"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Advertisements

Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Představení společnosti
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Váš silný partner ve světě realit
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.18 Anotace: Prezentace je zaměřena na žádost, její hlavní znaky a funkci. V závěru je návod, podle kterého si žáci mohou zkusit.
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
specialista na firemní květinový servis
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Inovace studijních programů na Fakultě multimediálních.
Internet Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro.
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
Dobrý den, Chci Vám nabídnout možnost podílet se na novém, celosvětovém projektu GLOBAL ONE.
SmartPhone start - Apple iPhone
Ebilling a agregace účtů VŠE Praha, 5. listopadu 2002 Nikola Rafaj, Villusion, a.s.
Kanceláře k pronájmu Křižíkova 1377, Frýdek-Místek
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Jeden cíl, společná cesta Ministerstvo vnitra České republiky Postup projektu CZECH POINT.
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
Představujeme službu Samepage
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Jan Křečan ISSS 2006 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
BeCafe & BeGamePort Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Cloud aneb nejpohodlnější IT
Oprávnění uživatelů ke složkám Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
Mýma očima New York City a W.D.C
Telefonování přes Internet
Počítačové sítě Počítačová síť vzniká propojením skupiny počítačů a dalších zařízení (tiskáren, pamětí, …) tak, aby tato zařízení mohla vzájemně komunikovat.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
INTERNET Filip Fiala, 4C.  Internet je globální systém vzájemně propojených počítačových sítí. (World Wide Web)  Pro vzájemnou komunikaci v síti se.
System Management.
Chci nabízet připojení WiFi. Malá domácí síť Nabízí možnost připojení kdekoli v bytě, nebo domě V zahraničí se nabízí v balíčku s připojením ADSL. Ukažme.
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Algotech Telefon: Fax: Web: Adresa:Zirkon Office Center, Sokolovská 366/
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Firewally Network Adress Translation (NAT) Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Test poskytovatelů u zdarma
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_233.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Jak si zajímavě přivydělat a splnit si tak svoje sny a cíle Chcete zvýšení vaší životní úrovně a pomoc druhým lidem? Možná ještě není příliš pozdě...
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
NÁKUPČÍ NEVÝROBNÍHO MATERIÁLU
Webové portály LDS/MDS
MagicTea, s. r. o. Cvičná firma
Marko Radovanovic, VSE Základní přehled
Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás
Transkript prezentace:

"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava

Mark Dixon otevírá první obchodní centrum v belgickém Bruselu „Regus je největší světový dodavatel flexibilních pracovišť, který dokáže splnit požadavky velké společnosti i malé firmy.“

Práce na cestách

Obchodní salónek Chcete pracovat i mimo kancelář? Členství v programu Businessworld vám umožní kdykoli využít některý z našich obchodních salónků v celé síti Regus. Zapomeňte na hlučné kavárny a začněte pracovat

Vyberte si adresu a získejte místní telefonní číslo, poštovní schránku a osobu, která bude telefonáty přijímat, na některém z míst po celém světě. Virtuální Kanceláře

Audio a videokomunikace

Flexibilní, plně vybavené kanceláře Jeden poskytovatel - vše na jedné faktuře Náklady pod 100% kontrolou Plně vybavené nábytkem Maximální flexibilita - sami si zvolíte dobu pronájmu den, měsíc nebo rok Podnikejte s čistou hlavou bez starostí o provoz

Celodenní využití privátní kanceláře ZDARMA Dále získáváte ZDARMA: Připojení k internetu Neomezená konzumace nápojů(káva, čaj) Přístup k profesionální administrativní podpoře Ostrava, City Centre

Těšíme se na vaši návštěvu Regus 28. října 3346/91, Ostrava