Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
KTV Pržno Květen 2014.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
BŘEZEN 2007 KTV PRŽNO Březen – za kamna vlezem, duben – ještě tam budem, máj – vyženem kozy v háj.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Kabelová televize Pržno KVĚTEN Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Den matek - pozvánka ZŠ a MŠ Pržno Jaro s Pržňankou Záznam.
KTV Pržno - prosinec 2007.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky 66. výročí osvobození - kladení věnců Jarní koncert s Pržňankou Svoz odpadů.
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
KTV Pržno červen 2008.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
PRŽNO KTV ČERVEN.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Kabelová televize Pržno
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Infokanál obce Vigantice
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Transkript prezentace:

Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd Odvoz odpadů v květnu Náš svět – pozvánka, „Den otevřených dveří“

Májoví oslavenci paní Helena Blahutová 82 let pan Přemysl Jursa 70 let paní Jana Kývalová 60 let pan Jaromír Vojtek 60 let pan Jan Pavlásek 60 let pan Miroslav Skotnica 55 let pan Věslav Konieczny 50 let Zdraví a štěstí Vám přejeme OÚ Pržno

Den matek - záznam Vystoupení dětí naší ZŠ a MŠ ke Dni matek ze 7. května Jarní koncert Pržňanky ze dne 11. května Čt – St Doba záznamu je 2 hod. 8 min.

OZNÁMENÍ Obecní úřad Pržno – silniční správní úřad Vám oznamuje, že v pondělí 19. května 2008 od 6.00 hodin budou na místní komunikaci na pozemku p.č. 91 – Náves – prováděny stavební práce, při kterých dojde k překopu vozovky. Stavební práce budou prováděny v úrovni mezi domy č.p. 16 a 17. Z tohoto důvodu nebude možný průchod osob a průjezd automobilů, v úseku od odtahové služby pana Jaroše k parkovišti před kostelem. Uzávěra bude trvat nejdéle do 20.května 2008 do hodin.

Klub seniorů pořádá…. … zájezd na Slovensko do lázeňského města Koná se ve čtvrtek 22. května 2008 Odjezd je v 6:00 z parkoviště u kostela, druhá zastávka je hostinec U Adamců a u kravína Zájezd je již zcela obsazen!!!

SK Pržno – odd. kopané SK Pržno – Čeladná B 3 : 7 !!!! Branky SK Pržno vstřelili : Jan Valerián z penalty, Robert Harapko a Martin Kawulok. K dalšímu utkání nastoupí SK Pržno proti Kozlovicím B, a to v neděli od hod. na hř. v Bašce.

Odvoz odpadů – květen Plasty – v pátek 2.května ve čtvrtek 15. a 29. května Papír – ve středu 28. května Sklo – v pátek 30. května Popelnice – ve středu 7. a 21. května

Sběrný dvůr – Frýdlant n. O. Co zde můžete odkládat : objemný komunální odpad jiný biolog. nerozložitelný odpad pneumatiky papír, sklo, plasty, železo lednice, TV, pračky, elektroodpad akumulátory, zářivky, galvanické čl. zbytky barev, hnojiv, olejů a pesticidů nepoužitá a vyřazená léčiva kyseliny a rozpouštědla Provozní doba Pondělí Středa Sobota Služby Sběrného dvora společnosti AVE CZ s.r.o. mohou občané Pržna využívat celoročně a bezplatně!!!!

Zveme všechny přátelé a příznivce na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ Náš svět, příspěvková organizace v Pržně Kdy ? od 9,00hod. do 17,00hod. - každou celou hodinu prohlídka zařízení - v 10,00hod. a v 15,00 hod. kulturní vystoupení obyvatelů - po celý den výstavka prací z terapeutických dílen