Safe ® Produkty pro potravinářské provozy.
Název školy Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace Autor Ing. Marie Varadyová Datum: duben 2012 Předmět: Zkoušení stavebních.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Dezinfekce od B- agens nebo toxinů STČ – 05/IZS Příloha 2 Zdolávání mimořádných událostí.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Valentová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN , financovaného.
Řešení Vašich problémů s lepením, tmelením a spárováním.
Univerzální čistící pěna pro profesionály i domácnosti.
Chemie pro 9.ročník ZŠ. Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr. Ortová Iveta Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_32_INOVACE_4A_12_Tuky.
Vedení záznamu o zařízení oš. jednotky
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Regenerační přípravky II.
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Mytí, smáčivost, emulgace I.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Mytí, smáčivost, emulgace II.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Školní Stará Boleslav
Čistící úklidové prostředky II
Izolace na stavbě RADON.
Transkript prezentace:

Čistění interiéru JD Advantage

TASKI Sprint portfolio Řada produktů TASKI Sprint nabízí výběr prostředků na efektivní odstranění jakéhokoli druhu znečištění z každého povrchu nad podlahou, který je možno najít v budovách Kombinací s přizpůsobenými pomůckami na čistění řady produktů TASKI Sprint je schopný zvýšit Vaší produktivitu při denním čistění

Jak se čistí? Karty pracovních postupů 13 jednoduše a srozumitelně popsaných metod s piktogramy Nabídka řešení – ne prostředky

Základní nabídka Rozdíl ucítíte Sprint 200 / Sprint Multiuso Sprint Flower Parfumace

Základní nabídka Šmouhy a účinnost Sprint Multiuso Sprint 200 Sprint Flower Zanechávání šmouh

Základní nabídka Zařazení a účinnost Sprint Multiuso Sprint 200 / Sprint Flower Praktické tipy: Sprint Flower je vhodný na místa, kde je vyžadovaná extra parfumace Účinnost

Sprint 200 Předešlý název - 200 Popis Univerzálně využitelný čistící prostředek Vlastnosti na bázi alkoholu, na denní čištění, rychleschnoucí Aplikace Vzhled: modrá kapalina, středně pěnivá Dop. ředění: 1% ve vědru / 8% sprejová aplikace, zvýšit při silném znečištění Praktické tipy: nastříkej prostředek přímo na skvrny a nech působit - v nízké koncentraci nezanechává skvrny

Sprint Multiuso Popis Vlastnosti Aplikace Univerzální čistící prostředek Vlastnosti Alkalický sprejový čistící prostředek na bázi alkoholu, připravený na použití. Ideální na čištění kanceláří, administrativních budov, škol... Aplikace Vzhled: čirá žlutá kapalina, s rozprašovačem Ředění: neředí se Aplikace: nastříkej na utěrku a vytírej, na skvrny nastříkej přímo, nech působit a vytři

Sprint Flower Předešlý název - Sanofresh Popis Čistící a dezodorační prostředek Vlastnosti Efektivní čistící prostředek s extra parfumerací, zanechává dlouhotrvající vůni Aplikace Vzhled: světlo modrá kapalina, středně pěnivá Dop. ředění: 2% do vědra / 8% na sprejovou aplikaci Aplikace: Aplikuj roztok na povrch, vyčisti a odstraň znečištěný roztok Důležité: Nepoužívat na epoxidové živice

Speciality - odbornost Emulgace olejů, maziv a tuků Alkálie na rozložení tuků před vytvořením emulze Detergent na efektivní emulgaci Sprint Emerel JD Actival Minerální oleje a maziva Živočišný / Rostlinný olej a tuk

Speciality - odbornost Čistění úporných nečistot a skvrn Sprint Emerel Vysoceúčinný čistící prostředek na úporné znečistění od tuků, rtěnek, bot.. Sprint Spitfire Spray Vysoceúčinný čistící prostředek na úporné znečistění grafity, dehet, fix, tuky, olejové skvrny... Připravený na použití Sprint Multi Univerzální čistící prostředek a odstraňovač skvrn Aerosol s účinnou pěnou na vertikální povrchy

