Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Realitní kancelář Kuk Zadavatel: Ing. Ivana Němečková Student: Kristýna Lejsková Obor na třída: L/51 Podnikání, P2 Školní rok: 2012/2013.
1. cvičení úrokování.
Prezentace pro Forum 2013, SME Union
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Věrnostní program.
Vítejte Prosinec Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat.
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Nástroje finančního trhu
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Chcete vědět, jak bez rizika uspět? Určitě oceníte vynikající možnosti, které se Vám odkryjí. Představíme Vám nyní novou, ověřenou a snadnou cestu k finanční.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Stavební spoření, úvěry, leasing
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Daň z přidané hodnoty a její účtování
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
American Diamond Traders inc. VÍTEJTE NA PREZENTACI.
nedokončená výroba a polotovary výrobky zvířata zboží
Vkladové služby.
Veřejná obchodní a komanditní společnost
Téma: Svět práce a financí Vypracoval: Ing. Milan Havlas
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Vlasta Švachová Datum: Název: VY_32_INOVACE_9.3.6.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Účetnictví – Rozvaha, její funkce, obsah a členění
Podpora prodeje v MOB Maloobchod musí předat informace o své : společnosti, nabídce, cenách, cílové skupině zákazníků Podpora prodeje znamená cílenou komunikaci.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Mikroekonomie I Chování firmy v modelu dokonalé konkurence
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Platit se dá i jinak než penězi
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Katedra řízení podniku a podnikové ekonomiky ŘÍZENÍ OBCHODU Ing. Pavla Břečková, Ph.D.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Call opce a put opce Datum: 16. únor 2016 Lektor: Gabriel Jurčák Kontakt:
Co jsou opce? Datum: 9. únor 2016 Lektor: Gabriel Jurčák Kontakt:
Ing. Veronika Dostálková MBA ZADLUŽOVÁNÍ Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
1 Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0206 Název vzdělávacího materiálu: Vkladové služby bank Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek.
Kam s penězi, aby nezahálely
American Diamond Traders inc.
TICKET RESTAURANT® CARD
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Moderní platební nástroje
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Nejvíc rosto opět jídlo
DUM - Digitální Učební Materiál
Transkript prezentace:

Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii.

Zpracovává diamanty (řezání, broušení, leštění). Určení kvality a hodnoty diamantu - výhradně certifikované laboratoře. European Gemological Laboratory (EGL)

Marketing Marketing není síťový a není MLM. Klient získá místo u diamantového stolu – 15 míst Diamantový stůl Plán prodeje na principu: „WIN – WIN“.

Výhodné pro klienta (sběratel diamantů). Výhodné i pro společnost. Všichni jsou na sobě nezávislí v prostoru a čase, proto zapomeňte na vše, co znáte ze síťového marketingu. Postup při zaplňování stolu Každý začíná ve spodní „osmičce“, která se zaplňuje zleva doprava. Pro všechny jsou stejná pravidla.

Výhody Každý klient dostane odměnu. Nejsou zde leadeři „nahoře“. Není žádný povinný měsíční obrat! Žádné povinné nákupy předem. Žádné vstupní poplatky.

Pouze otevřít svůj vlastní depozitní účet u společnosti s vlastním uživatelským jménem a heslem. Co je třeba udělat ?  Zasednout k diamantovému stolu.  Pro sebe si můžete vzít tolik míst, kolik jen chcete, nikdo vás neomezuje.  A povědět o této příležitosti ve svém okolí !

Jaká je odměna ? Jednou nebo opakovaně ? Po dosažení pozice 1 - Collector:  Odměna $ $( váš počáteční vklad ) Celkem $( 20 USD – rež. poplatek ) $ za diamant(hodnota ve VC ) $ za kartu(ale pouze jen jednou) - 60 $ za dopravu + pojištění diamantu do ČR  Zůstatek $ minus clo ….. Zatím nebylo stanoveno ! pokud ovšem budete chtít v programu pokračovat -520 $ reinvestice, ( opětovný vstup k diamant. stolu ) Vaše první odměna činí: $ + diamant  To vše za týden, měsíc či dva ?!  S další reinvesticí činí vaše odměna $ + další diamant.

Certifikovaný diamant ve velikosti 0,5 karátu. Klient dostává Platební karta VISA Card od společnosti Canadian Diamonds Traders Inc. Účet na

Jen jediná podmínka !  Bez časového limitu a omezení regionu  A postačí toto splnit jen jednou.  Otevření depozitního účtu a aktivovat účet min. vkladem ! Vy 1 2 Podmínka  Nejsme prodejci diamantů.  Pouze doporučujeme výhodnost ( PROGRAMU CDT Inc. ve svém okolí )

Profit Canadian Diamond Traders Inc. Společnost CDT má profit pouze z prodeje produktu – diamantů. Jejím cílem je prodat co nejvíce diamantů – proto i daruje 1 člověka, … aby mohla prodat diamant.

UUnikátní exklusivní produkt – tak pěkný a jednoduchý, že nepotřebuje dlouhé vysvětlování  Rozdíl je pouze v rychlosti obchodu Shrnutí Vy 1 2  Jediná podmínka: ednou otevřít depozitní účet  Žádní leadeři, všichni na stejné pozici  Odměny a diamanty dostávají všichni  Jde o kvalitu, nikoli o kvantitu  Míst u stolu může mít klient neomezeně  Žádné sklady, žádné katalogy, žádné záruční lhůty  Diamant je všude diamantem, bankovní karta je všude bankovní kartou  Ceny diamantů neustále rostou OObchod vždy s sebou: znalosti v hlavě, karta v ruce a diamant v kapse Vy-1Vy-2Vy-3Vy-4

5145 STEELES AVE W SUITE D802 TORONTO ONTARIO M9L1R5 CANADA Sídlo firmy

Zápis CDT Inc. v obchodní komoře – Kanada, USA

Děkuji za pozornost K diamantovému stolu Vás pozval Stanislav Vyplašil, Brno, tel.: ,