Jak jsme hledali a našli PROFORMANCE…a zvítězili Informace o krmivu PROFORMANCE se objevila v odborném kynologickém časopise a protože mne jeho složení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
někdy nesprávně nazývaná HOLANDSKÁ ZAKRSLÁ KOZA
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
ODEŠLA DO PSÍHO RÁJE SHE LEFT FOR DOG HEAVEN. CARLEA z Rodné Měndy * †
Kodex řízení evropské akvakultury FEAP. EIFAC – evropská komise pro sladkovodní rybářství (FAO) FEAP – federace evropských chovatelů ryb –( Federation.
Základní škola T.G.Masaryka Rajhrad
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Zpracovala: Natálie Martincová ZŠ a MŠ Horníkova 8.A
Tenis Eva Jiránková. Obsah ∞ Koho hledáme? ∞ Proč hrát tenis? ∞ Přihláška KLIK.
1. Hospodin zástupů, Bůh požehnaný věčně, všem krajům světa znám je Bůh a Pán náš sám. Haleluja, haleluja! haleluja, haleluja! | Od věků na věky, od věků.
VY_32_INOVACE_21-01 PRAVDĚPODOBNOST 1 Úvod, základní pojmy.
V této prezentaci vám představím naši Štípskou smečku, kterou znám…
Nehledáte bílého švýcarského ovčáka ke krytí? Big Boy Rychlý stín nar DKK 0/0, (oba rodiče též 0/0 – GASTON od Liškutínky, AMIRA z Ráje Sidy)
Chovatelská stanice: Barzoj
Bonita se věnovala s úspěchem pachovým pracím. Je maminkou Colina a Dorky. V době aktivní práce byla krmena PREMIUM ADULT. Během letošní březosti a laktace.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Prožili jsme období, kdy nebyla jiná šance, než pejskovi vyvařovat. Bez debaty každý pejsek dá takové vařené stravě vždy přednost. Asi nemusím zdůrazňovat,
Coton de Tulear Jako nejlepší přítel….
Škola Jídelna Sportovní odpoledne v ŠD Odehnalová Vladimíra Kočí Jaroslava Jančíkova Marie Strašák Zdeněk x Němcová Jana x Husaříková Marie Skalník.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_19.
Historie vzniku plemene - legendy - předchůdci plemene - pojmenování plemene Vlastnosti - míry - barvy Charakter.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
Labrador, labrador retriever
Už mám dost třetího tisíciletí Protože……... 1) se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnnou troubu.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Velššpringršpaněl.
Jagdteriér.
Připouštění Je-li samice v říji a Vy již toužíte po tom, aby po kotci běhali mladí králíci, nezbývá nic jiného, než samici připustit samcem – bez toho.
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
Řád: Dravci znaky: predátoři – loví kořist udržují přírodní rovnováhu
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
Jak bych vyučovala o krkavcovitých ptácích.
Pohlavní a chovatelská dospělost
Radost mi vrátila Golgata
Poutníci v Mladé Boleslavi –
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Psí Svět.
Felinoterapie.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Chovatelská stanice bordeauxských dog z RYTÍŘŮ KASEJ manželů Jiřincových, Kasejovice
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
1. Věčný Bože, silný v boji, | jak jsou příbytkové tvoji rozkošní, | ze všech nejkrásnější. | A proto touží má duše | po síních tvých v každém čase, |
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
závislost na internetu
Soňa Pelikánová UČO: DATUM:
Planetky. Planetka - jedno z mnoha tisíců kamenných těles sluneční soustavy. Jejich velikost je od stovek metrů do stovek kilometrů. Většina jich je mezi.
BEETHOVEN. MLÁDÍ Ludwig van Beethoven se narodil pravděpodobně 16. prosince 1770 v Bonnu, přesné datum jeho narození není známo, pouze datum pokřtění.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
VY_32_INOVACE_20- pes domácí Přírodověda - 4. ročník Miloslava Bucharová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze.
