EZ-Guide 500.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Leica Zeno GIS Ucelený GNSS systém pro sběr GIS dat
PRVNÍ ROČNÍK vzdělávací cíle WORD - EXCEL UČIVO pro tříleté obory s výučním listem čtyřleté obory s maturitou Předmět INFORMATIKA A KOMUNIKACE PRVNÍ.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Práce s okny.
GEOGRAFICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM (GIS) V ZEMĚDĚLSKÉ PRAXI
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
 Informací se data a vztahy mezi nimi stávají vhodnou interpretací pro uživatele, která odhaluje uspořádání, vztahy, tendence a trendy  Existuje celá.
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Aplikace GNSS v IG Grečnár Jiří.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_133_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
ZÁKLADNÍ DESKA.
Sběrnice.
Představení ovládacího software GSM Ultimate Remoter.
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
Informatika pro ekonomy II přednáška 4
MAGNET – NOVÁ ŘADA PROGRAMŮ TOPCON
AWLOG AWLOG/GPRS Ing. Jiří Lón květen AWLOG, AWLOG/GPRS - charakteristika  sběr dat ze sítí DB-Net ®, DBNet ® /IP  archivace dat (data logger)
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 13.1 (Schránka a operace se schránkou)
Zpracování dokumentových agend a procesů s využitím posledních generací technologií Ing. Petr Koutenský.
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
Education Analytical Suite SAS SAS Enterprise Guide 4.2 Zjednodušená instalační příručka určeno pro akademické zákazníky SAS Screenshoty v tomto.
Sběrnice I. Sběrnice v počítačích. Sběrnice I. Sběrnice v počítačích.
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
AgGPS® EZ-Guide® Plus Lightbar Guidance System
Architektura databází Ing. Dagmar Vítková. Centrální architektura V této architektuře jsou data i SŘBD v centrálním počítači. Tato architektura je typická.
s dotykovou obrazovkou
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Vedoucí práce: ing. Tomáš Florián
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Korekční signály pro GPS přijímače Trimble AgGPS
Komunikační porty a síťová rozhraní.
Pavel Milata, Leading Farmers CZ, a.s.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
AgGPSÒ EZ-Map Představujeme
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu Mgr. David Vencl Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaInformatika NázevWord.
Grafická podoba ŠVP Platí pro: MS WORD OpenOffice.org v jakékoli verzi.
T1: Základy práce s počítačem
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Srovnání automatického řízení s manuálním řízením Pozorování z telematických záznamů a podkladových ortofotomap Pavel Milata, Leading Farmers CZ, a.s.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Datová fúze satelitní navigace a kompasu
Identifikátor materiálu: EU
Digitální Fotoaparát Kodak EasyShare C1013.
Architektura počítače
Řešitel: Fialík Ondřej Vedoucí práce: Ing. Stankovič Jan Ph.D.
Zpracování záznamů GPS dispečerských vozů DPO Vedoucí projektu : doc. Ing. Petr Rapant, CSc. Zpracovává : Radim Balon, G363 Vysoká škola báňská – Technická.
Navigace a mapování pomocí GPS
Navigace a mapování pomocí GPS vedoucí: Doc. Petr Rapant Jiří Hanslian.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
COGAIN 2009 Možnosti řízení invalidního vozíku. Systém řízení vozíku  Rozdělen do několika částí  Část pohonu Motor pohonu Senzory ujeté vzdálenosti.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
SKLADBA PC 12 OP VK VYT 2.12 Televizní karty Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Josef Vlach. Dostupné z Metodického portálu.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Fenix II - IS nové generace Michal Varga.
Špionážní kamera v propisce. Nová Originální Špionážní kamera skrytá v propisce a flashdisk 4GB v jednom s 30 FPS ( obrázků za sekundu ) + webkamera Využití:
Historie počítačových sítí Co je to síť Důvody vzájemného sdílení zařízení Co je to rozhraní (interface) a protokol Historicky standardní rozhraní PC.
CorelDRAW – prostředí programu (12). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Reprezentace dat v počítači. základní pojmy  BIT označení b nejmenší jednotka informace v paměti počítače název vznikl z angl. BINARY DIGIT (dvojkové.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Programování mikropočítačů Platforma Arduino
Textový Editor.
Textový editor Lada Juráňová.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Kofigurace & napájení Windows
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Automatické (iCare technologie)
Transkript prezentace:

EZ-Guide 500

První světelná lišta na světě s barevným displejem, mapováním, automatickým řízením a možností dvoucentimetrové přesnosti EZ-Guide®500

Jednoduchost 6 tlačítek na přední straně pravá strana OK, nahoru, dolů levá strana multifunkční tlačítka dle kontextu obrazovky zadní strana – tlačítko ESC

