Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Akreditovaný 39 hodinový zdravotnický kurz Zdravotník zotavovacích akcí 2011 Kateřina Smerfetka Šablaturová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR
Advertisements

2. přístav Poutíci Kolín sraz K + K
Junák – svaz skautů a skautek ČR,
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Informace z okresu 2011 Výjezdní zasedání okresu
Ragbyová Akademie Yvese Perrota Leden 2013 Karel Ševčík, Filip Vacek, Jan Macháček, Antonín Brabec.
 Projekt je samostatná práce frekventanta kurzu – součást absolvence kurzu  Každý frekventant samostatně vymyslí, naplánuje, zrealizuje a zhodnotí:
Prezentace školy.
Informace z okresu 2012 Výjezdní zasedání okresu
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
1 Roverský začátek ProjektyRovernetOdborky Soutěže a závody Zahraniční aktivity Kurzy a celostátní akce Časopis KmenOddílVýzvy Programová nabídka pro rovery.
Závěrečný workshop. » Registrační číslo projektu ˃CZ.1.07/3.2.09/ » Název projektu ˃Navazující vzdělávací moduly pro záchranáře »
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů Konference „Podpora vzdělávání zdravotnických pracovníků z fondů Evropské unie“ Hotel ILF
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Jak se stát absolventem CORDY 2008? Jakub Hájek – Rys podmínky pro úspěšné absolvování CORDY 2008.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Výchovný odbor Želvičky. Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov.
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Hospodaření Katedra Fiscus Kateřina Hrdličková – Matýsek
Plán činnosti prezidia pro rok 2009 Dana Jurásková Luhačovice.
PRACOVNÍ SKUPINA pro přírodu a krajinu Valná hromada ČKA,
Rekvalifikační kurz ČLEN PRVNÍ POMOCI.
Klíčení Rosteme s dětmi Pionýrský program neformálního vzdělávání se zaměřením na děti se specifickými vzdělávacími potřebami.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
Okresní sněm Zpráva o činnosti zahraniční zpravodajky Připravila: Kateřina Motlová - Káťa.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
Výchovný odbor Želvičky
Okresní jamboree – 10. června 2012 RS Hutník, Lučina.
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
RS v okrese Hodonín Proběhlé akce: Zima 2013: RKLM: ne-svoboda ( ) V Uherském Hradišti na základně střediska Psohlavci 19 lidí.
ORGANIZACE ČK Fortis, sobota , Lelekovice
Okresní výchovný odbor Želvičky Zrealizované akce v roce 2010/2011.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
 Příprava  Obecný záměr (současný stav, roční cíle oddílu)  Chytrý cíl (výchovný)  Atraktivní prostředek – naplnění cílů  Příprava plánu (název, termín,
Výkon regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v roce 2014 v celostátním srovnání Porada ředitelů pověřených knihoven Jihomoravského kraje Městská knihovna.
Regionální operační program Moravskoslezsko Datum: Místo: Prezentuje: Brno Kateřina Plachá.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Ing. Jiří „Hrach“ Stokláska předseda OR. Seznam akcí pod hlavičkou ORJ ◦ Velkomoravský bál (2. ročník) ◦ Team-building VM ◦ RKLM ◦ RK Pyramida (5. ročník)
Math Exercises for You (Math4U)
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
Informace za volební období sněm okresu
Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu
Činnost výchovného odboru
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Informace z OR okresní sněm
Adrenalinové odpoledne pro děti
Vzdělávání Okresní sněm 2016
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
moravskoslezský Kurz vodáckého minima „Kapka“ 2012
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Akreditovaný 39 hodinový zdravotnický kurz Zdravotník zotavovacích akcí 2011 Kateřina Smerfetka Šablaturová

Zdravotník zotavovacích akcí vzdělávání zábavnou formou simulované situace

Na přelomu ledna a února 2011 se uskutečnil kurz Zdravotník zotavovacích akcí. Kurz o celkové délce 9-ti dnů přilákal 15 frekventantů. Jednotlivé víkendy proběhly v klubovnách: Mikulčicích, Ratíškovicích, Veselí nad Moravou. Kurz úspěšně zakončilo všech 15 účastníků. Uplynulý ročník

Na průběhu kurzu se podíleli Garant kurzuEvžen Jestřáb Řezáč Vůdce akceKateřina Smerfetka Šablaturová Zástupce vůdce akceKarel Mýval Ryba Hospodář akceStanislava Žýžala Lingová Zdravotník akceKateřina Smerfetka Šablaturová Další lektořiFinn s manželkou, Svaťa, Punťa

Plány na příští rok aneb Zdravotník zotavovacích akcí 2012 Nejbližší kurz ZZA se uskuteční na přelomu září a října Upřesnění termínu proběhne na jaře. Další informace v letáku!

Další činnost zdravotní zpravodajky správa okresní lékárny - minimálně 2x ročně - rozdělení lékárny okresní a pro LKVM „PROSÍM, aby se lékárna NEROZEBÍRALA PRO VLASTNÍ ÚČELY a při spotřebě VĚTŠÍHO MNOŽSTVÍ MATERIÁLU, došlo k opětovnému naplnění či alespoň OHLÁŠENÍ této skutečnosti!“ nabízím možnost přípravy her či zdravotnických aktivit pro oddíly (např. na výpravách) - nutná včasná domluva

Děkuji za pozornost