Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Zkušenosti s podáváním SET v ordinaci praktického lékaře.
ESTERY.
OŠETŘOVÁNÍ DEKUBITŮ A OPRUZENIN
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
VY_32_INOVACE_18 - TUKY A BÍLKOVINY
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
Atopická dermatitida v číslech
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
TILDREN®.
Korekce odchylek správného držení těla
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Lidé a příroda.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Proč finské doplňky stravy FINCLUB?. PROČ NAŠE PRODUKTY NEMAJÍ KONKURENCI?
Informační studie Lukáš Marek, Kurs: IZI215, Po ,00001 Volba optimálního doplňku stravy pro sportovce.
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptura:
Peťa Křenová, 9.D SÍRA   POWER POINT SÍRA Minerál.
Fluorid v zubní hygieně
Co znamená, že máte revma?
Planox L: nový přírodní protizánětlivý činitel
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Přírodovědné praktikum Sacharidy 9. ročník
PROTAHOVACÍ A KOMPENZAČNÍ CVIČENÍ
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
VY_32_INOVACE_TMM24160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Bylinná parní lázeň - FITODAR
Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
Fyziologické aspekty stárnutí
VY_32_INOVACE_TMM21660BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1
Deriváty karboxylových kyselin
Pomocné prostředky tréninku
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Cizorodé látky v potravinách
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Léky a antibiotika V této prezentaci naleznete grafy z pracovních listů SW 1 a SW 2.
Žijí s námi plísně Štěpán Borka.
VODA – ZÁKLAD ŽIVOTA.
VÝROBKY FLP NA LÉTO.
Pasivní dynamometrie Stručné představení. Viskoelastické vlastnosti Komponenty pohybového ústrojí mají elastické i viskózní vlastnosti, jejichž kombinace.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
 Léčiva jsou léčivé látky, které by měly mít pozitivní účinky na zdraví člověka  Léčiva mohou mít různou cestu podání injekčně (do svalu, do žíly, podkožně),
Ch_045_Estery, esterifikace Ch_045_Deriváty uhlovodíků_Estery, esterifikace Autor: Ing. Mariana Mrázková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
HODNOTY ZNAČKY: Přírodní aktivní komponenty (éterické silice, bylinné extrakty, rostlinné oleje a vosky). Pradávné tradice burjatského léčitelství – balzámy.
KRYOTERAPIE (celková kryoterapie) , Brno Bc. Dagmar Králová.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Elektrické instalace (rozdělení.
Drogerie – osobní hygiena I
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Kosterní soustava.
Aloe Vera Speciál.
Masážny gél «Ortophyt» so zlepšenou receptúrou
Doplňky stravy – na hubnutí
Co je to zdravá výživa ?
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou Ve složení-zahřívací činidlo nové generace! Vanillylový éter s vůní vanilky: hřeje ale nepálí! Delikátní analog chilli papriček „vypíná“ vanilloidní receptory bolesti. Vanillylový éter používají ve zdravotnictví a potravinářském průmyslu.

«ORTOPHYT» má vlastností chondroprotektoru. Dimethylsulfon — zdroj organické síry. Studie prokázaly: dimethylsulfon není horší než nesteroidní lék «Ibuprofen», ale nemá vedlejší účinky. Dimethylsulfon — «vodič» účinných složek gelu.

«Královská» složka «ORTOPHYTU» Extrakt rozmarýnu ze slavného «elixíru uherské královny» Královna Elizabeth v 72 let se vyléčila od revmatizmu. Extrakt rozmarýnu — přírodní antibiotikum.

«ORTOPHYT» s včelím balzámem Mikroby se umí přizpůsobit k jakýmkoliv antibiotikům a k propolisu nemůžou ! Propolis je 5 krát silnější než novokain. Propolis — zdroj křemíku a manganu, které jsou nezbytné pro regeneraci pojivové tkáně.

Nový «ORTOFIT» — 4 staré + 4 nové: 8! Nový «ORTOFIT» — 4 staré + 4 nové: olivový olej eukalyptový olej olej máty peprné extrakt jedlového jehličí vanillylový éter dimethylsulfon extrakt rozmarýnu extrakt propolis 8 aktivních komponentů

„Ortophyt“ hasí „žízeň“ kloubů: Hippokrates o nečinnosti: «Používejte nebo ztratíte !» „Ortophyt“ hasí „žízeň“ kloubů: - v problémových kloubech eliminuje přetížení  zdravým kloubům – kompenzuje nedostatek pohybu Komplex komponentů zlepšující výživu kloubů: vanillylový éter organická síra olej máty peprné eukalyptový olej extrakt jedlového jehličí extrakt rozmarýnu extrakt propolis

«Ortophyt» nevysušuje pokožku i při dlouhodobém užívání! Olivový olej pečuje o pokožku, «dopravní» olej —blízký příbuzný kůže.

Výhody «Ortophytu» Široká škála působení: Pomáhá se zbavit napětí a bolestí svalů a kloubů Pomáhá obnovit kloubní chrupavku Prostředek prevence onemocnění kloubů při sedavém způsobu života Zahřívací gel pro sportovce Komfortní pocity: Zahřívání bez pálení (vanillylový éter), Nedráždí ani citlivou pokožku (olivový olej) Výhodná cena 278,30 za 125 ml. V lékárnách hřejivé gely na klouby stojí v průměru 180-220 Kč za 50 ml.

Lehkost pohybu — radost ze života! www.tiande.ru