CHRISTMAS (FOR YOUNGER PUPILS) Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_106.
Advertisements

Číslo: VY_32_INOVACE_15_06 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: UNIT 1.
ENGLISH SONGS AND WORKING WITH THEM 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Elektrolýza Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Vodík Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
PRVKY ALKALICKÝCH ZEMIN
POLÁRNÍ PÁS 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
TRÁVICÍ SOUSTAVA 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Vzdělávací oblast: Anglický jazyk Autor: Mgr. Martina Hulenková
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_04_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
NERVOVÁ SOUSTAVA 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Zásady Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
OBĚHOVÁ SOUSTAVA 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Děj se OPAKUJE / opakovaný děj Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu
The exercises to the topic Prague with solution.
Czech and Slovak Christmas and Christmas in European countries.
DÝCHACÍ SOUSTAVA 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
What do you do everyday?
TROPICKÝ PÁS Tropický deštný les
Atom Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Autor: Mgr. Eliška Pitáková
SMYSLOVÁ SOUSTAVA Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
The exercises to the topic Scotland with solution.
CONVERSATIONAL TOPICS AND WORKING WITH THEM Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským.
S V A L Y 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
HOBBIES Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:VY_32_INOVACE_AJK443 Jméno autora:Mgr.Soňa Nekvindová Třída/ročník4. ročník Datum.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Škola1. ZŠ T. G. Masaryka Milevsko AutorMgr. Lenka Soldátová ČísloVY_32_INOVACE_69 NázevPresent simple - questions Téma hodinyTvoření otázek v přítomném.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
VY_32_INOVACE_268 CHRISTMAS.
EVERYDAY LIFE SITUATIONS Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka Projekty SIPVZ Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006.
Christmas wish you. Doplňovačka ● Dárek _ _ _ _ _ _ _ ● Stromeček _ _ _ _ ● Hvězda _ _ _ _ ● Svíčka _ _ _ _ _ _ ● Sníh _ _ _.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. INTRODUCTION Použité obrázky a foto:
My day – daily routine NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ Jazyk anglický TEMA:
VY_32_INOVACE_Sei_II_05 Daily life Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ Jazyk anglický TEMA: Christmas ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Tereza Černá Název materiálu:VY_32_INOVACE_01_16_Present simple I. (be, have) Číslo projektu:
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR:Lenka Hrnčířová VY_32_INOVACE_11_Konverzace v Aj 6.ročník_Christmas Téma:Christmas CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_Spo_III_07 Christmas in Britain Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_14_Christmas Období: leden 2013 – červen 2013 Vzdělávací.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Anglický jazyk 5 Autor: Mgr. Jaroslava Ledererová PŘÍTOMNÝ ČAS PROSTÝ Vyjadřuje děje, které jsou pořád nebo se.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Elektronické učební materiály – I. stupeň Anglický jazyk 5 Autor: Mgr. Jaroslava Ledererová MORNING AFTERNOON I get up at …. I have a shower and breakfast.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Anglický jazyk 4 Autor: Mgr. Jaroslava Ledererová CHRISTMAS - XMAS a Christmas tree a stocking a star a carp.
Anotace Jméno autora PaedDr. Šárka Kindlová Datum vytvoření Prosinec 2011 DUM 14 Ročník 4. ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tematický okruh Jazyk.
N ÁZEV ŠKOLY : ZŠ V ARNSDORF, E DISONOVA 2821, OKRES D ĚČÍN, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE J AZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE, A NGLICKÝ JAZYK, V ÁNOCE A UTOR : M ICHAELA.
VY_32_INOVACE_19_AJI_VÁNOCE
CHRISTMAS LESSON Anotace: Materiál je určen pro žáky 8
VY_22_ INOVACE_27_ ANGLICKÝ JAZYK 5
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu) GRAMMAR – TEST 3
Practice Vocabulary and your MEMORY.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Název školy:Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_22_INOVACE_14_ Christmas_ig1 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Iveta.
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Christmas
Název školy:Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_22_INOVACE_14_ Christmas_ig1 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Iveta.
Téma hodiny: UK Holidays - Christmas Předmět: English language
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Personal pronouns Škola
VY_22_ INOVACE_16_ ANGLICKÝ JAZYK 5
Czech Christmas.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
Transkript prezentace:

CHRISTMAS (FOR YOUNGER PUPILS) Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