Sprint Emerel Popis Vlastnosti Aplikace Vysoce účinný univerzální čistící prostředek Vlastnosti Velmi silný, bezoplachový, nezanecháva žádné zbytky, speciální na odstraňování mastnot, fixek, rtěnek, šmouh od bot, dehtu, jídla a jiných úporných znečistění Aplikace Vzhled: tmavě purpurová kapalina, středně až vysoce pěnivá Ředění: 2%, zvýšit při silném znečistění Praktické tipy: použij v konc. 15% při sprejovém čistění skvrn Důležité: nepoužívat na hliník a jiné povrchy citlivé na alkálie

Sprint Spitfire Spray Popis Vlastnosti Aplikace Vysoce účinný univerzální čistící prostředek Vlastnosti Velmi silný, bezoplachový, nezanecháva žádné zbytky, speciálně na odstraňování mastnot, fixek, rtěnek, šmouh od bot, dehtu, jídla a jiných úporných znečištění Připravený na použití Aplikace Vzhled: tmavě purpurová kapalina, s napeňovačem Ředění: neředí se - připravený na použití Aplikace: Nastříkej na utěrku a vytři, na úporné skvrny nastříkej přímo, nech působit a odstraň znečistěný roztok Důležité: nepoužívat na hliník a jiné povrchy citlivé na alkálie.

Sprint Multi Popis Vlastnosti Aplikace Více účelový pěnový čistící prostředek Vlastnosti Aerosol, alkalický pěnový čistící prostředek na vertikální plochy a plast Aplikace Vzhled: aerosol, jemná pěna, 500 ml Ředění: neředí se Aplikace: zatřepat a nasprejovat přímo na povrch (z cca 25 cm vzdálenosti), nechať působit a utěrkou odstranit. Opláchnout dle potřeby. Praktické tipy: nezanechává šmouhy na matných površích, dlouhá přilnavost k povrchu

Speciality - Dezinfekce Sprint Antibac EN osvědčení - Baktericidní / fungicidní (kvarterky) Velmi dobrý hlavně na často dotýkané povrchy / místa (např. kliky v čekárnách...) JohnsonDiversey Oxivir Aktivní kyslík (peroxid vodíku) Bactericidní / fungicidní / virucidní Vhodný na vysocerizikové prostory, zanechává velmi málo skvrn Sprint DS Baktericidní a fungicidní (kvarterky) Vhodný na plošnou dezinfekci málo rizikových prostorů Sprint Med Čistící a dezinfekční prostředek (kvarterky) Všechny omyvatelné povrchy

Sprint Antibac Popis Vlastnosti Aplikace Čistící a dezinfekční prostředek Vlastnosti Čistění a dezinfekce vodě odolných povrchů. Vhodný hlavně na často dotýkané povrchy / míst (např. kliky, držadla na ruce, stoly...) Aplikace Vzhled: modrá kapalina Ředění: 1.5% Aplikace: aplikuj na povrch, nech působit min. 5 min a odstraň znečištěný roztok. Kde je to vyžadované opláchnout Důležité: Během působení udrž mokré a potom pro dobrou dezinfekci nech na vzduchu uschnout, zanechá jemný film, který se dá i leštit, při chůzi v mokrých botách na hladkém povrchu může být kluzký.

JohnsonDiversey Oxivir Popis Čistící a dezinfekční prostředek na bázi aktivního kyslíku Vlastnosti Baktericidní, čistící a dezinfekční prostředek na vysocerizikové prostory Aplikace Vzhled: bezbarvá kapalina, ventilovaný uzávěr Ředění: 2.5% na čištění a dezinfekci / 0,4% na dezinfekci (EN1276) Aplikace: Aplikuj na povrch, drž mokré min.5 min při 20°C a vytři nebo opláchni, jak je to vyžadované. Důležité: Nepoužívat s teplou vodou! Nepoužívat na povrchy citlivé na kyseliny

JohnsonDiversey Oxivir Dostupné také jako JohnsonDiversey Oxivir Spray Ředění: připravené na použití – neředí se