Jednoduchost Tipy na obrazovce tipy na každé obrazovce dole velký dobře čitelný text

Management dat a FW Jednoduché upgrady Free upgrades HUGE Trimble benefit Increase value year after year Like: guidance patterns, increased accuracy, ability to add productivity enhancing options (EZ-Steer, EZ-Boom) Dealer/cable/laptop upgrades prohibitive

Management dat a FW Jednoduché upgrady USB paměťový disk

Management dat Záznamy o pozemcích a operacích Podnik, středisko, operace Přenos přes USB disk Formát .shp

Management dat – pokr. Exportovat vše Odstranit vše Lišta s postupem operace v % dole

Záznam aplikace Záznam pokrytí pozemku aplikací včetně vynechávek a překrytí Perspektivní 3D pohled – zoom až x 6 Půdorysný pohled – zoom až x 6

FreeForm (volná linie) Modely navádění AB přímka A+ přímka identická křivka adaptivní křivka centrální pivot souvrať + AB přímka FreeForm (volná linie)

Model navádění FreeForm™ (volná linie)

Model navádění FreeForm™ (volná linie) - pokr. K dispozici pro EZ-Guide 500, EZ-Guide 250, a FieldManager Model je vhodný pro pozemky, které mají : křivkové linie přímé linie spirály terasy a kombinace výše uvedených linií na jednom pozemku např. model C-Clamp

Model navádění FreeForm™ (volná linie) – pokr. Příklady: tvorba několika linií na pozemku spirála

Vestavěný GPS přijímač GPS přijímač nové generace L1/L2 (dual-frequency) & L-band

Přesnost vestavěného přijímače Nová technologie vč. OnPath™ filtru Vyberte si přesnost, kterou potřebujete: 1. 2. 3. OmniSTAR VBS 25-35 cm accuracy

Přesnost vestavěného přijímače Upgrady: DGPS na OmniSTAR XP/HP (kód a Z+ anténa) DGPS na RTK (kód a Z+ anténa) OmniSTAR XP/HP to RTK (pouze kód)

Rozšíření EZ-Steer 500

detekce přestřiků ● automatické vypínání a zapínání sekcí ● dávkování Rozšíření EZ-Boom 2010 ability for graphical visuals of EZ-Boom simple set-up wizards Coming later in 2007 detekce přestřiků ● automatické vypínání a zapínání sekcí ● dávkování

Rozšíření Autopilot

Interface Pracovní obrazovka

Nové funkce ve verzi 3.00 pro jaro 2008 EZ-Guide 500 Nové funkce ve verzi 3.00 pro jaro 2008

OmniSTAR VBS Pro příjem signálu Omnistar VBS se používá standardní anténa Ag15 nebo Z+ anténa anténa Ag15

OmniSTAR VBS – pokrač. VBS signál je automaticky povolen v DGPS modelu – není třeba platit odemykací kód Pouze EZ-Guide 500 (EZG 250 ne)

Dodatečné informace o operacích Přidána možnost záznamu dalších údajů o operacích Ukládání jako .shp a v Souhrnných záznamech 3 of 3 1 of 3 2 of 3

NMEA výstup NMEA výstup na portech COM nebo AUX AUX port pro NMEA výstup se používá, pokud je COM port obsazen RTK rádiem

Příjem RTCM korekcí Umožnění příjmu RTCM korekcí Možnost použití vestavěného OnPath filtru

Souhrnné záznamy Rich text formát (.rtf) Snadné editování v MS Word Soubor je 30x menší než původní Ukládá se do interní paměti Export na USB disk pro kopírování na PC

Souhrnný záznam – str. 1

Souhrnný záznam – str. 2

Souhrnný záznam – str. 3

Nové funkce ve verzi 4.00 pro rok 2009 EZ-Guide 500 Nové funkce ve verzi 4.00 pro rok 2009

Funkce VRA – variabilní dávkování Variabilní dávkování přes EZ-Boom nebo kompatibilní sériové počítače Aplikační mapy ve formátu .shp Poplatek za odemykací klíč

Funkce mapování Mapování bodových, liniových a plošných prvků Varovné zóny okolo prvků s varováním dle zbývajícího času nebo vzdálenosti Označení neproduktivní plochy – na neproduktivní ploše vypne EZ-Boom aplikaci Možnost stažení prvků z GIS Funkce posunování obrazu na obrazovce (pan)

Noční režim obrazovky Lepší světelná pohoda pro obsluhu při práci v noci Menší únava, spolehlivější výkon

Nové kabely

Nové kabely – pokrač. EZ-Steer 500 cable (PN 62794)

Nové kabely – pokrač. Port expansion cable (PN 62609)