1) Re-write English words and match to them Czech translation: FIREPLACE = CHRISTMAS TREE = DECORATIONS = GIFTS = STOCKINGS = WREATH = KRB VÁNOČNÍ STROMEČEK OZDOBY DÁRKY PUNČOCHY VĚNEC Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

1) Re-write English words and match to them Czech translation: CANDLE = MISTLETOE = CARDS = POINSETTIA = SWEETS = TOYS = SVÍČKA JMELÍ PŘÁNÍČKA VÁNOČNÍ HVĚZDA CUKROVÍ HRAČKY Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

1) Re-write English words and match to them Czech translation: CHRISTMAS = REINDEER = MERRY = STAR = BELLS = BABY JESUS = VÁNOCE SOB VESELÉ HVĚZDA ZVONY JEŽÍŠEK Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

DEAR, I AM WRITING TO TELL YOU WHAT A GOOD I AM. I ALWAYS CLEAN MY, MAKE MY AND CLEAN MY EVERY DAY. Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2) Complete this letter to Santa: SANTA CLAUSE CHILDTEETH BED ROOM

Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I OFTEN HELP MY MUM WITH THE AND I WALK THE EVERY MORNING AND AFTERNOON. AT SCHOOL I AM A VERY GOOD AND I AM ALWAYS NICE TO MY S. Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2) Complete this letter to Santa: SHOPPING DOG PUPIL TEACHERS

Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AFTER SCHOOL I ALWAYS DO MY. IN THE EVENINGS I OFTEN HELP TO PREPARE AND I SOMETIMES. FOR CHRISTMAS I WOULD LIKE TO HAVE A NEW, SOME AND SOME S ABOUT ANIMALS. Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2) Complete this letter to Santa: HOMEWORK DINNERWASH UP BIKETOYS BOOKS

Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. THANK YOU VERY MUCH AND HAPPY ! SAY ‚,HELLO!’’ TO YOUR S FROM ME. BEST WISHES, (YOUR NAME). Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2) Complete this letter to Santa: CHRISTMAS REINDEERS ŽÁKOVO JMÉNO

3) Cut out these Christmas pictures and stick them: Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

BELLS CHRISTMAS TREE Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

CARP CANDLES Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

GINGERBREAD FIREPLACE Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

STOCKING RIBBON Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

WALNUTS CHRISTMAS CARD Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

ROAST TURKEY MISTLETOE Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

STAR PUDDING Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4) Ask questions with have/has got: Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Example: Have you got a bike? Yes, I have. / No, I haven´t. Has girl´s name got a ball? Yes, she has. / No, she hasn´t. Has boy´s name got a toy? Yes, he has. / No, he hasn´t. Každý žák vyzpovídá další spolužáky a zaznamená do tabulky, viz. příklad níže. Have you got a dog? No, I haven´t. Have you got a bike? Yes, I have. Odpověď YES: √ Odpověď NO: X

Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 4) Ask questions with have/has got: Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. YOU FRIEND

Vánoční ozdoby GNU Free Documentation License, Version 1.2 Santa Claus Creative Commons Attribution 2.0 Generic License Smějící se dítě Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license Zuby Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license Dětská postel Volně šiřitelné Pokoj Volně šiřitelné Nákupní košík GNU Free Documentation License, Version 1.2 Yorkšírský teriér Volně šiřitelné Použité obrázky: Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Žák Volně šiřitelné Učitelka Creative Commons Attribution 2.0 Generic license Večeře Creative Commons Attribution 2.0 Generic license Mytí nádobí Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license Jízdní kolo Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license Hračky Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license Knihy GNU Lesser General Public License, version 2.1 Vánoční stromeček Volně šiřitelné Použité obrázky: Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Sob GNU Free Documentation License, Version 1.2 Domácí úkol GNU Free Documentation License, Version 1.2 Jmelí Volně šiřitelné Zvonky Volně šiřitelné Stuha, mašle GNU Free Documentation License, Version 1.2 Perníček Creative Commons Attribution 2.0 Generic license Vánoční punčocha Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0 license Pečený krocan Creative Commons Attribution 2.0 Generic license Použité obrázky: Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Svíčky Creative Commons Attribution 2.0 Generic license Hvězda Volně šiřitelné Vánoční přání Volně šiřitelné Vlašské ořechy GNU Free Documentation License, Version 1.2 Vánoční puding GNU Free Documentation License, Version 1.2 Vánoční strom GNU Free Documentation License, Version 1.2 Kapr Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Austria license Krb Volně šiřitelné Použité obrázky: Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.