Prezentace systému ZS CIS plus

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
1 Zpracování dokladů ve firmě ClassFin při outsourcingu účetnictví Po odeslání daňových dokladů v digitální podobě od klienta do firmy Classfin dojde neprodleně.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Prémiová automatická objednávka
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Regionální knihovní systém Clavius REKS
Elektronizace agend nejen ve státní správě
Přednáška č. 3 Normalizace dat, Datová a funkční analýza
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Online nástroje pro Váš lepší web Helena Šimková.
Zlín - květen 2006 Regionální knihovní systém Clavius REKS firma LANius s.r.o.
Projekt ELIŠKA Centrální registr řidičů
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
REKS - Regionální knihovnický systém Školení pro dobrovolné knihovníky 4. března 2008.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI LETECKÉHO METEOROLOGICKÉHO PERSONÁLU Odbor letecké meteorologie,ČHMÚ, Praha 2013 HODNOCENÍ AMP V ROCE 2013.
TEXTOVÝ EDITOR.
Práce s tabulkou v Excelu 2010
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Aktualizace obsahu a redakční systémy Miroslav Knápek PAREXPO.
Formátování tabulek n postupné formátování tabulek n automatické formátování tabulek Vypracovala: Veronika Nováková, 4. B 2.
Autor: Jakub Dubrovský www:  Analýza procesu kontroly silnic  Získat data z GPS  Zobrazit data na mapě  Odesílat data do GPS  Vytvoření.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Power Point– sestavujeme prezentaci
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Analýza infromačního systému. Matice afinity ISUD matice – Insert (vkládání dat) – Select (výběr dat) – Update (aktualizace dat) – Delete (vymazání dat)
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak mohu kontrolovat své aktuální výpůjčky z Knihovny PA ČR a termíny jejich vrácení.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava Hornicko-geologická fakulta Institut ekonomiky a systémů řízení obor Geografické informační systémy.
Stanice v síti učební texty pro deváté ročníky ZŠ.
Dana Sigmundová Úvod do elektronických informačních zdrojů ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial.
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
Předběžná finanční kontrola Příkazce operace. Úvod S účinností od byl na fakultě upřesněn vnitřní kontrolní systém předběžné finanční kontroly.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Historie počítačových sítí Co je to síť Důvody vzájemného sdílení zařízení Co je to rozhraní (interface) a protokol Historicky standardní rozhraní PC.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost BENEFIT 7 Ústí nad Labem, 11.února 2009.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Jak sestavit dokument v Apstr 4
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
Digitální učební materiál
Přihlášení uživatele do portálu
5/6/2018 VIZUALIZACE ROZPOČTU Petra Hoffmanová.
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
ŽÁDOST Mgr. Michal Oblouk.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Transkript prezentace:

Prezentace systému ZS CIS plus 24.Listopad 2014

Terminologie MD – Ministerstvo dopravy MDC – OnLine CIS systém ministerstva dopravy ZSC – ZS CIS plus, nadstavbová aplikace nad MDC DCP – Dekra CIS plus STK – Stanice technické kontroly PRT – Přijímací technik – děvčata na příjmu VKT – Výkonný technik – osoba provádějící konkrétní zkoušku TK – Technická kontrola

Začneme trochou rekapitulace MD CIS je Online aplikace určená k centralizovanému sběru dat o provedených TK v rámci celé ČR Postup prací: k tomuto kroku nemám screenshoot Pracovník na pozici PRT do MDC zanese žádost zákazníka k provedení TK. Uvedená žádost se přenese na server MDC kde získá unikátní označení. Dále tento pracovník vytiskne potřebné odklady které jsou předány VKT. VKT provádí požadovanou kontrolu a do vytištěného protokolu ručně zaznamenává výsledky.

VTK se vrátil z provedené prohlídky Na PC má celý den otevřený MDC Provede přepis protokolu do první obrazovky MDC

VTK se vrátil z provedené prohlídky Vyplní druhou část formuláře MDC

Čas je fenomén Vzpomeňme si na slide 3. PRT od okamžiku otevření STK vytváří frontu požadavku na provedení TK. Je desátá hodina dopoledne a MDC je mimo provoz – co s tím? Nabízí se právě OffLineový systém jako například DCP a nebo naše řešení ZSC Rozdíly budou popsány později Podstatná je myšlenka o uchování již zavedených žádostí o TK, přesně dle slide 3

Co je ZS CIS plus Nový nabízený nástroj pro práci STK v OffLine režimu, neboli zástupný program pro případ výpadku OnLine databáze ministerstva dopravy. Jedná se o tzv. proxy program Rozšiřuje MDC – režimy hlavního programu Plně podporuje všechny požadavky MD ke korektnímu zpracování TK Dále uváděné obrázky a na nich uvedená data nejsou reálná, nevztahují se k žádné konkrétní osobě nebo vozidlu. Stejně tak i uváděné obrazovky nabudou jak grafických tak i funkcionalitních změn.

Otevření protokolu V levé části vidíme seznam objednaných zkoušek, stejně tak i v záhlaví hlavních obrazovek. Každá z obrazovek se vztahuje k právě jedné z připravovaných zkoušek a vždy má dvě pod záložky obdobně jako webové rozhraní MDC zde vidíme kartu vozidla.

Dokončení zkoušky Obdobně jako original MDC i zde se zadají všechny potřebné parametry a tlačítkem „Dokončit“ předáme výsledky na MDC Za zmínku stojí červený text vpravo nahoře který nás svojí barvou informuje o momentálním stavu MDC. V tuto chvíli jsme OffLine pakliže tento text bude zelený pak je celý systém OnLine

Stručné srovnání ZSC DCP Proxy WIN aplikace Platná WIN aplikace Automatická reakce na změnu Off /On Line Budete vykonávat práci nad jedním grafickým rozhraním. Návrat do On Line všechny Off Line data se odešlou automaticky Platná WIN aplikace Změnu musí zaregistrovat člověk a dle tohoto se zařídit. Násilný přechod do jiného graf. režimu. Návrat do On Line člověk musí kliknout na tlačítko aby se odeslala Off Line data.

automatickým přístupem, Pravidelné aktualizace, Cenová nabídka Varianta investor Varianta uživatel Jednorázová investice 100.000,-Kč a cena obsahuje: Termín dodání do měsíce od podpisu a úhrady Testování a možnost ovlivnění vzhledu a uživatelské přístupnosti Dvouletá licence pro 5 uživatelů 5% Podíl z každé prodané licence v prvním roce prodeje Licence jeden uživatel 6000Kč/rok Licence 2-5 uživatelů 4000Kč/uživatel/rok Licence 6 a více uživatelů 2500Kč/uživatel/rok Měsíční varianta 800Kč/uživatel/měsíc Měsíční varianta pro 3 a více uživatelů 600Kč/měsíc Licence obsahuje vzdálený dozor v případě výpadku, přístup do offline obsluhu a automatickým přístupem, Pravidelné aktualizace,