CESTA KE ZMĚNĚ CZ.04.1.03/1.1.03.3/0012 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Advertisements

Návrh komunitního plánu na rok
Vzdělávání zaměstnanců v Centru pro podporu zaměstnanců
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
EURES Evropské služby zaměstnanosti
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Prezentace k projektu REPRO CV
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Podpora trvalého řešení situace nezletilých žadatelů o azyl v ČR TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
MARLIN ® B&V, s.r.o. p ř edstavuje projekt. Co nabízíme ?  VZDĚLÁVACÍ PROGRAM S VÝUKOU PC  INFORMAČNÍ PORADENSKÝ PROGRAM  NÁSLEDNOU REKVALIFIKACI.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Vítejte na konferenci k národnímu projektu Návrat do práce.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Podporované zaměstnávání - metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením III reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Systém péče o ZP formou pracovní rehabilitace občanů evidovaných.
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Činnost Bílého kruhu bezpečí, o.s. Péče o zvlášť zranitelné oběti trestné činnosti Bc. Irena Sedláčková Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem.
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE zkrácený název „Pomoc potřebným“ Reg. č. CZ.1.04/2.1.00/
Farní charita Prachatice
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Jak se zařadit do společnosti? Nastínění podstaty sociální práce
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Veletrhy studijních oborů v Moravskoslezském kraji - „Olympiáda technických profesí“ Ing. Roman Kusyn, ITP Velké Karlovice, 28./
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Kontaktní pracoviště (KoP) Strakonice.  ČR uchazečů o zaměstnání (5,4 % - podíl nezaměstnaných na obyvatelstvu let)  Jihočeský kraj 18.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Prostupné zaměstnávání Praha , Gabriela Melková.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
RÚT Frýdek-Místek sociální rehabilitace
Transkript prezentace:

CESTA KE ZMĚNĚ CZ / /0012 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Projekt Cesta ke změně realizuje: centrála: MESADA Písek pobočky:MESADA České Budějovice MESADA Jindřichův Hradec MESADA Vimperk

Pro koho je projekt určen: Cílová skupina:  dlouhodobě nezaměstnaní, kteří chtějí pomoci na cestě k nalezení zaměstnání

Co projekt nabízí? Poradenství  Skupinové poradenství  Individuální poradenství  Pracovní pokus

Skupinové poradenství:  15 hodin  je zaměřeno na nácvik dovedností potřebných k získání a udržení zaměstnání

Individuální poradenství  20 hodin - 1 účastník  Zaměstnanec MESADY motivuje k aktivnímu hledání zaměstnání pomůže při sestavení životopisu, motivačního dopisu seznámí s možnostmi o nabídky pracovních míst

Pracovní pokus  možnost praxe u konkrétního zaměstnavatele po dobu maximálně 160 hodin na 1 účastníka

Zprostředkování: Cílem zprostředkování:  pravidelné, každodenní vyhledávání vhodných volných pracovních míst  následné umístění na volné pracovní místo.

Vytipování nových pracovních pozic  Pracovník MESADY podporuje účastníka při vytipovávání vhodných pracovních míst  pracovní místo může vzniknout např. u zaměstnavatele, kde účastník programu vykonával praxi  Pracovník MESADY motivuje účastníka k obsazení sjednaného pracovního místa

Uplatnění prvků podporovaného zaměstnávání: Pracovní asistence poskytnutí při:  pracovním pokusu  nástupu do zaměstnání  pohovoru se zaměstnavatelem forma:  doprovod na a z pracoviště  přítomnost na pracovišti  účast při pohovoru

Co projekt nabízí? Přímá podpora  mzdové příspěvky  příspěvek na dopravu a příspěvek na péčí o osobu závislou

Přímá podpora: Příspěvek na dopravu (jízdné): Pokud se aktivity programu konají mimo obec bydliště účastníka, lze poskytnout náhradu jízdného po předložení jízdenky veřejné hromadné dopravy (nikoli městské hromadné dopravy) z obce bydliště do místa konání aktivit a zpět.

Přímá podpora: Příspěvek na péči o osobu závislou: Příspěvek na péči o osobu závislou je určen účastníkům programu pečujícím o dítě do 15 let, popř. jiného člena rodiny, kteří nemají možnost zajistit si na dobu konání aktivit hlídání či zástup.

Veškeré vzdělávací, poradenské a jiné aktivity jsou všem účastníkům projektu poskytovány ZDARMA.

URL: MESADA České Budějovice – pobočka J. Š. Baara 21, České Budějovice tel: , mobil: MESADA Jindřichův Hradec – pobočka Růžová 30 / II, Jindřichův Hradec tel: MESADA Vimperk – pobočka 1.máje 74, P. O. Box 18, Vimperk tel: , mobil: MESADA Písek - centrála Nábřeží 1. máje 2259, Písek tel: , mobil: KDE NÁS NAJDETE:

Děkuji Vám za pozornost Ing. Irena Lavická vedoucí projektu MESADA Písek pobočka České Budějovice