Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA, 2010-04-17.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Advertisements

Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Najdi na slepé mapě České republiky města podle zadání.
Města ČR – orientace na mapě
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Výhled financí obcí Ing. Luděk Tesař.
Obyvatelstvo ČR Podle posledních informací ČSÚ žije v ČR 10,5 mil. obyvatel. Počet obyvatel v posledních letech klesá, ve společností přibývá počet starších.
Mgr. Pavel PETR Katedra společenských věd VŠB - TUO
VY_32_INOVACE_SVF33660DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Sídla ČR.
PRACOVNÍ SKUPINA pro přírodu a krajinu Valná hromada ČKA,
Sídla ČR.
Česká republika.
Správní právo MOST FBI Správní právo Orgány obcí a krajů
VYPRACOVAL: Jáchym vérosta
Členění území naší vlasti
Volitelný předmět 1287 Moderní ošetřovatelství.
Jednotná kontaktní místa podle zákona o volném pohybu služeb Vlastimil Slovák, odbor Vnitřního trhu a služeb EU Ministerstvo průmyslu a obchodu.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_583_VyOv7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
VY_32_INOVACE_51_19 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
MÍSTNÍ SPRÁVA II. ..
ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE
Vysokoškolské knihovny a krajské knihovny – konkurence nebo spolupráce? Ivo Brožek.
Anotace: Česká republika: doprava Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vypíše do sešitu nejdůležitější.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Členění území naší vlasti
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti VZDĚLÁVACÍ.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_62_15 Název materiáluSídla ČR.
Naše kraje a jejich zajímavosti Vlastivěda 4
1 Cyklus konferencí a seminářů pro nelékařské zdravotnické obory v rámci projektu MZ ČR RNDr. Martin Kalina, Ph.D. Manager Aesculap Akademie B. Braun Medical.
Anotace: Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku vlastivědy- tématu Česká republika, podtématu města. Jedná se o prezentaci na interaktivní.
Sekce SDRUK pro regionální funkce Centrální adresář knihoven stav aktualizace – květen 2016 NK ČR Praha PhDr. Eva Svobodová.
Spolupráce ÚP ČR a LPS konference - Poslanecká sněmovna parlamentu ČR Mgr. Zdeňka Cibulková, Odbor pro sociální věci Generálního ředitelství.
Určeno pro: žáky 4.ročníku středních škol Vzdělávací obor: Základy společenských věd, Občanská nauka Tematický okruh: Základy práva Téma: Územně-správní.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Milena RÁČKOVÁ Název:VY_32_INOVACE_523_ČESKÁ REPUBLIKA Téma: OPAKOVÁNÍ – KRAJE.
 Česká republika je rozdělena do 14 krajů.  V čele kraje stojí hejtman.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_ZEMĚPIS TEMA: ČR – kraje ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Krajský Soud
Teorie a praxe rozvoje měst a obcí
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Kraje ČR Číslo: EU DUM 6_03 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína Kociánová Projekt:
Územní samospráva a její organizace
Opakovací test – kraje ČR
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
VY_32_INOVACE_03_Členění území České republiky
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová
Srovnej kraje podle velikosti rozlohy VY_32_INOVACE_03
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
VY_52_INOVACE_40_Členění území ČR
Město na obrázku se jmenuje
MÍSTNÍ SPRÁVA II. PrF MU v Brně © petr průcha, 2017.
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
VY_32_INOVACE_Vac_III_09 Sídla ČR
Ministerstvo financí ČR červen 2011
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Členění území naší vlasti
CHARITA FUNDRAISING Komunikační platforma ÚSPĚŠNOST Osvěta Komunikace
zpracovaný v rámci projektu
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Sídla ČR.
Transkript prezentace:

Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,

Sympozium o architektonických soutěžích v Brně Tisková konference k sympoziu – Přednášeli přední osobnosti a odborníci z několika zemí EU Zúčastnili se zaměstnanci magistrátů a krajských úřadů Účast architektů byla překvapivě nízká

Seznámení starostů s problematikou soutěží V průběhu roku 2009 vystoupila ČKA na akci „Setkávání starostů a místostarostů“ v krajských městech: Praha, České Budějovice, Plzeň, Karlovy Vary, Ústí nad Labem, Liberec, Hradec Králové, Pardubice, Jihlava, Brno, Olomouc, Ostrava, Zlín

Tisková konference Transparentnost vážně v Praze v Brně ČKA oslovila politiky před volbami a připomněla principy zadávání veřejných zakázek v oblasti územního plánování, architektury a stavitelství v České republice a doporučila pro získání toho nejlepšího projektu stavby používat architektonických soutěží

Tisková konference Protikorupční balíček v Praze ČKA doporučila doplnění tzv. Protikorupčního balíčku o zařazení podpory architektonických soutěží ČKA apelovala na vládu a politické strany, aby přijaly opatření, která architektonické soutěže podpoří a díky kterým si veřejní zadavatelé tyto principy osvojí a budou je uplatňovat

Novela zákona o veřejných zakázkách ČKA v součinnosti s poslancem arch. Menclem navrhla některé dílčí úpravy, parlament schválil novelu dne , nyní ji čeká hlasování v senátu Soulad SŘ ČKA a ZVZ

Plány na rok 2010 Školení porotců v 1. polovině června Setkání již proškolených porotců - podzim 2010 Školení firem, které chtějí pořádat architektonické soutěže - podzim 2010 Některá zasedání PS pro soutěže budou zpřístupněna zájemcům o účast na tomto zasedání

Děkuji za pozornost