Koně Arabský plnokrevník
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Máme rádi Pardubice Pohlednice z Pardubic
Téma: Matematika a její aplikace
ČÍSLO PROJEKTU: OPVK AUTOR: Mgr. Jana Neugebauerová
Čivava , nejroztomilejší vykulené plemeno
Seminář pro včelaře písecka restaurace OLYMPIE v Písku
Podzimní soutěž.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Hana Svobodová, Iveta Böhmová, 8D.  Říše: živočichové  Kmen: strunatci  Třída: savci  Řád: šelmy  Podřád: psotvární  Čeleď: medvědovití.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

Jak jsme hledali a našli PROFORMANCE…a zvítězili Informace o krmivu PROFORMANCE se objevila v odborném kynologickém časopise a protože mne jeho složení zaujalo, na nejbližší výstavě jsem okamžitě začala po avízovaném informačním stánku pátrat. Pátrání bylo úspěšné,slečny příjemné a o krmivu, k mému milému překvapení, podávaly zasvěcené,věcné informace. Jak je obecně mezi chovateli známo,dalmatin je se svým specifickým trávením i přes svou krátkosrstost na krmení „mrcha“ a nevhodné krmení se okamžitě projeví jako nepříjemná alergie – viditelné zhoršení kvality srsti, při dlouhodobém zatížení nevhodným krmením se mohou objevit další doprovodné potíže. Informace o složení PROFORMANCE odpovídala mým představám i zkušenostem s dalmatiny a tak jsem objednala pytel PROFORMANCE ADULT. Pytel dorazil dle dohody a testování u obou adeptů(hnědá dalmatinka a havaňák) mohlo začít. A tak jsme všichni sledovali, jak ochotně je krmivo přijímáno,jak budou pejsky zlobit plyny,množství a konzistenci stolice…a po 3 týdnech bylo všem jasno, že jsme ZVÍTĚZILI! Psi byli ve výborné fyzické kondici,srst lesklá,na dotyk příjemná,pružná.Tečkování u dalmatinky jasné,tmavě hnědé (to je obzvláště cenný poznatek,hnědé tečky reagují na složení krmiva téměř okamžitě nesourodostí zbarvení po těle). A tak máme PROFORMANCÍ úspěšně odkrmenou nejen celou březost naší princezny,následně celý vrh od prvních dnů přikrmování až po odchod s pytlem do vínku k novým páníčkům,ale dnes ji baští i náš nový psí hnědě tečkovaný kluk od prvních dnů,co k nám přišel.A výstavy? Má za sebou dvě v puppy třídě( KV, MNP) – dvakrát velmi nadějný (od obou rozhodčích kromě jiného pochválena kvalita srsti a barva teček) a jednu na MVP mimo ČR, ve třídě mladých, Výborný 1,CAJC !!! A opět pochválena kvalita a zbarvení – u tak mladého jedince. A bylo mnoho dotazů typu:“A co krmíte? Chovatelská stanice: DALMADAMI Majitelka: Mgr. Dagmar Coubalová Chovaná plemena: Dalmatin a Havanský psík Počet psů: Adresa: Komenského 274/75, Lom u Mostu Telefon: Mailová adresa: Dalmatiny sleduji od roku 1974 (to byli přičiněním Ing.Findejse do- tehdy ČSSR- dovezeni), sama je vlastním od roku 1989 a chovatelskou stanici jsem založila v roce Při výběru hnědé fenky Emily Brown Raul mne pravděpodobně vedl psí bůh Sírius,protože tahle princezna ve věku 2 let a 3 měsíců mohla zdobit své jméno následujícími tituly: Světový vítězEvropský vítěz 7 Vítěz Východní a Střední EvropyChampion ČR Champion SKJunior Champion ČR InterchampionNárodní vítěz Vítěz speciální výstavyKlubový šampion Klubový šampion mladýchKlubový vítěz mladých A co vzkazujeme všem,kteří ještě hledají… Všem,kteří hledají vhodné krmení pro své psí miláčky,mohu krmiva PROFORMANCE jen vřele doporučit. Dejte ochutnat,sledujte a….zvítězíte!!! V Lomu u Mostu Mgr. Dagmar Coubalová Havanské psíky vlastním a chovám od roku 1994 ( ti byli v roce 1994 dovezeni díky MUDr.Zachové) Momentálně mám ale doma už jen jednoho chovného psa a v blízké budoucnosti další chov havaňáčků neplánuji.