ElfaPlus Fixwell™ Perfektní připojování kabelů na modulové jističe (MCB’s a chrániče (RCCB’s) … bez nářadí a v rozmezí sekund!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ochrany Ochrany Ing. Jaroslav Bernkopf Elektrotechnika.
Advertisements

Prestižní 3D podznačky.
POHONY PRO GARÁŽOVÁ VRATA 24V DC
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Jištění vodičů s připojenými motory
Diagnostika Common rail
MCB’s (modulových jističů)
Logická relé Logická relé řady CL – nový sortiment Spínání,řízení a komunikace Nástupce AC010.
Spolehlivé, robustní provedení
Výkonové jističe nízkého napětí
Přístroje pro bezpečnostní funkce
Tento soubor už se neudržuje.
Přístroje nízkého napětí
Výkonové jističe nízkého napětí
Instalační jističe.
Měření kabelů. Měření vláken SM vláknaMM vlákna 1310 nm850 nm 1550 nm1300 nm 1625 nm Měří se po každé operaci  Výroba sekundární ochrany  Splétání kabelové.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_D3 – 04.
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
Domovní vypínače a zásuvky
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
Rozhraní PC.
USB porty a jejich využití
Škola ISŠ-COP a JŠ Valašské Meziříčí Název Elektrické instalace
Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení. Výměnná nástavba.
Zapojení a funkce instalačních obvodů
Společnost ELKO EP, s.r.o. se od začátku roku 2009 stala
Funkční řešení porcelánových nádob
Jištění vodičů s připojenými motory
Elektrické příslušenství motorových vozidel 2. ročník, 1
Rozváděče pro distribuční soustavy
Ovládání budov Josef Bardoň Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU.
Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru … pojezdová kolejnice MX – vodící díl MX – excentr – tlačný díl.. naším systémem pružného a stavitelného.
Ochrany proti nadproudům
Autor: MIROSLAV MAJCHER
strojů, přístrojů, spotřebičů
UPÍNÁNÍ NÁSTROJŮ, ÚDRŽBA A SKLADOVÁNÍ NÁSTROJŮ .
Uložení elektrických vedení
Montér elektrických rozvaděčů
Venkovní a kabelová vedení
Jističe, chrániče Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Prezentace na téma : Harddisk Tvůrce : Micinaua Swarzkopf (Michal Holata) Dne :
Tato prezentace byla vytvořena
elektrických instalací
Jednoduché rozvodnice, rozvaděče a panely
Instalační jističe.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Ochrana při přetížení kabelů
Instalační jističe.
TECHNIK DIE BEWEGT Ruční zakracování převodovek a nůžek Jak na to?
Pom kontakty stopmagnetu
Bezpečnost práce na počítači
Elektrický rozvod v budovách pro bydlení - provedení
GE Consumer & Industrial Přístroje modulové komfortní Více než 2000 položek !
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/ Autor:
Folie 1 FMT Universalmodule. Folie 2 FMT Universalmodule FMT Univerzální modul Použití –Všechny sítě do 10 GBit –PoE – napájení přes Ethernet Certifikace.
Základní desky Marek Kougl 1.L.
PR60ALG BEZSÁČKOVÝ vysavač PRODIGE
Výkonové jističe nízkého napětí
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk Lecián Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Název školy: Základní škola Městec Králové
RA22HCG011 - bezSÁČKOVÝ vysavač RHAPSODY
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Provedení motorového vývodu
Provedení motorového vývodu
Ostatní přístroje nízkého napětí
Transkript prezentace:

ElfaPlus Fixwell™ Perfektní připojování kabelů na modulové jističe (MCB’s a chrániče (RCCB’s) … bez nářadí a v rozmezí sekund!

Zásuvné spodní připojování modulových jističů (MCB’s) a chráničů (RCCB’s) Snadné pro připojování Jen zasuňte přípojnice Garantovaná stabilita kontaktu svorky Žádné pozdější utahování ElfaPlus Fixwell™ Snadné pro rozpojování Jednoduchá operace rozpínající DIN-lištovou upínku Plug & Play

Horní připojování kabelů na jističe (MCB’s) beze šroubů Snadné pro připojování Jen kabela zasuňte 2 kontakty na pól beze šroubu Kapacita: až do 2 x 4mm2 Garantovaná stabilita Bez žádného pozdějšího utahování Snadné por rozpojení Jen stiskem tlačítka ElfaPlus Fixwell™ Utahování a uvolňování šrouby je historie !!!

Zásuvné spodní připojování modulových jističů (MCB’s) ElfaPlus Fixwell™ Standardní kolíková přípojnice

ElfaPlus Fixwell™ Snadné, rychlé a spolehlivé Zásuvné připojování standardními přípojnicemi. Až do 63A Není víc potřeba času stráveného utahováním !

ElfaPlus Fixwell™ Velký moment až 4,5Nm Klecové svorky zajišťují také připojení vodičů pro napájení dalších řad ( přístrojů

Snadné, rychlé a spolehlivé ElfaPlus Fixwell™ Uživatelsky přátelské 14mm: délka holého kabelu Vestavěný indikátor délky Indikace na straně pro správné připojení vodiče

Snadno, rychle a spolehlivě ElfaPlus Fixwell™ Vestavěné navádění Vestavěné naváděcí kanálky Bezproblémové navádění kabelů ve všech podmínkách

Snadno, rychle a spolehlivě ElfaPlus Fixwell™ Pevný a/nebo ohebný kabel současně Pevný kabel 1 až 4mm 2 Ohebný 1,5 až 4mm 2 Bez návlaček na vodičích !

ElfaPlus Fixwell™ Zajistěte od prvního momentu Zasuňte kabel do kontaktu až na doraz Okamžité perfektní uložení Bez pozdějšího přídavného utahování Snadno, rychle a spolehlivě plug & play Dlouhodobá stabilita svorek

Snadno, rychle a spolehlivě ElfaPlus Fixwell™ Spolehlivé spojení Garantovaná permanentní síla pro vytažení Vyšší než předepisuje příslušná norma

Součást řady ElfaPlus ElfaPlus Fixwell™ Součást řady ElfaPlus Perfektně zapadá do řady ElfaPlus Kompatibilní s pomocnými přístroji a příslušenstvím Přípojnice procházejí skrz pomocné kontakty

Snadno, rychle a spolehlivě ElfaPlus Fixwell™ Zatlačte upínku směrem dolů Snadné vyjmutí z DIN-lišty

ElfaPlus Fixwell™ Perfektní připojení během sekund! 1 hodina se stává 30 minutami ›50% redukce doby instalace při použití ručního šroubováku ›30% redukce doby instalace při použití elektrického šroubováku

Beze šroubu a zásuvné MCB’s podle EN/IEC (6kA a 10kA) Icu až do 30kA /240V podle EN/IEC Horní připojování kabelů až do 20A* beze šroubu RCCB’s podle EN/IEC Zásuvné spodní připojování přípojnic Instalace bez potřeby nástrojů Spolehlivé a bezpečné * VDE certifikace až do 16A ElfaPlus Fixwell™ Fixwell Duševní pohoda pro montéra!