Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Výstavba sportovního areálu 20
Strategie rozvoje ČSA na léta © Nymburk 2012
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
ELTODO CUP První jarní homerun
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Nabídka reklamních ploch
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
Sady 5. května Plzeň
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
EU peníze školám Zasíťování školy Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Arboretum – Přírodní učebna Odborná pracovna humanitních předmětů Dokončení výměny.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Multitechnik divize II, s.r.o. Na příkopech 1782, Chomutov Vybudování chodníku v ul. F. Chlouby Ing. Kamil Šlachta, Louny 2010.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
FC Slovan Rosice, z.s..
Rekonstrukce DMC Račetice Slavnostní otevření
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Prezentace projektů, KD U Boudů
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Transkript prezentace:

Nový sportovní areál softballových klubů

NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí Vicemistr - Mistrovství ČR do 19-ti let Mistr České republiky v kategorii mladších juniorek Vicemistr - Mistrovství kadetek ČR

VSK IURIDICA PRAHA 5. místo - 1.ČSL mužů 5. místo - Mistrovství ČR juniorů do 19 let Účast na Mistrovství ČR juniorů do 17 let a Mistrovství ČR kadetů B-tým mužů se účastní Přeboru Prahy Nové týmy kadetů a juniorů NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005

Nový sportovní areál Dolákova

Přestavba areálu Dolákova Etapy: 1.zahájení stavby sportovního areálu 2.dokončení stavby prvního ligového hřiště, které odpovídá Evropským standardům (antukové vnitřní pole, tráva ve vnějším poli, tréninkové hřiště, tribuna, oplocení, zavlažování) 3.dokončení druhého hřiště 4.dokončení výstavby šaten, klubovny, osvětlení

Plánovaná podoba areálu Hlavní změnou je vybudování dvou protilehlých hřišť - jedno na místě stávajícího, druhé v zadní části areálu. Zázemí pro hřiště zajistí nové budovy šaten. Ty budou zbudovány ze speciálních hliněných cihel a přírodních materiálů.

Hlavní cíle rekonstrukce Rozšíření stávajícího areálu o druhé hřiště Vybudování kvalitních podkladů pro výsev travního semene, antukový povrch vnitřního pole Umělé zavlažování – zajištění vodního zdroje plánováno vlastní studnou s čerpadlem (vrt pod úroveň Vltavy) Vybudování nových šaten a společenské místnosti „clubhouse“ Umělé osvětlení Tribuny pro 500 lidí

Dosavadní realizace V průběhu roku 2005 se podařilo dokončit 1. a 2. etapu výstavby. V květnu 2005 bylo slavnostně otevřeno první hřiště areálu Dolákova (antukové vnitřní pole, tráva ve vnějším poli, tréninkové hřiště, tribuna, oplocení, zavlažování). V srpnu 2005 již nový areál hostil Mistrovství Evropy žen.

Finanční krytí projektu Plánovaný rozpočet: Celkové předpokládané náklady 8 milionů Kč Dosavadní investoři: MČ Praha 8 - 0,5 mil Kč ZŠ Dolákova - 0,5 mil Kč Další prostředky ze sponzoringu a různých darů (cca 1,5 mil. Kč)

Mistrovství Evropy žen v softballu 2005 ČR získala pořadatelství ME žen v softballu v roce 2005 ME se zúčastnilo 20 států Evropy ve dvou skupinách ME bylo spolupořádáno též v novém areálu Dolákova Možnost pořadatelství Poháru evropských zemí v roce 2006 Každoroční pořadatelství mládežnických turnajů (4 v roce 2005)

Možnosti Vaší prezentace Reklamní plochy: V areálu Dolákova: 338,4 m 2 na pevných plotech – po stranách hřiště (výška 1,2 m) 64,8 m 2 na přenosných plotech - (výška 1,2 m) 2 x 11 m 2 na backstopech (vysoký plot u tribuny) 4x 54 m 2 na střechách střídaček (viditelné z tribun) Spojení značky s názvem klubu (hrací místa Praha, Ostrava, Brno, Plzeň, Trutnov, Choceň, Chomutov, Kostelec n.O., a mnoho dalších) Reklama na dresech: vrchní dres, kraťasy + podkolenky, dresové doplňky, taška, warm-up oblečení, kšiltovky a další Bannery, pop-up okna na www stránkách klubu ( a V klubových časopisech Zajištěna medializace v odborných sportovních časopisech i médiích masového charakteru

Děkujeme Vám za čas věnovaný této prezentaci a našemu projektu. SK Joudrs Praha Tomáš Kusý tel VSK Iuridica Praha Martin Štulík tel

© 2005