Windows Windows má skoro každý v počítači pokud nemají Apple.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přehled operačních systémů a jejich hlavní funkce
Advertisements

SoftPC SQL Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika
Něco málo o ICNET s.r.o. Správa kódu v historii – přechod na TFS (TF Server) Nové platformy – přechod na TFS (TF Service) Integrace TFS s nástroji třetích.
MSN vs. Skype MSN vs. Skype souboj IM. MSN vs. Skype MSN vs. Skype IM souboj Instant Messaging • zasílání textových, okamžitě zobrazovaných zpráv mezi.
Historie operačních systémů – od jedniček a nul k woknům(Windows) a masoxu(Mac OS X) Vojtěch Klos.
Historie Windows.
Škodovky od 1964 do 2001.
PEVNÝ DISK POČÍTAČE.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_148_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Kancelářské balíky Historie a současnost.
Software start počítače a operační systém.
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
ZÁKLADNÍ ROZDĚLENÍ SOFTWARE
SOFTWARE operační systémy
Začátek prezentace Karolína Křížková & Petra Radličková Třída.Vll.A. Den Rok
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.11 Téma: Windows Číslo projektu:
Historie OS 2. část Od firmy Microsoft. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Operační systém Linux.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Operační systém Adam Greguš, 4.A.
Architektura systému Windows
USB porty a jejich využití
, InforumJiří Šilha, LANius s.r.o. Nové možnosti komunikace knihovních systémů firmy LANius s.r.o. Client-server varianta systému CLAVIUS ®
Diskový oddíl Souborový systém RAID 9/2012.
Informační systém pro plánování civilních zdrojů Argis
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
Maturitní okruh č. 7. Odstínit aplikace od specifik HWSpráva procesůSpráva pamětiSpráva souborůSpráva vstupů a výstupůSpráva sítěSystém ochrany a bezpečnostiSystém.
Štěpán Lískovec, 4.A.  =základní programové vybavení počítače (tj.software)  hlavní úkol:  A, zajistit uživateli možnost ovládat PC  B, vytvořit pro.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Informatika I 7. a 8. hodina 4. týden. Operační systémy I Operační systém (dále také OS) je základní programové vybavení počítače (SW), které je zavedeno.
Historie operačních systémů Fiala Filip, 4.C. 50. léta Počítače bez OS Programy se psaly pro konkrétní počítače, často v binárním kódu Až ke konci 50.
Operační systémy.
Spisová služba Lite Mgr. Tomáš Lechner.
Jazyk PHP Programovací jazyk PHP (Hypertext preprocessor) je skriptovací jazyk, který běží na straně serveru. KLIENT - SERVER Server posílá do vašeho počítače.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
ŠKOLSKÝ INTRANET ANEB CO JSEM KRESLIL NA TABULI. SÍŤOVÉ TOPOLOGIE Popis struktury sítě z pohledu propojení Nesouvisí se skutečným umístěním PC Často se.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle činnosti firmy Inženýrské stavby Pozemní stavitelství Ostatní.
Uživatelské profily, vlastnosti uživatelského účtu
OPERAČNÍ SYSTÉMY Správa zdrojů Historie Funkce Ovládání počítače
Internetový prohlížeč
Marie Cejnková 5.A. Microsoft Corporation Oficiální vznik: 4. dubna 1975 Zakladatelé: Bill Gates a Paul Allen Status společnosti: akciová národní společnost.
INFORMATIKA 8 Windows 7 III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
Tablety (mobilní zařízení)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_391_Operační sytém AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Anotace Žák definuje základní SW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat základní software Speciální vzdělávací potřeby Ne Klíčová.
INFORMATIKA 8 Windows 7 úvod III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Windows 7.
INFORMATIKA 8 Windows od r do r III2 – I8- 09.
Anotace Žák definuje základní SW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat základní software Speciální vzdělávací potřeby Ne Klíčová.
Naprogramovat operační systém je mnohonásobně složitější, než naprogramovat „obyčejný program“. Základní programové vybavení počítače Fce: ovládání počítače,
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
Marcel Ondráček Martin Kasalý Petr Hanych.  je počítačový program, který slouží k prohlížení World Wide Webu  Program umožňuje komunikaci s HTTP serverem.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
Internetový prohlížeč
SOFTWARE Operační systémy.
Operační systém Windows
Operační systém Windows
Windows 7.
VY_32_INOVACE_26_Windows
MICROSOFT WINDOWS.
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Dispozice s firmou Firma je movitá nehmotná věc, proto by měly být možné všechny dispozice, které jsou možné u věcí. Některé z nich jsou však problematické,
Operační systémy Viktor Beneš.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Transkript prezentace:

Windows Windows má skoro každý v počítači pokud nemají Apple.

Windows 95 Windows 95 je nejstarší windows a nelíbí se mi je šedý, pomalý nechtěl bych ho mít.

Windows 98 Ták to jsme moc nepokročili tento windows nemá skoro žádné změny oproti 95.Myslím že 95 a 98 jsou nejhorší od windows.

Windows 2000 Windows 2000 DataCenter Server je variantou Windows 2000 Server určenou pro velké firmy, které pracují s velkým množstvím důvěrných či citlivých dat za pomoci centrálního serveru.

Windows xp Předchůdcem Windows XP byl systém Windows 2000. Vývoj nového systému byl veden pod kódovým označením Whistler a na trh byl uveden 25. října 2001 pod obchodním názvem Windows XP (s číslem verze 5.1).

Windows vista Toto je windows vista je asi podle mě nejhorší …..

Windows 7 Poprvé se o Windows 7 začalo mluvit ještě pod kódovým jménem Blackcomb jako o nástupci Windows XP (kódové jméno Whistler), který měl vyjít v roce 2005.

Windows 8 Windows 8 je zatím vyvíjená verze operačního systému Windows NT, která je nástupcem Windows 7 (stav v červnu 2011).