Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ Rakovského v Praze 12.  Ve škole je integrováno 35 dětí cizích státních příslušníků  Nejpočetněji je zastoupena skupina vietnamských žáků  Dále.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011
Mgr. David Mánek Josefův Důl
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Vysoké mýto.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
Základní škola Praha 5 – Košíře
Živá historie konference Informační gramotnost – témata, trendy, inspirace Adéla Dilhofová Jiří Zounek.
střední odborná škola služeb
TÝMOVÁ SBOROVNA LEKTOŘI: Mgr. Tomáš Habart, Mgr. Adéla Lábusová
Principy Typy Výhody Bariéry a řešení Konference „Podpora rodiny dle programového prohlášení vlády České republiky“ - 30.listopad Poslanecká sněmovna.
Rozmarýn.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Základní škola a Mateřská škola Soběšovice, příspěvková organizace.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
se sportovním zaměřením IČO
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Základní škola Lenešice
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Z ÁKLADNÍ ŠKOLA, B RNO, G AJDOŠOVA 3 F AKULTNÍ ŠKOLA P EDAGOGICKÉ FAKULTY M ASARYKOVY UNIVERZITY V B RN Ě.
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
Pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně-Černovicích, Charbulova 38 Statutární město Brno finančně podporuje Knihovnu Jiřího Mahena v Brně, příspěvkovou organizaci.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SPECIÁLNÍ A PRAKTICKÁ ŠKOLA BŘEZEJC SVINY VELKÉ MEZIŘÍČÍ Letecký snímek.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Lenka Herčíková,
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Rodičovská schůzka září 2017.
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Aktivní senior v České Skalici.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
JIHOMORAVSKÉ REGIONÁLNÍ CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)

Realizované projekty Výuka angličtiny na vybraných školách ve městě Brně Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Úspěch pro všechny prostřednictvím inovace metod a forem výuky

Další zapojení v projektech Tancuj, maľuj, spievaj, cez hranice snívaj Dámy a pánové, život začíná Facilitace projektového vyučování na škole na téma Hranice a jejich prolínání Bezplatná výuka českého jazyka přizpůsobená žákům – cizincům z třetích zemí

Přidružená škola UNESCO Od roku 2003

Přidružená škola UNESCO Každoročně pořádáme projektový týden na téma vyhlašované mezinárodní organizací UNESCO.

Součásti školy Mateřská škola Základní škola Školní družina Školní jídelna Další spolupráce: Školní žákovský parlament Knihovna Jiřího Mahena Hudební škola Lídl-Music Ústav sociální péče Brno-Chrlice Slévárna Alfe Agro Brno-Tuřany

Mateřská škola Aktivity Výuka anglického jazyka Předplavecký výcvik Bubu den Maminko, tatínku, ochutnej mou svačinku Recyklohraní Den Země Spolupráce s rodiči – exkurze Hra na zobcovou flétnu

Mateřská škola Aktivity: Hudebně-pohybové hry se zpěvánkami Vystoupení pro rodiče a veřejnost Tvořivé dílny pro rodiče a veřejnost Keramika BONGO Den dětí Jóga

Školní družina Celodružinové akce Sportovní soutěžní odpoledne Sobotní výlety Country bál Maškarní bál Výtvarné soutěže Vánoční jarmark

Školní družina Kroužky Škatulata, hejbejte se Poznávací kroužek Country tance Keramika

Školní žákovský parlament Celoroční soutěž Motto třídy Nejhezčí vydlabaná dýně Nejlepší recept asijské kuchyně Maskot třídy Vánoční výzdoba třídy Jarní výzdoba třídy Školní oběd dle vlastní chuti Pro žáky od 4. ročníku

Školní jídelna Soutěž O nejlepší školní oběd v roce Místo v internetovém hlasování

Environmentální výchova Recyklohraní Sběr starého papíru Den Země pro MŠ ITV pro 7. ročníky Spolupráce s organizacemi: Lipka Rezekvítek Ekocentrum Fair trade

Integrovaná terénní výuka (ITV) Terénní výuka ve školském zařízení pro environmenální vzdělávání Rychta v Krásensku.

Biologická olympiáda Účast v Biologické olympiádě má na naší škole dlouholetou tradici. V městském kole se naši žáci pravidelně umisťují v první desítce.

Den památky holocaustu Tradičně uctíváme Den památky holocaustu. Smutnou část dějin si připomínáme evropským projektem Krokus na ZŠ Merhautova.

Zahraniční poznávací zájezd Každoročně pořádaný pro žáky II. stupně.

Evaluace Na základě evaluačních projektů realizovaných ve školních letech 2007/2008 – 2010/2011 byl naší škole udělen zlatý certifikát společnosti SCIO.

Upřednostňované metody a formy práce Bloková výuka Projekty Prvky e-learningu Skupinová práce Individuální přístup k žákům Integrovaná terénní výuka

Kontakty Ředitelka školy: PaedDr. Marie Vlčková tel.: V prezentaci byly použity motivy z výtvarné práce Edity Husekové, žákyně 9.A pod vedením Ing. Lady Bízové