3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D8.00052 Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Advertisements

Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Podmínky úspěšné realizace metodiky nového monitoringu Jiří Winkler, FSS MU Brno Projekt OP LZZ „Aktivní matching: Strategická podpora poradenství.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Evaluace pilotního šetření a možnosti zavedení prvků švédského modelu v ČR Jiří Vyhlídal, Iveta Zelenková (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
ADAPTA Vzděláváním k vyšší adaptabilitě zaměstnanců ohrožených restrukturalizací v Libereckém kraji CZ.1.04/1.2.05/ MUSÍTE DÁT VÝPOVĚĎ – POMŮŽEME.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Nechci sedět doma! Závěrečná konference projektu CZ.1.04/2.1.01/
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Evropský sociální fond v Karlovarském kraji „ESF – rovné příležitosti pro všechny“ Úřad práce v Karlových Varech Mgr. Martina Hronková oddělení správy.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Základy návrhu metodiky: Význam – Principy – Přínosy Josef Horňáček, Lenka Klimplová (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní matching: Strategická.
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
Vzdělavatel, zaměstnavatel a uživatel Tomáš Hájek.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Střední školství a trh práce Akční program podpory odborného školství.
Vzdělání, řemeslo, zaměstnání realizátor projektu Dům romské kultury o.p.s.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Monitorování a prognózování trhu práce: Švédskou cestou? Konference, Projekt ”Aktivní matching: Strategická podpora poradenství na pracovním.
CZ.1.04/2.1.00/ RECEPT NA ÚSPĚCH Úvodní seminář
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem,
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Motivační program spolupráce škol a zaměstnavatelů
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
VZDĚLÁVÁNÍ (ve službách zaměstnanosti)
Transkript prezentace:

3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D

Realizace projektu: Časová osa: – Celkový počet cyklů: 2 Celkový počet účastníků: 36 Místo realizace: region Louny Cílová skupina: Absolventi škol – SŠ a VŠ - nezaměstnaní nebo jsou ohroženi na trhu práce Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D K –Krok Ke Kariéře podruhé

Klíčové aktivity: Nábor cílové skupiny Motivační program Pracovní diagnostika Rekvalifikační program s praxí u zaměstnavatelů Zprostředkování zaměstnání – dotovaná místa s finanční podporou pro zaměstnavatele, volná pracovní místa Pracovní Workshopy se zaměstnavateli Poradenský program – individuální servis účastníkům projektu Doprovodná opatření Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D K –Krok Ke Kariéře podruhé

Zaměření projektu: Cílem projektu je efektivně podpořit zaměstnanost absolventů středních a vysokých škol, kteří po ukončení vzdělávacího procesu nemají požadovanou praxi, a proto jsou nezaměstnatelní. Obsahem projektu jsou klíčové aktivity, které pomohou odstranit bariéry při vstupu na trh práce. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D

Doprovodná opatření – benefity: Úhrada nákladů na cestovné Zajištění stravného v rámci vzdělávání Úhrada nákladů za lékařskou prohlídku zdravotní způsobilosti pro výkon práce Úhrada nákladů za vyhotovení výpisu z rejstříku trestů Rekvalifikační kurz zdarma Výukové materiály zdarma Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D K –Krok Ke Kariéře podruhé

Kontaktní centrum v Žatci: Podpora cílové skupiny v poskytování cíleného individuálního a informačního servisu Profesní a osobní poradenství prostřednictvím osobních asistentů Kontaktování zaměstnavatelské sféry a zprostředkování zaměstnání Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D K –Krok Ke Kariéře podruhé

Realizátor: SELLI s.r.o. Masarykova Žatec Telefon: , Kontaktní osoby: Mgr. Irena Blahoutová Bc. Radka Kadlecová Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D K –Krok Ke Kariéře podruhé

VÝBĚR DO 1. CYKLU: KoP ÚP PODBOŘANY KoP ÚP LOUNY KoP ÚP ŽATEC Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D K –Krok Ke Kariéře podruhé

NEVÁHEJTE A NASTARTUJTE SVŮJ PRVNÍ KROK KE KARIÉŘE Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR. CZ.1.04/2.1.01/D K –Krok Ke Kariéře podruhé