Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROFIL VZP ČR VZP Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout?
Advertisements

Projekty řešené Ústavem mechaniky těles, mechatroniky a biomechaniky Seminář k problematice spolupráce v OP VK
Představení společnosti Linet spol. s r.o.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Střední odborná škola průmyslová
Cíl: vzdělávat a informovat veřejnost, zejména mladou generaci
Spolupracujeme se školami
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
střední odborná škola služeb
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Isolit–Bravo spol. s r.o. Jablonné nad Orlicí. Co děláme? Vývoj a výroba vysoce náročných nástrojů a forem Lisování sofistikovaných termoplastů a termosetů.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Fyzikou a chemií k technice
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Informační schůzka rodičů žáků 8. ročníků Vítám Vás!!! Mgr. Bc. Věra Václavíčková.
Akademická informační agentura Informace o možnostech studia v zahraničí.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Určitě si kladete otázku, proč na kongresových dnech výchovných poradců, zaměřených na nové trendy ve výchovném poradenství, vystupuje zástupce Skupiny.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Naďa Martincová Úřad práce v Rychnově nad Kněžnou Rychnov nad Kněžnou, Besedy k volbě povolání.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Nové talenty pro vědu a výzkum Lenka Mynářová koordinátor projektu.
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Úvod Proč studovat informatiku?
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Nástroje daňových úlev
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Možnosti stáží a finanční podpory Platforma průmyslové spolupráce CZ.1.07/2.4.00/ Možnosti stáží a finanční podpory
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
Centrum výzkumu Řež s.r.o. Výzkum a vývoj v jaderné energetice Ján Milčák
NABÍDKA STÁŽÍ A PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ PRO STUDENTY A HANDICAPOVANÉ VE VZP ČR.
Jaderná energetika. Struktura prezentace otázky na úvod výklad příklad/praktická aplikace otázky k zopakování shrnutí.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
GJVJ Nižší gymnázium Prima - kvarta Hodinová dotace 2 hodiny týdně Seznámení s fyzikou, její uplatnění a význam Úvod do měření veličin, zpracování.
Každý náš žák může být uznávaným odborníkem nebo vyhledávaným řemeslníkem.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Vytvoření společné platformy podpory technického vzdělávání se zapojením všech stupňů vzdělávání, zaměstnavatelů a dalších subjektů.
ČVUT zítra prof. RNDr. Miroslav VLČEK, DrSc.. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 2 Postavení univerzity v měnícím se světě  Boloňské deklarace a společný.
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Plán PR a marketingové a propagační kampaně
Stipendijní program.
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Skupina ČEZ PEDAGOGŮM A STUDENTŮM
Statutární město Ostrava
Při technické univerzitě v Liberci
VELETRH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ 2015 | ZAČNI S NEZISKOVKOU
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Transkript prezentace:

Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany SKUPINA ČEZ A STUDENTI Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany

SPOLUPRACUJÍCÍ STŘEDNÍ A VYSOKÉ ŠKOLY

NABÍDKA PRO STŘEDOŠKOLÁKY Stáž Jaderná maturita – odborná 3 denní stáž v JE Temelín nebo JE Dukovany určená především pro žáky partnerských škol a talenty se zájmem o techniku a energetiku Stáž Energetická maturita pro uhelné elektrárny – odborná 3 denní stáž v Elektrárně Tušimice určená především pro žáky partnerských škol a talenty se zájmem o techniku a energetiku Stáž Energetická maturita pro distribuci – odborná 3 denní stáž v různých místech ČR určená především pro žáky partnerských škol a talenty se zájmem o techniku a energetiku

NABÍDKA PRO STUDENTY TECHNICKÝCH OBORŮ NA VYSOKÝCH ŠKOLÁCH Stáž Letní univerzita – odborná 2 týdenní stáž v JE Temelín a JE Dukovany pro studenty se zájmem o jadernou energetiku Stipendijní program „Vysokoškolák“ - pro vybrané studenty nabízíme stipendium, které se týká konkrétní pozice „operátor sekundárního okruhu“ a „technolog reaktorové fyziky“ Cena Nadace ČEZ – soutěž o nejlepší vědeckotechnickou práci Cena ČEZ – soutěž diplomových a doktorandských prací

NABÍDKA PRO STUDENTY NEJEN TECHNIKY NA STŘEDNÍCH A VYSOKÝCH ŠKOLÁCH Veletrhy pracovních příležitostí – navštivte nás na našem stánku a ptejte se Besedy, přednášky, semináře – zajímavosti a novinky ze světa energetiky přímo na školách Exkurze – prohlídka reálných provozů Skupiny ČEZ Informační centra – informace nejen o konkrétní elektrárně pro velké i malé Nabídka témat závěrečných studentských prací –možnost spolupráce s odborníky ze Skupiny ČEZ ČEZ Potentials – trainee program, který je určen pro talentované absolventy VŠ, kteří chtějí začít svoji kariéru v ČEZu

INFORMACE SPOJENÉ S KARIÉROU VE SKUPINĚ NAJDETE NA WWW.KDEJINDE.CZ Na stránkách naleznete video reportáže fotogalerie aktuální články představení pracovních pozic formou fotostory inzerce volných pracovních pozic informace o akcích (veletrhy a dny otevřených dveří na školách)

DĚKUJI ZA POZORNOST PROSTOR PRO PŘÍPADNÉ DOTAZY