Counter-Strike.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bitva u Verdunu Německo vz. Francie
Advertisements

Berlínská krize.
Vývoj politické mapy Evropy
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Armáda Autor: Tomáš Kašpar.
Armáda Tady máme armádu v akci s kapitánem roty..
Counter Strike - Source
Svět Západu a vznik NATO
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
JITKA KLIMKOVÁ UEFA KONFERENCE NYON 2009 CÍLE: 1.TECHNICKÁ ZPRÁVA FINSKO TRENDY ŽENSKÉHO FOTBALU 3.UEFA SOUTĚŽE PRO ŽEN 4.POZVÁNKA MS.
Zbraně 1.světové války.
Druhá světová válka Elizabet,Kačka a Eli.
Airsoft hra na válku.
Válka na moři byla ve znamení zejména dvou základních událostí
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Terorismus.
Jméno autora Mgr. Štěpánka Kočová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyIII/2.
„Tajná superzbraň“.  Německá bojová doktrína  Používaná během druhé světové války  Původem vynalezena Brity a užívaná SSSR.
BIATLON.
Začátek –Základ války ve Vietnamu položil D. Eisenhower tím, že jmenoval Johna Fostera Dullese ministrem zahraničních věcí. Dulles měl v zahraniční politice.
Srovnej 1. a 2. světovou válku - zbraně
Berlínská krize
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Letadla 2. světové války Druhá světová válka začala v září roku 1939 německým vpádem do Polska a skončila v srpnu roku 1945 americkým atomovým bombardováním.
DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA (IV. ČÁST) Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr.
Counter - Strike Global Offensive
Jak to všechno začalo Za všechno může Studená válka, kdy mezi sebou soupeřily Spojené státy a SSSR. Když Svaz sovětských socialistických republik vypustil.
Osvobozování Československa
Název školyZákladní škola a Mateřská škola Tatenice Číslo projektuCZ Název šablony klíčové aktivityInovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Blues Richard Malý.
Materiál slouží při výuce učiva „OSOBNOST“..  Český hokejista  Narozen  Od 18-ti let hraje v NHL  Je jedním z nejúspěšnějších hokejistů.
DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA (II. ČÁST) Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr.
Bitva o Moskvu Dějepis Autor: Pavel Hrstka
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
SJEDNOCOVÁNÍ ZÁPADU a SJEDNOCOVÁNÍ VÝCHODU
Název školyZákladní škola a Mateřská škola Tatenice Číslo projektuCZ Název šablony klíčové aktivity Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Suezská krize Jan Wolf, Ov/Vv, IV. r..
Svět po útoku Petr Machala. 1.Kdo první hovořil o „železné oponě“? 2.Co je to bipolární svět? 3.Kdy končí éra rozděleného světa? 4.Stručně charakterizujete.
Pokud člověk odejde z vlasti, jakými způsoby může i tak bojovat proti okupantům v jeho vlasti?
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Soňa Patočková Název šablonyIII/2.
Válka ve Středomoří, Africe a na Balkáně
VY_32_INOVACE_1D.9.10 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
Cestovní ruch.  Vnitropolitická stabilita  Charakter politického systému  Státní hranice: Schengenský prostor Vízová povinnost.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR. SOŇA KYSELOVÁ Název materiálu: VY_12_INOVACE _ D.9.A.21_zaver_svetove_valky Ročník: devátý.
DĚJEPIS 8. a 9. ročník Autor: Miroslav Janata Škola: ZŠ,PŠ a MŠ Česká Lípa VY_32_INOVACE_17_ 19_opakování 1. sv ě tová válka.
II.světová válka - úvod Název sady materiálů: Dějepis pro 9. ročník Název materiálu: VY_32_INOVACE_D_9_2820_II_světová_válka_úvod Autor: Mgr. Kočíř Petr.
 Terorismus je hrubé zastrašování politických odpůrců hrozbou síly a užití různých forem násilí. Vedle individuálního terorismu existuje terorismus.
3. Fáze (60. léta). -Nejen z ekonomických důvodů, ale hlavně kvůli politickému útlaku utíkaly tisíce lidí z východního Německa do západního -Východní.
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
AUTOR: Marcela Kaderová
2. Světová válka v Československu
Směřujeme k samostatnosti
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR
Sada : Člověk a jeho společnost
OHNISKA NAPĚTÍ A KONFLIKTŮ VE SVĚTĚ 2.POLOVINY 20.STOLETÍ
První světová válka. Vznik československého státu.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR
Digitální učební materiál:
Druhá světová válka KVÍZ. Druhá světová válka KVÍZ.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Téma: Člověk a jeho svět – Vlastivěda
DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA.
Anotace Žák se seznámí s problematikou vzniku, historií a fungováním Severoatlantické aliance a jejím významem pro obranyschopnost České republiky Autor.
Předmět: Dějepis Ročník: 9. Tématický celek: Válečné události
OHNISKA NEKLIDU V SOUČASNÉM SVĚTĚ
1. Ve kterém roce vypukla 1. světová válka
1.světová válka – Velká válka
Transkript prezentace:

Counter-Strike

Osnova: Counter Strike obecně Ukázky policejního týmu Ukázky teroristické jednotky Zbraně a vybavení

Counter Strike je kultovní, nejhranější, nejoblíbenější a nejzábavnější hra všech dob. Jedna z mála her, která se hrála před 10ti lety a bude se hrát ještě nejméně 5-krát tak dlouho.

Policejní tým

SEAL TEAM 6 ST-6 (později známá jako DEVGRU) byla založena roku 1980 pod velením nadporučíka Richarda Marcincka. ST-6je neustále v pohotovosti , aby mohla odpovědět na teroristické útoky proti Americkým cílům po celém světě.

SAS Světově proslulá britská SAS byla založena během 2. světové války mužem jménem David Stirling. Jejich role během války byla zasahovat za nepřátelskou linií, provádět sabotáže a zabíjet klíčové cíle.

GIGN Francouzská elitní protiteroristická jednotka, GIGN, byla založena k rychlé odpovědi na teroristické útoky. Skládá se z více jak 100 mužů. GIGN si vydobyla svou reputaci hlavně svými úspěšnými akcemi. 

GSG - 9 Jedná se o polovojenskou součást německých policejních sil. Skládá se z : GSG-9/1 - protiteroristická útočná skupina GSG-9/2 - skupina zodpovědná za námořní protiteroristické operace GSG-9/3 - výsadková jednotka připravená pro seskoky volným pádem GSG-9/4 - záložní protiteroristická útočná skupina

Teroristická jednotka

PHOENIX CONNEXION Tato skupina má reputaci založenou na faktu, že zabijí kohokoliv, kdo jim přijde do cesty, je to jedna z nejobávanějších teroristických skupin ve východní Evropě. Vznikla brzy po rozpadu Sovětského svazu.

ELITE CREW Fundamentalistická skupina ze Středního Východu, jejímž záměrem je světová dominace a různé jiné aktivity. 

ARCTIC AVENGER Švédská teroristická skupina založená v roce 1978. Proslavila se hlavně bombovým útokem na Kanadskou ambasádu roku 1990. 

GUERILLA WARFARE Teroristická frakce založená na Středním východě. Tato skupina je uznávaná pro svou nelítostnost. Její odpor k Americkému životnímu stylu ukázali v roce 1982 bombovým atentátem na školní autobus plný rock and rollových hudebníků. 

Zbraně a vybavení se dělí: Pistole Brokovnice Samopaly Pušky Kulomety Ostatní vybavení

Pistole

Brokovnice

Samopaly

Pušky

Snipery

Kulomety

Ostatní vybavení

http://www. freeskiller. estranky http://www.freeskiller.estranky.cz/clanky/counter-strike---navody/modeli_hracu_v_cs http://cs.sosgames.cz/gsg-9-realita http://cs.sosgames.cz/pistole-v-counter-strike-1-6