Nejznámější klub ve Španělsku!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
Advertisements

Atletický klub A. C. Sparta Praha
Samsung Daniel Krčál, 5.A.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Fotbal Kopaná Fočus.
KOPANÁ.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Španělsko oficiálně : Španělské království
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: CRISTIAN.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
Cambridge.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Fc Chelsea Tento tým vznikl, proto aby dobyl Ligu Mistrů
Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Tenis Menu.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA ROZVOJ Pavel Chadim, místopředseda ČBA rozvoj mládeže.
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
Ac Sparta Praha Klub založen 16. listopadu 1893
Kultura a sport v Kanadě
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Autor: Mgr. Helena Nováková
Tvorba prezentace – na co si musíme dát pozor!
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
Porto a portské víno Vítězslav Traurig. Základní informace o městě Druhé největší portugalské město obyvatel Turisticky nejnavštěvovanější v.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Určeno pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Lidé a čas – Novější dějiny ČR – Národní obrození VY_32_INOVACE_150 duben 2011Mgr. Hana Patschová.
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Sportovní vyžití v Karviné
Liverpool.
Florbal.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
XXVII. Silvestrovské derby
Fotbal.
VY_32_INOVACE_433, 22. sada, Prvouka
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Zde se dozvíte super věci o Slavii
HÁZENÁ 2.
Elektronická učebnice - I
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
NEW JERSEY DEVILS. PŘEHLED Základní informace Základní informace Historie Historie Fotogalerie Fotogalerie Sestava Sestava Statistiky Statistiky Rekordy.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Španělsko Lacinová Andrea.
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Hlavní město – Lisabon Počet obyvatel (80. na světě) Jazyk – portugalština Náboženství - katolické 93 % - protestantské 3 % Rozloha - 92.
 Daniel Záhora 9.A. Real Madrid C.F.. Znak Realu.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
TJ Sokol Vikýřovice.
Prezentace Kristek Jakub
Absolventská práce Žáka 9.ročníku
Jižní Evropa Slunečný jih Evropy.
Španělsko Turza lubor 4.a.
Transkript prezentace:

Nejznámější klub ve Španělsku! REAL MADRID Nejznámější klub ve Španělsku!

Základní informace: Název:Real Madrid Club de Fútbol Rok založení:1902 Prezident týmu:Florentino Pérez Rodríguez Přezdívka:Merengues, Madridistas, Blancos, Vikingos a hlavně Bílý Balet Klubové barvy:Bílá. Stadión:Santiago Bernabéu Kapacita:80,354 http://www.spanelskyfotbal.cz/tymy/real-madrid

Toto jsou nejdůležitější informace. Toto je jeho stadión. http://nd01.jxs.cz/625/116/ccfa434c96_32421234_o2.jpg

Toto je jeho současný trenér http://www.aboutaball.co.uk/footballnews/NewsImages/mourinho.jpg

A toto je nejznámější hráč Raúl González Blanco Dal nejvíce gólů a odehrál nejvíce zápasů v historii Realu Madrid!!! http://cdn.fourfourtwo.com/contentimages/interviews/Raul_Big.jpg

A toto je logo týmu v historii. http://rpmedia.ask.com/ts?u=/wikipedia/en/thumb/2/2b/RM_Crest_History.png/275px-RM_Crest_History.png

Úspěchy: Španělská liga: 31x Copa del Rey: 17x Evropský Superpohár: 1x Interkontinentální pohár: 3x Liga Mistrů: 9x Pohár La Ligy: 1x Pohár UEFA: 2x Španělský Superpohár: 7x http://www.spanelskyfotbal.cz/tymy/real-madrid

Historie 18. prosince 2000 zvolila FIFA Real Madrid za nejlepší fotbalový klub minulého století. Světově nejúspěšnější a nejznámější klub světa. Obdivuhodná historie, ve které klub vyhrál po celém světě přes 12000 trofejí se svými oddíly fotbalu, basketbalu, tenisu, stolního tenisu a vodního póla. Madrid Futbol Club (1902-1920) Na konci 19. století se fotbal začal rozšiřovat i ve Španělsku, takže i v hlavním městě Madridu. V Madridu popularizoval fotbal hlavně klub zvaný Football Sky. Roku 1987 skupina lidí opustila tento klub a založila Madrid Foot Ball Club. 6. března 1902 byl Real oficiálně zaregistrován. První stadión, tedy pokud se tak dá nazvat, se nacházel mezi závodní dráhou a býčí arénou. Prvním trenérem byl 22.3.1902 zvolen Angličan . Už 15. dubna nastoupil tým k prvnímu zápasu Španělského poháru.

Vždy 2x za rok se uskuteční derby mezi Realem a Barcelonou. El Cllásico http://real.theoffside.com/files/2008/12/10hj08wrl9.jpg

Klasická soupiska: Brankář: Iker Casillas Obránci:Sergio Ramos, Ricardo Carvalho, Pepe, Raúl Albiol Záložníci:Xabi Alonso, Sami Khedira, Mesut Özil, Di María Útočníci:Cristiano Ronaldo, Higuaín Sestava:4-2-3-1 http://www.spanelskyfotbal.cz/soutez/primera-division/2010-2011/tymy/real-madrid/soupiska

A to je vše. http://cdn.thenextweb.com/me/files/2010/06/real_madrid_1_1600x1200.jpg