Výrobní podniky – noví hráči na poli cestovního ruchu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
Advertisements

Vstupní analýza Vilém Čekajle
Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
obyvatel Město střední velikosti – srovnatelné s Lincem, Řeznem či Turku obyvatel v regionu 2 univerzity: přibližně studentů.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Internet marketing Přednáška pro PROKOS Ratibor Líbal
HANDI JOBS, občanské sdružení
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Kdo jsme? Online byznys děláme přes 12 let Provozujeme 340 sportovních webů Naši reportéři vidí sportovních zápasů ročně.
European Commission Enterprise and Industry Evropské rámcové programy – podpora inovací a rozvoje MSP Ing. Václav Suchý, CSc. Technologické centrum AV.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Open Access Week v ČR Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO Otevřený přístup k vědeckým informacím v EU a ČR, TC AV ČR
Mikroregion Úhlava Marketingová značka jako nástroj udržitelného rozvoje.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí
Sektorové rady RNDr. Zdeněk Somr viceprezident Hospodářské komory České republiky.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
SWOT Analýza Daniel Vančura.
RIS JMK III Radim Kocourek Jihomoravské inovační centrum , Regionální inovační fórum, Praha.
Obnovená strategie EU pro sociální odpovědnost podniků na období Komentáře a otázky Ivo Jupa.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
ˇ  Součást Operačního programu „Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika  Slouží zejména k financování projektů neinvestičního.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Nakladatelství CzechTourism Organizace cestovního ruchu v ČR Plánované aktivity 2012 Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Komunikační strategie projektu Mgr. Denisa Haubertová
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
Žít či nežít virtuální životy? Martin Dvořák beVirtual, s.r.o. Brno,
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Continental Automotive Czech Republic s. r. o
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
EU MY 50+ Úspěšně realizované projekty z OPPI Mgr. Alena Chodovská Regionální kancelář pro Ústecký kraj CzechInvest.
Přínos strojírenství pro Moravskoslezský kraj
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Stezka technických atraktivit
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
28. listopadu 2011, Brno ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy Seminář - inovace v regionech.
Plzeňský kraj.
Plzeňský kraj Pilsen Region
European Commission Enterprise and Industry Evropské rámcové programy – podpora inovací a rozvoje MSP Ing. Václav Suchý, CSc. Technologické centrum AV.
Ekonomický rozvoj měst a regionů Projekty CityRegio a CityRegio II Seminář „Zapojení ČR do Nadnárodní spolupráce a zhodnocení programu Interreg IIIB CADSES“
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Rodina a zaměstnání inovace pro venkov registrační číslo projektu: CZ.1.04/5.1.01/ Michal Jarolímek 4. listopadu 2014.
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Výstava CERN Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Nejvýznamější firmy Moravskoslezského kraje. Mapka Kraje, údaje Obyvatelstvo: Rozloha: 5427 km ² Krajské město: OstravaPočet okresů: 6.
Vytvoření společné platformy podpory technického vzdělávání se zapojením všech stupňů vzdělávání, zaměstnavatelů a dalších subjektů.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015
ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy
„Žijeme a pracujeme na Vysočině“ představení projektu
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
Transkript prezentace:

Výrobní podniky – noví hráči na poli cestovního ruchu

1890

Cesta hledání identity První návštěvníci ERIH kotevní bod Návštěvnické centrum v Plzni Návštěvnické centrum Velké Popovice Návštěvnické centrum Velké Popovice Návštěvnické centrum Gambrinus, Radegast Company visits 2012 Marketingový nástroj

návštěvníků v roce prohlídkových tras Plzeňského Prazdroje Plzeň, Velké Popovice, Nošovice, Praha partnerů v organizovaném cest. ruchu „One visit has more value than hundred commercials when guests relate their positive experiences to friends and family“ CEO of Celestial Seasoning

„Company visits“ – proč to děláme? Benefit pro firmu Marketingový nástroj Komunikace se zákazníky Image Vztahy v regionu Zaměstnanci Potencionální zaměstnanci Příležitost pro generování dodatečných příjmů Benefity pro region, komunitu Podpora ekonomiky Zaměstnanost Potenciál pro neturistická města Změna image Werkstourismus · Visites d 'enterprises · Betriebsbesichtigungen

Industriální cestovní ruch funguje!!

Jak si stojíme? SpolečnostZemě a místoProduktPočet návštěvníkůSlužby Ferrari MuseoMaranello, ItálieAuta (2008)Museum a prohlídky závodu Jack Daniels DistillaryTennessee, USAWhiskey Prohlídky města a závodu Roquefort SociétéRoquefort, FrancieSýry Prohlídky s ochutnávkou Old Jameson DistillaryDublin, IrskoWhiskey (2011)Pouze expozice s ochutnávkou Plzeňský Prazdroj VisitPlzeň, ČRPivo (2012) 7 prohlídkových tras s průvodcem, prohlídky provozu pivovarů Cadbury WorldBirmingham, UKČokoláda (2012) Interaktivní expozice s návštěvou provozu BMW worldMunich, NěmeckoAuta2,3 mil (2010) BMW world, museum a prohlídky výroby Volkswagen autostadtWolfsburg, NěmeckoAuta2,3 mil (2012) Návštěvnické centrum a autopavilony

Naše zapojení Popularizujeme odvětví Zvyšujeme povědomí Aktivně hledáme partnery – Technotrasa, Evropské hlavní město kultury Plzeň 2015, atd. Zapojujeme se do aktivit města, kraje, ČR i EU – European Route of Industrial Heritage Hledáme spojení s akademickou sférou Společně s Vámi hledáme platformu..

Děkuji za pozornost