S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

GX SOLUTIONS BOHEMIA, s.r.o.
Odjezd z místa zásahu, uvedení jednotky do akceschopnosti po příjezdu z místa zásahu Ing. Milan Tlamka 2007.
a Internetové dispečinky
Trendy a bolesti v oblasti monitoringu vozového parku
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Prezentace společnosti B&C Dopravní systémy s.r.o. Společnost se zabývá aplikováním sofistikovaných metod využitelných pro poznávání, řízení a regulaci.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Oborové řešení O2 Car Control Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
Systémy řízení v reálném čase – nezbytná podpora obchodování
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně 1 Zajištění vybraných regionálních funkcí na úrovni střediskových knihoven PhDr. Zdeňka Friedlová.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Air Products Company Confidential 25. března 2013 Co je nového v aplikaci AgentsPlus?
NaviTerier Navigační systém pro zrakově postižené.
Dispečerské řízení pražského metra
ISSS 2004 Technická infrastruktura IZS kraje Vysočina.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Marta Toušková Útvar rozvoje hl. m. Prahy Setkání geodetů 2013 Ukončení projektu Digitální mapa Prahy a zadání Digitální mapy veřejné správy hl. m. Prahy.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Chytré sítě Smart grids.
Čerpání z EU fondů a optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Lukáš Sedláček Jan Bílek Ústí n. Labem,
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Jak to celé vzniklo? Nejdříve jsme ve Finsku našli výrobce zajímavého zařízení, které když upadne, tak to pozná a někomu to zavolá. Řekli jsme si, to.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Integrované dopravní systémy
Prezentace 1. června 2004 Praha – Andels´ Hotel
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
ÚSPORY ENERGIÍ V HLAVNÍ ROLI Společnost 3E system s.r.o.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
EGovernment Struktura služeb a řešení. Obsah 1.Požadavky KIVS a řešené problémy 2.Vývoj koncepcí 3.Stávající KIVS a její rozvoj v souladu s koncepcemi.
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
Sledování vozidel v reálném čase a využití pro informování cestujících
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Kalkulační systém a jeho využití v řízení
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
PREZENTACE MODULU MECHANIZACE
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Kalkulační systém a jeho využití v řízení
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Kalkulační systém a jeho využití v řízení
ING. MARTIN AMBROŽ AŽD Praha s.r.o..
Transkript prezentace:

S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control

Presentation title Author's name 11 April 2015 Confidential Úspory i nové možnosti zvýšení konkurenceschopnosti Specializované řešení pro specializovanou autodopravu (např. technické služby, servisní služby, stavební společnosti) Sledování aktuální polohy vozidla a stavu nákladu (sypkého, tekutého, pevného, nástaveb a příslušenství) Podpora dispečerských funkcionalit umožňujících online řízení dopravy Automatické vyhodnocení odchylek od předem definovaných tras Kontrola místa složení/naložení nákladu, zamezení únik, prokazování výkonů a dodávek Kontrola provozních nákladů vozidel (PHM) Sledování vytíženosti vozidel

Presentation title Author's name 11 April 2015 Confidential S námi víte nabeton, kde jsou vaše auta Jak vám systém pomůže? Máte naprostý přehled o pohybu vozidel Možnost online řízení a plánování dopravy Automatická evidence vykládky a nakládky včetně geografické kontroly Automatické sledování nákladů na provoz vozidla (PHM, servis, oleje, mytí) Zajištění objektivního hodnocení provozu vozidla/výkonu dodavatele Výstupy mohou posloužit jako podklad pro fakturaci V kombinaci s měřením spotřeby nafty/sledování stavu nádrže máte kontrolu nad náklady vozidla

Presentation title Author's name 11 April 2015 Confidential Typická využití V betonářských mixech Ve vozidlech, kde je třeba sledovat stav nakládky a vykládky –Vozidla zajišťující distribuci Ve vozidlech, kde je nutné sledovat stavové veličiny –Technická vozidla (sypače, míchače, čističe, atd.) –Vozidla s chladícím boxem –Vozidla s čerpadly/vývěvy (cisterny) –Pracovní vozidla – sledování moto-hodin –vaše vozidla ?

Presentation title Author's name 11 April 2015 Confidential Jak O2 Car Control funguje? Car Car Control Server Vzdálený uživatel 1 Vzdálený uživatel 2 Vzdálený uživatel 3 GPS GPRS Pohyb firemních vozidel nebo mobilních jednotek pěších pracovníků sleduje O2 Car Control přes satelitní technologii GPS. Data o jejich poloze se odesílají na centrální server služby přístupný pro libovolný počet uživatelů.

Presentation title Author's name 11 April 2015 Confidential Jak „to“ funguje? Čidlo sledování směru otáčení mixu nebo jiné speciální čidlo zjišťující spolehlivě stav nákladu (čidla otevření nákladového prostoru nebo sklopení nástavby) Případné sledování odpojení přívěsu Reporty odchylek míst, ve kterých došlo k vykládce, od zadaných cílových míst vykládky Přehledy a souhrny výkonů vozidel včetně časů a míst vykládky (lze dále odlišit jednotlivé zákazníky a zakázky) Zobrazení chování vozidla a nákladu na trase pomocí mapového podkladu Případné doplnění o palivoměr/sledování stavu nádrže Garanci dostupnosti dat minimálně po dobu 18 měsíců včetně zajištění jejich archivace, zálohování a obnovy

Presentation title Author's name 11 April 2015 Confidential Orientační odhad zprovoznění 1. Požadavek zákazníka 2. Příprava zástavby čidel a jednotky pro vozidla (15 pracovních dní) 3. Objednávka služby 4. Dodání jednotek a čidel pro montáž (3 pracovní dny) 5. Realizace zástavby a čidel, aktivace jednotky, zřízení přístupu zákazníka v rámci montáže (15 pracovních dní) 6. Zahájení provozu 7. Školení administrátora (1 pracovní den) 8. Školení uživatelů (1 pracovní den)

Presentation title Author's name 11 April 2015 Confidential Rádi vám poskytneme další informace Korporátní zákazníci: Linka pro korporátní zákazníky: nebo *77 (pouze z mobilu) Veřejná správa: Linka pro zákazníky veřejné správy: adresa: Další podrobnosti se dozvíte na

Presentation title Author's name 11 April 2015 Confidential