Projekt spojeného průkazu studenta středních a vyšších odborných škol s kartou ISIC.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Advertisements

Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
Klientská prezentace Anna Tomanová 3.ročník bc
Věrnostní program.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Konference 80.let sociálního pojištění.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Moderní technologie na školách a školských zařízeních na území hl. m. Prahy Magistrát hl. m. Prahy 1. června 2006.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
Výuka pro studenty U3V Služby knihovny pátek
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Obnova vozového parku v České republice
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Microsoft School Agreement Výhody pro školy na území hl. m. Prahy Magistrát hl. m. Prahy.
Zavedení MHD zdarma ve Frýdku – Místku 2011
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Interoperabilita elektronického odbavování cestujících
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Jednotné průkazy pro studenty středních a vyšších odborných škol Magistrát hl. m. Prahy.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Bezkontaktní čipová karta v Pražské integrované dopravě OPENCARD
Společné projekty PID a SID
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Změny Tarifu PID od ROPID – Regionální organizátor Pražské integrované dopravy.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
Průkaz ISIC = TISÍCE STUDENTSKÝCH VÝHOD. ISIC je mezinárodní průkaz studenta, takže platí všude Jen v ČR si ho každý rok pořídí čtvrt milionu studentů.
Ohlédnutí za konferencí. 3. ročník konference – základní informace více než 18 měsíců příprav náklady cca 2,5 mil. Kč více než 300 účastníků ( z toho.
Cestovní pasy vydávané zastupitelskými úřady Ukrajiny od
SOUČASNÝ STAV A STRATEGIE PROJEKTU OPENCARD OPENCARD v Praze, dne:
KOORDINÁTOŘI FAKULTy PRÁVNICKÉ ZČU
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Financování sociálních služeb pro města a obce
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
Obsah Historie Dotační titul „Plzeňský kraj – bezpečný kraj a prevence kriminality“ Projekty Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Projekt Kraje.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
Jiří Hruboň – Liberecká IS, a.s. Tomáš Vyskočil – GTS ALIVE, s.r.o. ©
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_18.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Math Exercises for You (Math4U)
Individuální projekt OP VVV
Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Bukovany v Pražské integrované dopravě
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
OPUSCARD PRO ŠKOLY Jan Maxa Roman Kolombo 10. března 2018
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
Transkript prezentace:

Projekt spojeného průkazu studenta středních a vyšších odborných škol s kartou ISIC

Cíl projektu: umožnit studentům středních a vyšších odborných škol v Praze používání jednotného multifunkčního a zároveň mezinárodně uznávaného identifikačního průkazu studenta ISIC Projekt je realizován za podpory hlavního města Prahy.

Stručná rekapitulace projektu: září-prosinec 2005 pilotní účast v projektu potvrdilo prvních pět středních škol leden 2006 setkání zástupců hl.m. Prahy, DPP a.s. a GTS, iniciace dalších kroků vzájemné spolupráce únor 2006 prezentace pilotní části projektu na Masarykově střední škole chemické

Stručná rekapitulace projektu: březen 2006 prezentace projektu na setkáních ředitelů organizovaných odborem školství MHMP duben 2006 zahájení spolupráce s organizátory širokého spektra kulturních akcí v Praze duben, květen 2006 slavnostní podpis Memoranda o spolupráci mezi hl. m. Prahou a GTS

Možnosti využití průkazu jako karty ISIC: mezinárodně uznávaný doklad o studiu na slevy při cestování do zahraničí –LETENKY, AUTOBUS. JÍZDENKY, UBYTOVÁNÍ –JAZYKOVÉ POBYTY, STUDIJNÍ CESTY možnost čerpání atraktivních slev v ČR –FESTIVALY, KONCERTY, KUTURNÍ AKCE –CYKLISTIKA, TURISTIKA, LYŽAŘSKÉ AREÁLY –OBČERSTVENÍ, NAKUPOVÁNÍ, ZÁBAVA

Možnosti využití průkazu jako čipové karty: průkaz je akceptován jako obdoba kmenového listu pražské MHD bez potvrzení o studiu umožňuje nákup zvýhodněných kupónů jízdného pro žáky a studenty do 26 let v ráci samotné školy možnost využití pro vstupní systémy, kopírování, stravování

Čím je středoškolský projekt vyjímečný? jediné místo, kde mohou studenti průkaz získat je právě vaše škola platnost čipových průkazů je možno obnovovat holografickou známkou i vaši pedagogové mohou získat čipový ITIC s možností revlidace (vč. ředitelů škol :-) rodiče vašich žáků tak mají možnost získat výhody při financování aktivit svých dětí

Financování nákladů: ISIC - pořízení průkazu 230,- Kč - revalidace 120,- Kč (licence ISIC) ITIC - pořízení průkazu 250,- Kč - revalidace 140,- Kč (licence ITIC) náklady hradí student či pedagog na škole

Příklady vzhledu spojených průkazů studenta ISIC:

Příklady vzhledu spojených průkazů studenta ITIC:

Návratnost investice do průkazu: Špindlerův mlýn/ celodenní ski-pas: 650,- sleva 20 %, tj. 130,- Kč Koncert Divokej Bill, Praha: 300,- sleva 50 %, tj. 150,- Kč Refundace – Česká spořitelna Student + r oční příspěvek pro držitele ISIC 200,- Kč

JAK NA TO? možnosti zapojení se do projektu pro další školy škola shromáždí od každého studenta: ISIC žádost + foto + 230,- Kč (ITIC 250,-) data jsou následně elektronicky zpracována pro potřeby personalizace hotové průkazy jsou dodány přímo na školu v průběhu roku je možno průkazy dle potřeby doobjednávat (reklamace, ztráty, nové)

Alternativní varianta možnosti zapojení se do projektu pro další školy Škola zpracuje data elektronicky: tabulka s údaji (xls) + fotografie (jpg) Přenos dat na zabezpečený server Flexibilní servis při výrobě Zjednodušená komunikace s výrobcem Snížená cena ITIC - financování pracovníků

Podzimní komunikační kampaň září - říjen 2006 podpora komunikace výhod průkazů na SŠ informační letáky (s přímou slevou), plakáty materiály pro první ročníky materiály pro rodiče spolupráce s kulturními partnery / koncerty aktuální zimní slevy / lyžařská střediska

Další podpora komunikace se studenty brožury se seznamem slev pro držitele - mladý informační internetový portál časopis ALIVE 6x ročně zdarma přímo na SŠ aktuální sezónní letáky

Poděkování: Děkujeme za spolupráci na pilotním projektu všem dosud zúčastněným středním školám. Zvláštní poděkování patří zejména hlavnímu městu Praha a primátoru města, rovněž i DPP a.s., projekt je realizován ve zcela ojedinělém rozsahu v rámci evropských měst.