Pozvánka na Hawai party v březnu aneb Klokan přiletí v úterý

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
AKCE Q AKCE Q Qwjety pozvánka na 22. narozeniny Kde?Kdy? Co s sebou? Vše se záhy dozvíte!
Advertisements

Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Gymnázium Josefa Kainara Hlučín. Naše malá škola, není žádná prohra! Učivu tu rozumíme, i výlety pořádáme. i výlety pořádáme.
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
Svatba v 11:00 hodin.
Základní škola Karla Vokáče Strašice
 Škola: ZŠ, ul. L. Kuby 48, České Budějovice  Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání, druhý stupeň  Předmět: Občanská výchova  Ročník: 8,9 
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Bamboocha City.
Jmenuji se…, studuji… a pracuji jako…
aneb Jak se slušně chovat 
NAŠI BÝVALÍ POLITICI Lucie Sedláčková.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:8.
ANKETA. Ptali jsme se našich učitelů Celkem jsme se ptali 12 učitelů. Co je to Fair Trade? Odpovědi učitelů: 6x spravedlivý obchod 2x férový obchod 1x.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
(kulík) v obrazech vstupte Jedná se o několik snímků malé Jany Tauchmanové narozené v Brně. Fota jsou z období asi od 14. dne po narození do.
Slovní úlohy se zlomky a procenty
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Vedení obtížného rozhovoru
Dosáhni cíle!.
SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ. SUŠMÁNIE Poděkování:
Procvičování vzorce.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Boží Zjevení Mnohokrát a mnohými způsoby mluvíval Bůh k otcům ústy proroků; v tomto posledním čase k nám promluvil ve svém Synu. (Žid 1,1n)
Vzpomínky spisovatele Oty Filipa V úterý 14. března 1939 večer, padal mokrý sníh, jak mi vyprávěl otec Bohumil, přiběhl pan Wurzel jen v košili.
Pohádkové hlášky Václava Faltuse
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Mladí tvůrci pro Dunaj 2011 Slavnostní vyhlášení vítězů VIII. ročníku
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Čas minulý Český jazyk 5. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo.
VY_62_INOVACE_1_2_03 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Finanční nezávislost.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
€ur pr pag, s. r.. fiktivní reklamní agentura Obchodní akademie, Plzeň náměstí T. G. Masaryka 13, Plzeň.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
VODA.
SRAZ PO 22 LETECH SRAZ PO 22 LETECH Prezentace jde automaticky. Pusť si repro!
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Cateringová společnost Denisovo nábřeží Náchod gravity.aspone.cz.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
SURSUM Naše parta Naše parta Cesta k táboru Cesta k táboru  Najdete misku v potoce?  Jasně že jo… čím víc lidí, tím víc rukou.
DUM může pomoci při výuce učiva o pravidlech a jejich významu.
Autor:Mgr. Jana Šlancarová Zpracováno: Ročník (obor)3., K/81 – Gymnázium K/41 – Gymnázium Tematická oblast Multikulturní výchova.
MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY).
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Skupinové řešení problémů. Týmová prezentace. Pavla Kotyzová
Druhy přídavných jmen 6. ročník.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
1 Korintským 12:1-7 Pokud jde o duchovní dary, bratři, nechci, abyste zůstali v nevědomosti. 2 Víte, že jste ještě jako pohané chodili k němým modlám,
Moje Rodina Lucka.
Večeře Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_Inovace_ Věty jednočlenné a dvojčlenné
Činnost výchovného odboru
Zástupce ředitele aneb život mezi mlýnskými kameny
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Havajský den
Pracovní týmy a zúčastněné třídy
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B
Otázka za 100 bodů Jak se jmenuje hlavní postava knihy Harry Potter? Harry Potter.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Pozvánka na Hawai party v březnu aneb Klokan přiletí v úterý

KDY: 12-14.3.2010 KDE: HAWAI CHATIČKA Penzion pod Blaníkem http://www.penzionblanik.euweb.cz/uvodni.html

JÍDLO: hawaianské(nebo co kdo bude jíst) PITÍ: mojito,koktejly TANEC: hula hula,co kdo chce a umí MUSIC: Polynéská a co kdo přiveze

Povinný oděv: Hula hula sukénky,květinové doplňky,Hawai košile, slamáky No prostě Inspirace se meze nekladou

O Nejlépe oblečeného Hawaiana a Hawaianku SOUTĚŽ O Nejlépe oblečeného Hawaiana a Hawaianku

Tím zmizí malé faux paux typu „Hele jak se jmenuje?“ či „Hej ty?“ Následuje mini seznámení se všemi Hawaiany,protože ostrovů je hodně a ne všichni Hawaiané se znají Tím zmizí malé faux paux typu „Hele jak se jmenuje?“ či „Hej ty?“

(Kristý ,Bob,Danda a Jesica) HAWAIANÉ Danditi (Kristý ,Bob,Danda a Jesica) Peťa Lucka a Míla Šárka a Michal Janina Peťa Simča a Martin Betinka Tomáš Kačenka a Martin Viki-Anička Marek Monča a Vašek Janina Merlin

ostrované nazvou někoho přezdívkou , která není moc známá. Zde uvádím některé přezdívky aby nedocházelo k nedorozuměni, pokud jiní ostrované nazvou někoho přezdívkou , která není moc známá. Míla : Helga, Milunka,Gaston Lucka: Mrňis, Bati,Antoš Janina Š.: Beruška, Kouřící Jane,Štíchi Tomáš: Siki,Sikuška,Béla,Sikorsky Vašek:Petmen,Faklaf Danda: Harry potter Katarína: Patito, Maďarka Marek: Judra(nově vytvořeno) Peťa N. = Jennifer, Němi Peta M.: Madarka,Helmut,asistentka Monika, Kelišová(a to není vše….) Janina J.:Jiranka Martin V.: Vrabčák,Předseda, Karel Viktorka-Anna: Vikouš, Ani Martin: Fumanču

Jako poznámku dejte vaše jméno + hawai Cena chalupy na celý víkend = 12.520CZK i se psi. Peníze prosím na účet do 9.2.2010 na účet : 574321903 /0300 (ČSOB) Jako poznámku dejte vaše jméno + hawai Psi velké 110/den malé 60/den

Kdo bude pít pivo a jaké(abychom věděli zda koupit soudek) Dále prosím o info: Kdo bude pít pivo a jaké(abychom věděli zda koupit soudek) Kdo bude pít mojito Co budeme dělat k jídlu(zda grilovat venku kuřecí kousky či steaky) Případně kdo bude dělat jakou pomazánku nebo buchtu Takové ty hromadné věci jako uhlí na gril, pečivo, atd se koupí zase dohromady a pak propočítá)