Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Návštěva Staatliche Studienakademie v Riese – prosinec 2006
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Beseda s paní spisovatelkou
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
Co všechno jste chtěli vědět o půdě, ale báli jste se zeptat T-report Barbora Čechová.
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. 22. PŘEDNÁŠKA Logistika a jakost.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Molekulární biotechnologie
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Počítání s řemesly II. MALÍŘKA LÉKAŘKA ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA PRODAVAČKA
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Exkurze v Praze sraz v 10:15 u sídla firmy Petra-Aqua Praha Heleny Malířové 9 Praha6 - Břevnov.
Školní výlet – Praha 2013/14.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Výjezd NTM Praha a JE Temelín ZŠ Školská 16. – 17. září 2014 Výjezd se uskutečnil v rámci projektu „Učíme se pozorováním“ Reg. č.:cz.1.07/1.1.24/
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.
Adaptační kurz
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Rekonstrukce školní jídelny
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
VÍTÁ VÁS PREZENTACE LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU „VEBROVKY 06“
Weidenberg I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma.
Greiner Perfoam.
__________________________________________________________ VŠB - Technická univerzita Ostrava, Výzkumné energetické centrum __________________________________________________________.
MSV 2009.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Železniční muzeum Zlonice
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
Exkurze Škoda Auto a Geopark Turnov Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
PEČIVO – SPECIÁLNÍ DRUHY Z HOTOVÝCH SMĚSÍ
Prezentace Projektové soustředění žáků Gymnázia, Pardubice, Mozartova 449 Žáci semináře z biologie a vybraní úspěšní řešitelé soutěží zúčastnilo se 30.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
DINOPARK OSTRAVA DNE SE I. A II. TŘÍDA ZÚČASTNILA ŠKOLNÍ EXKURZE DO DINOPARKU OSTRAVA. POČASÍ NÁM PŘÁLO, A TAK SI DĚTI MOHLY VYCHUTNAT PROHLÍDKU.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Identifik á tor materi á lu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba banketek Autor Hana Nykodymová Anotace.
JAPEK s.r.o. – PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. HISTORIE FIRMY Pekárna postavena v r – Sesterská pekárna byla ve Velebudicích a vyráběla sladké pečivo a.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
VÝSTAVA STAVEBNICE MERKUR  Naše škola se zúčastnila výstavy stavebnice Merkur v regionálním muzeu v Chrudimi.
Dnes jsme se vydali do Dolní oblasti Vítkovic, abychom si prohlédli nástavbu vysoké pece č.1.
Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady
Pracovní stáž v Londýně
„Okna technickým oborům dokořán“
Vinobraní Vinobraní 2015.
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
Zajímavá matematika T R K A L O Č Y =
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Transkript prezentace:

Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis

Exkurze se konala 19. až 20. Listopadu 2014 Bylo na ní vybráno 25 studentů oboru pekař a nástavbového studia Garantem akce byla paní ředitelka PaedDr. Marta Malcová a jednatel firmy Backaldrin p. Petr Mach Sponzorem této akce byla firma Backaldrin s.r.o, která platila vše až na dopravu Dopravu nám platila škola Jako doprovod s námi jely pí. uč. Sýkorová a pí. uč. Švejdová Navštívené firmy: Backaldrin – zabývá se výrobou surovin pro pekaře a cukráře Haubis – Moderní rod. velkopekárna

Na exkurzi jsme vyjeli v 15:00 Kvůli časnému začátku, jsme přenocovali v Kaplicích v hotelu Zlatý kříž blízko hranic Ráno jsme vyráželi v 6:00, abychom byli na 8:00 ve firmě Backaldrin v Astenu u Lince Skupinové foto ve firměFoto z přednášky

První část semináře v Backaldrinu probíhala v reprezentativní místnosti „tzv. Dům chleba“ Seznámili nás tam s výrobou, produkty a viděli jsme ukázku pečení Kornspitz ® (jejich patentovaný produkt) Tento seminář byl zakončen prohlídkou provozu, kde nám ukázaly výr. zařízení, sklady a vývojové a kontrolní laboratoře a pekárny Před firmou Backaldrin Po ukončení semináře

Vybraná skupina studentů

Exponát v hale firmy Ve školicím centru

Ukázka výroby kornspitz Přednáška o firmě

Zápis do knihy návštěv Model české pobočky firmy Backaldrin na Kladně

Připravené pohoštění Konec semináře v Backaldrinu

Po skončení tohoto semináře jsme se přesunuli do rodinné velkopekárny Haubis v Petzenkirchenu Před prohlídkou firmy jsme viděli film a následné si mohli každý uplést svoji pletýnku Jako první část prohlídky této firmy jsme se dověděli něco o její dlouhé a zajímavé historii Poté jsme přešli do provozu, kde jsme mohli vidět výrobu jejich výrobků od mísení po skladování Pohled na výrobu Venkovní výzdoba

Při procházení provozu jsme viděli vystavené exponáty Jako další část prohlídky jsme prošli místnosti, z nichž jedna napodobovala podmínky v kynárně, druhá podmínky v mrazáku a třetí podmínky v peci Nakonec jsme si vyzvedli své hotové výrobky, koupili suvenýry a vydali se na cestu domů Ke škole jsme dojeli v 23:00 Toto jsme si zkoušeli Mohli jsme si něco koupit

Zkouška naší šikovnosti Něco z historie firmy Haubis Pohled na výrobní linku

Strojení kornspitzů před pečením Možnost ochutnávky výrobků firmy Haubis

Místnost napodobující podmínky mrazáku Místnost napodobující podmínky pece Ošatky k výrobě chleba