O BSAH Naše společnost Sortiment - materiál - zboží Dodavatelé Naše škola.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hra riskuj pro opakování znalostí.
Advertisements

Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
Označení hasičů na přilbách
 (asi 1250 – 24. srpna 1290)  nejvýznamn ě jší p ř edstavitel krumlovské v ě tve č eského šlechtického rodu Vítkovc ů  druhorozený syn Budivoje z Krumlova.
KOMPLEXNÍ POZEMKOVÁ ÚPRAVA v k.ú. URBANICE
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Najdete nás také na facebook.com/teticky
Hrad Chenonceau, mistrovské dílo francouzské renesance, je známý pro nádhernou polohu na ř ece Cher. Tento nádherný hrad z šestnáctého století je.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
 Je soubor jednoduchých a ú č elných opat ř ení vedoucích k záchran ě ž ivota.
Zlato.
Název operačního programu:
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Konference UNIV 2K 1. a Ing. Petr Richter ředitel školy VOŠ, SPŠ a OA Čáslav Přemysla Otakara II. 938 VOŠ, SPŠ a OA Čáslav.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Pro č práv ě hotelový porcelán?. N ě co málo o G. Benedikt G. Benedikt je č eská porcelánka, kterou vlastní č eský majitel, její historie se za č ala.
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_SA_1_09.
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
POLYAMIDOVÁ VLÁKNA.
5.4 Většinu prvků tvoří kovy
„Krásní uvnitř, ještě krásnější navenek.“. Historie firmy Založena pod vedením Viléma Schülera. V počátku se firma zabývala prodejem hudebních.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
P ř íru č ka TRP Ě LIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
 m ě sto s nejslavn ě jší historií na sv ě t ě, které je uctíváno jak bohy, tak lidmi. Okouzlující hlavní m ě sto Ř ecka bylo odedávna kolébkou civilizace.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
M ř í ž odílny Chcete usínat bez obav o Váš majetek? Recept je jednoduchý - pevné, nůžkové, nebo rolovací bezpečnostní mříže Kololonkolo Kontakty Výrobky.
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Vypracoval: Martin Murys Konzultant: Mgr. Miroslava Zbavitelová
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _05
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Článková otopná tělesa Ing. Vladimíra Straková.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42)
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: V/2 Název: Využívání.
 Krystalická  Pravidelné uspo ř ádání č ástic  Periodicky opakované uspo ř ádání – dalekodosahové  Monokrystaly – č asto anizotropní – vlastnosti.
Klenotnické zboží a bižuterie Zbožíznalství 3. ročník.
Zuby Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_10_Chrup Vytvo ř eno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Hrátky s mapou Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceObsahuje nám ě ty č inností pro práci s mapou, seznámení s m ěř ítkem, výroba vlastních u č ebních pom.
OKAPOVÉ DEŠŤOVÉ ŘETĚZY Vyrobeno z čisté mědi. Druhy Druhy řetězů Dešťový řetěz s kroužky Dešťový řetěz s okénky Dešťový řetěz zvoneček Dešťový.
Au Pt Ti Kovy budoucnosti Zlato, platina, titan platina zlato.
Č eské korunova č ní klenoty.  jsou souborem p ř edm ě t ů ze sbírky Svatovítského pokladu  Svatováclavskou korunu nechal v letech zhotovit.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Obrobitelnost a ř ezivost KTO/EMO Cvi č ení 11.
Zpracoval Ing. Jan Weiser Dispoziční řešení prodejen.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
„Otec Vlasti“ Karel IV.. Obsah Život a smrt Manželky Stavby Území.
TĚŽKÉ NEŽELEZNÉ KOVY A JEJICH SLITINY
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Prezentace – výklad učiva
firenze – žehlící prkno
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Beketovova řada napětí kovů
Rodinný dům nízkoenergetický
Transkript prezentace:

O BSAH Naše společnost Sortiment - materiál - zboží Dodavatelé Naše škola

N AŠE SPOLEČNOST Top Silver, s. r. o. Pionýrská BRNO tel.: web: y-topsilver.webnode.cz

SORTIMENT Naše společnost Top Silver, s. r. o. se zabývá prodejem st ř íbrného sortimentu jako jsou : Ř etízky Náramky Hodinky Korunky Spony na peníze Snubní prsteny Náušnice Prstýnky P ř ív ě sky

M ATERIÁL Stříbro klenotnické st ř íbro je obvykle slitinou s obsahem kolem 90 % st ř íbra, dopln ě né m ě dí. Pro zvýšení povrchové kvality st ř íbrných šperk ů (lesk, odolnost) se n ě kdy tyto p ř edm ě ty pokrývají velmi tenkými vrstvičkami kovového rhodia. Označení 925 Chirurgická ocel je velmi tvrdý a odolný materiál, který nevyvolává žádné alergické reakce. Označení chirurgické oceli 316L udává čistotu oceli. Jedná se o velmi kvalitní chirurgickou ocel, která je odolná v ů či od ě ru, oxidaci i korozi. Obliba šperk ů z chirurgické oceli je mezi zákazníky stále v ě tší i pro svou temn ě kovovou barvu.

ŘETÍZKY B ě žné ř etízky se vyráb ě jí strojem, ručn ě jen n ě které masivn ě jší ploché ř et ě zy (pancr) a tzv. Walisovy ř etízky, které vypadají jako kroucená š ňů ra. Vyráb ě jí se z tenkost ě nných trubiček, montují a pájejí i ručn ě.

N ÁRAMKY Náramky jsou univerzální ozdobou každého záp ě stí. Délka náramku by m ě la odpovídat obvodu ruky na záp ě stí.

H ODINKY Hodinky nám dodávají prestižní společnosti jako jsou: D&G, Esprit, Nike, Roxy, Guess, Rolex, Quartz, Storm

K ORUNKY Na plesové sezóny a také významné oslavy ve Vašem život ě Vám nabízíme naše korunky

S PONY NA PENÍZE Pro významné muže máme náš elegantní dopln ě k a to spony na peníze.

S NUBNÍ PRSTENY Snubní prstýnky si vym ěň ují p ř i svatebním ob ř adu ženich s nev ě stou jako symbol slibu lásky, v ě rnosti a spojení. Vym ěň ování snubních prsten ů se datuje už od 12. století. Snubní prsten by m ě l být z kvalitního materiálu, aby vydržel 50 a více let bez významných zm ě n.

NÁUŠNICE Náušnice m ů žeme rozd ě lit do n ě kolika kategorií: 1. Visačky, 2. Kruhy, 3. Pecky.

P RSTENY Prsteny jsou nejfrekventovanjší ozdobou v kategorii šperk ů. Každý m ů že zvolit z mnoha variant druh ů a provedení.

P RSTENY SWAROVSKI Prsteny Swarovski se opat ř ují zvláštní úpravou, která jim dává neobyčejný lesk, pr ů svit a krásný lom sv ě tla, které ocení každý zákazník

P ŘÍVĚSKY P ř ív ě sky jsou druhým nejpoužívan ě jším druhem šperku ihned po prstenech. P ř ív ě sky jsou ideálním dárkem - pro svou symboliku a také pro svou univerzálnost. Ozdoby zav ě šované na krk se tradují již po tisíciletí a odpradávna mají určitý magický a často ochranný význam pro svého nositele.

D ODAVATELÉ Mezi naše nejvýznamn ě jší dodavatele pat ř í:

N AŠE ŠKOLA Obchodní akademie a Vyšší odborná škola obchodní

Vypracovaly: Kristýna Lorencová a Pavla Procházková