AMILO Car a.s. Talent marketingových komunikací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak vybudovat úspěšný webový portál?
Advertisements

Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Černoch Michal Školoudová Lenka
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
Rozhodovací matice.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Pronajmout či koupit? Pronajmout či koupit měřící techniku? Délka projektu? Cena investic? Cena investic? Náklady na údržbu? Amortizace? Amortizace? Provozní.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_18.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Dlouhodobá paměť autor : Tomáš Geryk kontakt : web :
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_04.
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí stáž 23. dubna 2013.
Význam informací v podnikání
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Současné trendy outsourcingu mezd
E-knihy III, Národní technická knihovna E-knihy III, Národní technická knihovna Zkušenosti s výpůjčkami Flexibooks David Janulík.
Obsah  Představení  Úrovně cílení na zákazníky  Co je to segmentace  Workshop –prototyp segmentace ihned a ručně.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA, KTEROU MÁM RÁD.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 34Číslo.
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Talent marketingových komunikací
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Představení klubu manažerů
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci co je hlavním předmětem činnosti Výroba a prodej přívlastkového moravského vína na jakých trzích.
Alena Gajdůšková - senátorka Talent marketingových komunikací.
NÁZEV FIRMY CZECH BEAST S.R.O. Talent marketingových komunikací.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Talent marketingových komunikací
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci provozování sportovního centra ve Zlíně na Růmech (badmintonová hala) – schwinn cycling, alpinning,
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
AMILO CAR A.S. Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Prodáváme a pronajímáme prémiové vozy Česko a Slovensko pro B2C / EU pro B2B Vize.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
TALENT MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ EQUINOX EUROPE, Ltd., Ludmila Šimková, Sales Manager.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Networking v podporovaném zaměstnávání skrze byznys snídaně Markéta Blahetková Pracovní konzultantka Rytmus, o. p. s. – od klienta k občanovi.
FREEBOARD EUROPE S.R.O. Talent marketingových komunikací.
Vysoká škola technická a ekonomická
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Talent marketingových komunikací
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
IP Alena Kopáčková (DFP)
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

AMILO Car a.s. Talent marketingových komunikací

O firmě / instituci Prodáváme a pronajímáme prémiové vozy Vize do budoucna: – operativní leasing, zaměření na sportovní vůz Nissan GT-R a Tesla Model S – rozvíjet službu – uvést na trh software pro autoprodejce

Představení produktu / služby Pronájem vozu Tesla Model S: – Tesla „na víkend“: PÁ – PO / Kč / 1000 km – Tesla „do práce“: PO – PÁ / Kč / 1500 km – Tesla „na týden“: PO – PO / Kč / 2500 km – Tesla na delší období: cena na dotaz – Možnost přistavit vůz kamkoliv po ČR za 9,50 Kč/km – rezervace online – tento vůz nabízíme k pronájmu jako jediní v ČR – Dokážeme zprostředovat koupi vozu ve Vídni + plánujeme operativní leasing + založení Tesla klubu – fórum, poradenství... dosavadní komunikace: žádná, web je ve momentálně ve výrobě

Zadání úkolu Navrhnout konkrétní řešení cílené na vysoce postavené manažery, podnikatele, ředitele a majitele firem propagace vozu Tesla Model S a našich služeb, spojení s microsite COKOLIV kromě online – PR/event/direct mail/POS/video (námět, scénář, storyboard)/... Max. rozpočet: Kč kreativita + snadná realizovatelnost + „ready to go“ + co nejnižší náklady + účinnost realizace listopad - prosinec 2014

Odměna za zpracování Projížďka v Tesle pro vítězné řešení

Dotazy? prostor pro vyjasnění tématu, zodpovězení otázek studentů

Kontakt Jiří Vedral