Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
Advertisements

Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Trhlina ve džbánu.
Dobrý den, vítám vás u po ř adu Vodní sv ě t. Jelikož m ů j partner na uvád ě ní po ř adu ješt ě zatím nedorazil budu si muset poradit sama, pokud nep.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Peníze.
Příběh o chudé dívce, která ke štěstí přišla…
Jana Janoušková Gymnázium U Balvanu 16 3.ročník
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Rozdělení hlásek DUM 14/1.
Žena (návod pro muže).
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů. Překrásný květový týden přátelé !! pátek, 12. září 2014pátek, 12. září 2014pátek, 12. září.
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Ž ivot je škola Dostal jsi t ě lo. M ůž eš je mít rád nebo nenávid ě t, ale je tvou jedinou jistotou, ž e je budeš mít a ž do konce ž ivota.
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
Základní pou č ky Použijte podle svého uváženíPoužijte podle svého uvážení.
“13 rad do života".
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
-NCN II- …akce podruhé. Zveme Vás na druhý ro č ník, ji ž tradi č ní zále ž itosti NCN – Nau č se, co neznáš, tentokrát s podtitulem,,Akce podruhé‘‘
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
Automatická presentace se zvukem
V í š, k d o j s e m ? Jsem ta, s kterou společně žiješ po celý den.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
Jak v přírodě rozbřesk, dny a noci plynou – tak i v životě člověka po narození pokračuje dětství, mládí, dospělost a stáří. Připrav se na to!
Úsm ě v. Úsm ě v nestojí nic a vynáší mnoho…. Obohacuje toho, kdo jej p ř ijímá, aniž by ochuzoval toho, kdo jej daruje.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.07 Název pro školu:
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Hlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
AHOJKY.
CITÁTKY O LÁSCE.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů, které právě obíhají… Překrásný květový týden přátelé !! neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
DOPIS PRO TEBE.
 je to zp ů sob odesílání, doru č ování a p ř ijímání zpráv p ř es elektronické komunika č ní systémy  ová adresa:
Ikona je okno do jiného světa, dimenze, která nás přesahuje, jednoduše řečeno okno do nebe. Nechává nás nahlédnout do svého tajemství a zároveň skrze ni.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
Michalíková Hor č íková 2. Ro č ník VSRR Bc. Aristoteles.
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
Osmisměrka CHKÚ ČR VY_52_INOVACE_24
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2012 ztratit,
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_08_DELENI_HLASEK Název materiálu:
DOPIS PRO TEBE.
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
VY 32 INOVACE 361.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Suroviny pro cukráře I. ročník
SAMOHLÁSKY A SOUHLÁSKY
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Dělení souhlásek, souhlásky tvrdé Název projektu: OP VK
Transkript prezentace:

Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !

Mnoho osob p ř ichází a odchází ve tvém život ě. Ale pouze p ř átelé zanechají stopu ve tvém srdci. K ř ízení sebe samého používej hlavu, k ř ízení druhých používej srdce. Vztek (anglicky Anger) vzdaluje pouze dopis od nebezpe č í (Danger). Jestli tě tě n ě kdo zradí jedenkrát, je to jeho chyba, jestli tě tě zradí ješt ě, je to chyba tvoje.

Velcí lidé diskutují o myšlenkách; pr ů m ě rní lidé diskutují o skutcích; Malí lidé mluví o druhých. Kdo ztratil peníze, ztratil mnoho; kdo ztratil p ř ítele, ztratil více; kdo ztratil víru, ztratil všechno.

Mladí a krásní lidé jsou kamenem úrazu. Uč Uč se z chyb druhých. Celkem vzato nem ů žeš žít dlouho, když je budeš d ě lat všechny pouze ty.

Včerejšek je historií. Zítřek tajemstvím. Dnešek je dar. Toto je týden p ř átelství. Ukaž svým p ř átel ů m, kte ř í jsou pro tebe d ů ležitými.... Pošli tento mail tomu, koho považuješ za P Ř ÍTELE. Jestli se ti vrátí zp ě t, pak se uskute č ní pravý p ř átelský kruh.

P E K N Ý D E Ň T I P R A J E M