MELODIE … Zimní návštěva brněnské zoologické zahrady se uskutečnila 27.1. 2015…. V areálu zahrady bylo více jak polovina zvířat schována v domcích a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Advertisements

Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
rok 2014 První část Snímky jsou automaticky posouvány
ZAJÍMAVÉ SNÍMKY z BRNA Rok 2014.
Rozmanitost života v přírodě
Podstatná jména Rod podstatných jmen ROD podstatných jmen R od podstatných jmen určujeme pomocí ukazovacích zájmen v jednotném čísle. Ten – dům, strom,
Urči název a zařaď do příslušné skupiny
Ježek západní.
Druhá část Rok 2013 ……. Snímky navazují na první část kostelů a kaplí z minulého roku. Tyto byly pořizovány v jednotlivých městských částech Brna, ve.
Automatický přechod snímků Návštěva ZOO v Brně
Poznávání savců 8. ročník
NÁVŠTĚVA KROMĚŘÍŽE ÚVOD Autovýlet Vladimíra a jeho kamaráda Karla na prohlídku města a památek v Kroměříži se uskutečnil Odjetí.
Sabina Skácelová ZŠ Ilji Hurníka 2010
Třída: SAVCI - II Řád: Ploutvonožci Řád: Kytovci Řád: Chobotnatci
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
Návštěva ZOO Brno Únor 2014 První část …… Návštěvu zoologické zahrady v Brně-Bystrci jsme uskutečnili 13. února 2014 Při prohlídce areálu se zvířaty.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Lichokopytníci.
Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící. Výskyt – křovité oblasti, polopouště Etiopie a Keňi.
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.
Návštěva Bratislavy Listopad 2013 … Bratislava je hlavní město Slovenské republiky, kde má sídlo prezident v Grasalkovičovom paláci na Hodžově náměstí.
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
VYHLÍDKOVÝ LET
LUHAČOVICE
SAMOSTUDIUM TEST IMPALA NEPŘEŽVÝKAVÍ: ANTILOPA DERBYHO PRASE DIVOKÉ
Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Mgr. Iva Havlíková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_314
Výlet autem do Mikulova a Valtic ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.
Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem.
… … Úvod V polovině měsíce prosince v roce 2014 jsem si prohlédl zajímavou výstavu Moravské vesničky a Betlému. Z prohlídky, která se mi líbila a.
Tajga Jehličnatý les.
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
Městská část Brno BOSONOHY
Vavřinecké HODY v Brně - Komíně ……. Městská část KOMÍN se nachází severozápadně, přes kterou protéká řeka Svratka a má asi obyvatel.
Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová VY_32_INOVACE_23_Liberec Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Poznávačka – Savci V Číslo vzdělávacího materiálu: ICT 7/17 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Poznávačka – Savci VI Číslo vzdělávacího materiálu: ICT 7/18 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Zajímavé fotografie Brno- leden 2016 melodie Pohled na náměstí-Zelný trh z horní části, od sousoší sv. Trojice.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Zvířata v ZOO Pexeso. Po dobu 1 minuty se soustřeď na obrázky. STOP Start Klikni na start! Klikni na stop!
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, Komenského 420, příspěvková organizace Název projektu:Učíme obrazem Šablona:III/2 Název výstupu:Zoologické zahrady.
MELODIE.
Budovy fakult, vysokých škol a rektorátů
Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Vavřinecké hody Brno-Komín
Vavřinecké hody Brno-Komín
Podnebné pásy Mgr. Iveta Vališková
MELO.
VYHLÍDKOVÝ LET
FOTOGRAFIE 2017.
DIVADLA v BRNĚ ….
Letecké snímky zajímavých objektů byly pořizovány při vyhlídkových letech, které prováděli Karel Dyntera a Vladimír Hudec z ultra lehkého letounu typu.
FOTOGRAFIE druhá část 2017.
VZPOMÍNKA NAROZENIN T.G. Masaryka
DIVADLA v BRNĚ 2016.
Zima v Brně leden 2017.
Důležité údaje o ZOO. Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící Zebra Grévyho je ze všech zeber největší.
PODZIM 2017.
ŽIVOČICHOVÉ SAVAN Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
FOTOGRAFIE třetí část 2017.
Fauna Severní Ameriky.
1.
Polární pás Co zde roste? Žije? Polární pustiny trvalé zalednění
Autor: P.Hlavničková,M.Suchá,2013
Název školy: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
STEPI.
SAVCI III 12. Řád: LICHOKOPYTNÍCI kůň Převalského.
Transkript prezentace:

MELODIE

… Zimní návštěva brněnské zoologické zahrady se uskutečnila …. V areálu zahrady bylo více jak polovina zvířat schována v domcích a klecích a zazimována. Uvedené datum na fotografiích souhlasí jen den a měsíc, letopočet ne!!! Správný letopočet - datum je rok 2015…

Pohled na řeku Svratku s plovoucími kačenkami, domy městské části Bystrce a v pozadí Mniší hora, kde je areál Zoologické zahrady

Vstup do areálu zoologické zahrady

Orientační mapa

Lachtan

Bobr kanadský

Medvědi lední

Jeřáb mandžuský

Orel východní

Orel bělohlavý

Vlci polární

Pohled na prostor vlků

Kůň Převalského

Velbloudi dvouhrbí

Lama vikuňa

Bizon

Yak domácí

Pštros Emu hnědý

Vchod do Africké vesnice - otevřena v říjnu roku 2014

Lemur kata

Mara stepní, umístěno u východu z areálu ZOO

... Fotografie pořizoval Karel DYNTERA Do prezentace zpracoval Vladimír HUDEC