Luboš Fiala, AntHill s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Advertisements

Něco málo o ICNET s.r.o. Správa kódu v historii – přechod na TFS (TF Server) Nové platformy – přechod na TFS (TF Service) Integrace TFS s nástroji třetích.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
CIT Pavel POMEZNÝ Centrum informačních technologií Ostravská univerzita v Ostravě /cit.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM prezentace základních funkcí
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Informační systémy a technologie
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
„ EU peníze školám“ Projekt DIGIT – digitalizace výuky na ISŠTE Sokolov reg.č. CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Apache Tomcat Vlastimil Flegl. Apache Tomcat  Kontejner servletu  Bezproblémový běh Java aplikací na serveru  Tomcat – nadstavba serveru Apache  Verze.
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ KONCEPCE SÍTÍ
Perspektivy clearingu pro IDS, kraje a dopravce Ing. Michael Holešovský Certifikovaný senior projektový manažer IPMA B® ČSAD SVT Praha, s.r.o.
Privátní cloud. tcp cloud a.s. O nás Certifikace ISO (ISO 9001, ISO , ISO 27001) Certifikovaní experti dle oblastí (cloud, hardware, virtualizace,
Firewall Sommer David 3.IT. Druhy FW O Softwarové brány firewall O Hardwarové firewally O “osobní” firewally O Podnikové firewally.
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
© 2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved.Cisco Public ITE PC v4.0 Chapter 1 1 Operating Systems Networking for Home and Small Businesses – Chapter.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Cloud Computing - efektivní a transparentní provoz organizace pro každého (Jakub Fiala, Miroslav Čejka GORDIC ® )
Obhajoba diplomové práce
Microsoft System Center Operations Manager
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Bezpečnost dat v Office 365. | Copyright© 2010 Microsoft Corporation.
Představení nové verze OPSI Kamil Malinka Martin Lebeda PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Ing. Aleš Dryák Pragonet, a.s.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-3-15.
CIO priority | Priority IT v bankách a pojišťovnách| Lukáš Klášterský 1.
BIS Firewall Roman Danel VŠB – TU Ostrava.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Obhajoba projektu PA165 Půjčovna stavebních strojů Milan Malota, Ferdinand Hudek, Kamil Veselý, Daniel Gašper PA165: Vývoj programových systémů v jazyce.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
P R O X I O konfigurovatelné řešení pro veřejnou správu
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_1.20 Tematická oblast: Hardware, software a informační sítě Operační systém sítě Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
ICT – Informační a komunikační technologie Ing. Libor Měsíček, Ph.D. CN460
Srovnání systémů řízení projektů Vypracovala: Jitka Procházková.
Obhajoba projektu PA165 Půjčovna stavebních strojů
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
Management zařízení (Mikrotik, UBNT, CMTS modemů)‏ Monitoring sítě / zobrazení na mapě Statistiky sítě Fakturace Plánování Uživatelské rozhraní Evidence.
Zabezpečení a správa pracovních stanic, virtualizace Jan Písařík – chief of technical support.
Infrastructure-as-a-Service na platformě OpenStack
Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity v Ostravě Čestmír Kantor, říjen 2006.
STRUKTURA POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ učební texty pro deváté ročníky ZŠ
Základy operačních systémů
2K PROJECT, spol. s r.o. Slavíčkova 1a Brno, CZ Tel Helpdesk: Informační systém pro podporu marketingových.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Katastr nemovitostí na internetu a reálné možnosti jeho využití fyzickými a právnickými osobami Č e s k ý ú ř a d z e m ě m ě ř i c k ý a k a t a s t r.
DHCP server Dynamic Host Configuration Protocol. DHCP Automatická konfigurace parametrů sítě – IP adresa – Maska – Gateway Ipconfig /release Ipconfig.
„systém přes internet“. chtěli bychom prodejní systém různé lokality různé identifikační karty většinou pokladny možná někde objednávkový systém různí.
Paměti PC HDD, CD/DVD, USB Flash RAM a ROM Vnější paměť Disková paměť
2N® Omega Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s..
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
Operační systémy - úvod
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Sytémová integrace Ing. Jiří Šilhán.
Windows Server 2008 Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
“Krabicový” e-shop, který si snadno založíte na Co je to Shopero? “Krabicový” e-shop, který si snadno založíte na
Uživatelské tisky. Uživatelské tisky JasperReports a iReport
Informatika Internet.
Transkript prezentace:

Luboš Fiala, AntHill s.r.o. LoginPortal Luboš Fiala, AntHill s.r.o. www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz vývojem SW zabýváme se budováním privátních sítí na bázi vlastních produktů IT podporou používáme HW renomovaných výrobců www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz systém LoginPortal vyvíjen od roku 2007 v současné době systém spravuje 10 000 koncových zákazníků SaaS 24/7/365 podpora reálná dostupnost 99,999% www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz podpora PRE i POST Paid možnost logování přez DASHBOARD mobilita uživatelů zamezení přístupu k internetu řízení klienstského síťového provozu routery s naším OS (FineBSD) na bázi FreeBSD OpenSource pružnost integrace nových funkcí DNS, DHCP, VPN, HotSpot, AP, Firewall, NetFlow sonda …. HW zažízení na AccesPointech libovolné NanoStation, MikroTik a FineBSD umíme ovládat pomocí API www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz fakturace párování plateb s Raiffeisen Bank a FIO Bank online ostatní pomocí importů účtování VOIP provozu propracovaný systém slev franšíza www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz více informací a kontakty k LP na www.loginportal.cz možnost objednání LITE verze pro 49 klientů zdarma možnost další spolupráce(správa, pronájem serverů, atd…) www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz …. naše další plány ? www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz LoginPortal v 2.0 www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz integrace s ekonomickým systémem FlexiBee JAVA, Postgres, REST API účetnictví zprovozněno během pár vteřin vzdálený přístup (https, klient-server,VPN) Windows, Linux, Mac www.anthill.cz www.loginportal.cz

www.anthill.cz www.loginportal.cz