ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

O společnosti Aviatická Praha 6 Tel.: 224  Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční.
Vyhlášení výsledků soutěže VOLNÁ CESTA září 2012 od 13 hodin Velké kolegium Ministerstva dopravy ČR Mediální partneři :
Mezinárodní námořní kontejnerová přeprava se zaměřením na relaci Asie – Evropa Martin Zeman DLO3.
BEZBARIÉROVÁ MHD V NOVÉM JIČÍNĚ Rozvoj dopravní obslužnosti regionu Zavedení nové moderní místní hromadné dopravy pro obyvatele města Nový Jičín, Kunín.
BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent
Logistika Ing. Jan Pivoňka.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. Únor PŘEDNÁŠKA Typové systémy.
TKZ Polná spol. s r.o. od 1994 (1911) výrobce stavebního a nábytkového kování česká firma bez zahraniční spoluúčasti obrat - cca 210 mil. Kč počet zaměstnanců.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 2/14.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 4/14.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Potravinová bezpečnost a soběstačnost Co změní novela zákona o potravinách? Žofínské fórum Marian Jurečka ministr zemědělství 16. října 2014.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Návěští NÁVĚŠTÍ (AVÍZO) - písemnost, kterou dodavatel oznamuje odběrateli, že zboží je připraveno k přepravě (používá se při dodávkách většího množství.
Outsourcing výrobní logistiky Ing. Marek Vinš, Ph.D.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu EXPORTNÍ STRATEGIE EXPORTNÍ STRATEGIE Exportní konference
SCHÉMA MODELU PERSONÁLNÍ PRÁCE VE SKUPINĚ ČEZ
„BOHEMIA EXPRESS“ Speciální servis určený pro silniční dopravce a spedice součástí evropské sítě linek kombinované dopravy spojení Lovosic s 35 nejvýznamnějšími.
TRH PRÁCE V ROCE 2015 Mgr. Jan Záruba Ing. Jiří Halbrštát KA Director
Dr. Kurimoto převzato z přednášky Obsah přednášky -
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 3/14.
Cyclelogistics Ahead Prezentace Číslo smlouvy: IEE/13/628/SI Trvání projektu: květen 2014 – duben 2017 Verze: listopad 2014.
Linka 800PRAHA1 nová kvalita komunikace úřadu s občany
8 Případové logistické studie Servisní logistika prof. Ing. Václav Legát, DrSc. Ing. Martin Stávek Katedra jakosti a spolehlivosti strojů Technická fakulta.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Distribuce a její politika. každá firma zvažuje, komu a kde bude své výrobky prodávat a jakým způsobem se jejich výrobek dostane ke konečnému spotřebiteli.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Přírodní vědy moderně a interaktivně ©Gymnázium Hranice, Zborovská 293 DOPRAVA „ KREV HOSPOD Á ŘSTV Í“ 1.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
ŘETĚZY VAMBERK.
BALENÍ: Speciální balení jako součást distribučního procesu aneb
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě. o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
PŘEPRAVA: Ze skladu k zákazníkovi: rychle, bezpečně a včas Case study: GCE & DACHSER Ing. Jan Polter, MBA Logistická konference Eulog ,
Distribuční logistika Zpracoval Ing. Jan Weiser. Obsah výkladu  Definice distribuční logistiky  Základní činnosti, které se realizují při distribuci.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
DISTRIBUČNÍ LOGISTIKA  Z hlediska výrobního podniku představuje spojovací článek mezi výrobou a zákazníkem,  Zahrnuje veškeré skladové a dopravní pohyby.
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
Business den Ruské federace 4. října 2016, Brno. 2 | Cílových zemí podpořeného financování Realizovaných obchodů Mld. CZK objemu podpořeného.
NET spol. s r.o., Huštěnovice 370, Babice, CZECH REPUBLIC.
Vysoká škola technická a ekonomická Racionalizace procesů logistických aktivit ve společnosti Alfa s.r.o. Autor diplomové práce: Martina Hlatká Vedoucí.
Analýza materiálového toku ve společnosti Jihostroj, a.s.
Zásobování systému ČEPRO pomocí dodávek železniční dopravou Havarijní odstávka rafinérských kapacit PETROL SUMMIT listopad 2016.
SPOLEČNĚ PRO BUDOUCNOST
Distribuce VY_32_INOVACE_44_883
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
Využití technologie RFID ve společnosti Nábytek Penta, s. r. o.
Autor: Bc. Michaela Kolářová Vedoucí: doc. Ing. Rudolf Kampf, Ph.D.
Spedition FEICO, spol. s r.o.
Železniční nákladní doprava v 21. století
Plán na zvýšení spokojenosti zákazníků Zvýšení spokojenosti zákazníků
Transkript prezentace:

ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU Josef Libotovský Vedoucí logistiky a distribuce TONDACH Česká republika, s.r.o. Jan Polter Obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a.s.

ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU společnost TONDACH Česká republika s.r.o. je největší výrobce a prodejce tvrdých střešních krytin v České republice je součástí koncernu TONDACH Rakousko koncern vyrábí a prodává tvrdé střešní krytiny ve střední, jižní a východní Evropě

ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU

ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU HRANICE 1992 ŠLAPANICE 1993 JIRČANY 1998 STOD 2001 BLÍŽEJOV 2001

Tondach - logistika ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU největší objem dopravy je distribuce v rámci České republiky druhý největší podíl je export do Polska a na Slovensko dílčí dopravy v rámci koncernu – exportní a importní přepravy – A, SLO, D celokamionovou dopravu v ČR zajišťují dva dopravci (Čechy, Morava), jedná se převážně o celokamionové přepravy dodávky přímo na stavbu opoždění dodávek znamená zdržení stavby

DACHSER – evropská síť ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU Evropská distribuční síť mezi 36 zeměmi 421 poboček po celém světě (srpen 2013)

DACHSER Česká republika – ukazatele 2012 ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU DACHSER Česká republika – ukazatele 2012 Množství přepravených zásilek Tonáž: 373 773 tun Zásilky: 633 924 kusů Klíčové ukazatele Obrat: 1 573 mil. CZK Počet zaměstnanců: 323 Počet poboček: 8 Skladové prostory: 43 360 m2

DACHSER v České republice ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU DACHSER v České republice 8 poboček v ČR Přímá spojení se 3 Eurohuby 57 přímých denních linek do 28 destinací ve 14 zemích

DACHSER investuje ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU Španělsko – akvizice v divizi Air&Sea Logistics – společnost Transunion Španělsko – akvizice v divizi European Logistics – společnost Azkar Holandsko – akvizice v divizi Air&Sea Logistics – společnost DACHSER Netherlands Česká republika – investice do rozšíření logistického centra Kladno v divizi European Logistics – DACHSER Czech Republic Finsko – akvizice v divizi Air&Sea Logistics - Oy Waco Logistics Finland

DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek Vstupní situace distribuce kartonových a paletových zakázek – různé přepravní společnosti, včetně našich kmenových dopravců zásilky jsou urgentní a na jejich rychlém a přesném dodání velmi záleží termín dodání do 5–ti dnů reklamace, chybějící avíza a další problémy… celkově nekvalitní dopravní servis

DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek Realizace dodávek před změnou systému zásilky v objemu 1 – 6 palet jako dokládka v rámci celovozových přeprav problém se zásilkami menšími než 1 paleta delší termíny dodání – týden od objednání obtížné dodání velkým kamionem přímo na místo některých staveb reklamace přicházejí se zpožděním blízkost poboček společnosti DACHSER k výrobním závodům Tondachu dobré zkušenosti z předchozí spolupráce

DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek Testovací fáze nového systému přeprav od 1. dubna 2012 testování 40 % obchodních oblastí Tondachu v testovaných oblastech DACHSER realizuje 100 % zásilek pilotní projekt: duben – říjen 2012 Testovalo se dodací termíny kvalita dodání zpětná vazba – spokojenost zákazníků s novým servisem Na podzim 2012 převzal DACHSER distribuci kusových zásilek v celé ČR.

DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek Výhody nového systému distribuce eLogistics – přesná a rychlá výměna dat rychlejší reakce na urgentní zásilky distribuce kusových zásilek od 1 kartonu do cca 6 palet malá rozvozová auta – jednodušší přístup až ke stavbám identifikace pomocí čárového kódu + skenování terminály Penkey elektronický podpis okamžité informace o stavu zásilky možnost rychle fakturovat

DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU DACHSER – nový systém distribuce kusových zásilek Výhody nového systému distribuce nový systém balení zásilek snížení počtu reklamací přechod na doručovací produkt targospeed  dodání v přesně stanovený den rychlost dodání kusových zásilek se zvýšila z několika dnů na 24 hodin Spolupráce se dále rozšiřuje od června 2013 i realizace zásilek z nového e-shopu Tondachu

Závěrem: ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU Výrazné zkvalitnění dopravního servisu Zkrácení termínu dodání do 48 hodin, resp. 24 hodin Minimalizace reklamací Zkušenosti přenášené na dopravu z e-shopu