Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Informační gramotnost na středních školách
Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.
NOVÁ MATURITA Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
Virtuální vzdělávací prostředí na FaME UTB ve Zlíně Virtuální vzdělávací prostředí na FaME UTB ve Zlíně E-learn 2002 Žilina 5. – 6. února 2002 E-learn.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Český jazyk a literatura
Výuka na gymnáziu U Balvanu
Představení zajímavých projektů OPVK
Nejrychlejší příprava do školy Nejlepší volba pro žáky i rodiče pro žáky tříd a ročníků víceletých gymnázií.
, Praha Ota Kéhar Fakulta pedagogická Západočeská univerzita v Plzni Multimediální učební text Soutěžní přehlídka významných.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
KIV/ZI cvičení 2 Tomáš Potužák.
1. Ročníkový pohovor Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského Nádražní 120, Ostrava.
MULTIKULTURNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠANCE PRO EVROPU. PROJEKT V OBLASTI PODPORY PRIORITNÍ OSY 1.2 – ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ VE ZLÍNSKÉM KRAJI PODÁNO 29.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Obor informační technologie
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
PŘEDSTAVENÍ VÝUKOVÉ AKTIVITY VYUŽÍVAJÍCÍ ICT PRO ŽÁKY Vypracovala: Ilona Plocková.
Výukové programy pro předmět český jazyk a literatura
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
Cesta domů Rok 2011 očima čísel Valná hromada sdružení 2012.
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
© Radek Maca MSK Radek Maca odbor 55 - SIPVZ ČR MŠMT SIPVZ pro nový školský zákon.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
ELearning na FIM UHK Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Využití počítače ve výuce zeměpisu Školení SIPVZ – úroveň S Školitel: Antonín Jalovec.
Výukový Informační Systém Naše stránky:
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Naučíme vás komunikovat ?!
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Projekty podporující přírodní vědy a moderní výuku koordinované European Schoolnet, naše škola je pilotní školou projektů:
Implementace ICT do vzdělávacích oblastí a oborů
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Stipendia – Pracovní stáže
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
1 Prezentace Přírodopis lehce a zábavně – elektronická učebnice přírodopisu pro ZŠ
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Office 365 a SharePoint Online na Filozofické fakultě UK
KIV/ZD cvičení 1 Tomáš Potužák.
Jméno učitele | číslo kurzu
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Vzorový projekt pro gymnázia
Transkript prezentace:

Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek Pravopisně.cz Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek

Představení projektu

Představení projektu Pravopisně.cz Webová stránka určená k procvičování českého jazyka formou interaktivních cvičení a testů. – pravopisná cvičení – zvukové diktáty – testy zaměřené na větné rozbory – pravidla pravopisu – jazyková poradna (nově)

Pravopisně.cz Představení projektu S myšlenkou vytvořit nový vzdělávací projekt na internetu přišel Tomáš Tuček (student Jazykové a literární kultury) a přizval k němu Ondřeje Martinka (student téhož oboru). Otevření pro veřejnost – 1. 9. 2011

Využití pro Představení projektu - Žáky a studenty základních a středních škol, okrajově i vysokých škol Pedagogy vyučující český jazyk Žáci a studenti mohou bezplatně využívat naší on-line databáze cvičení a testů pro domácí přípravu na hodiny češtiny.

Ukázka projektu

Ukázka projektu http://pravopisne.cz

Využití při výuce

Jak využít Pravopisně.cz pro výuku? Využití při výuce Jak využít Pravopisně.cz pro výuku? – zadání cvičení/testů pro domácí výuku – školní procvičování ve třídě Odbočka: někteří učitelé využívají naše zvukové diktáty jinak než jsme předpokládali – přijdou do učebny, pustí diktát a …

Plány do budoucna

Plány do budoucna Plány do budoucna – možnost stahovat testy v .doc či .pdf formátu pro tisk testů – výrazné rozšíření databáze – lepší filtrace dle obtížnosti a úrovně žáka – vývoj aplikace pro Android, iOS a Facebook – vybudování sítě vzdělávacích webů s odlišnou tematikou

Úspěchy

Úspěchy Úspěchy – získání ceny Rektora UHK – navázání spolupráce s Český-jazyk.cz – dosažení vysoké návštěvnosti z vyhledávání

Návštěvnost Úspěchy – 170 540 návštěv (od 1. září 2011) – 40 000 návštěv průměrně za poslední 3 měsíce – 1 453 279 zhlédnutí stránek (od 1. září 2011) – 8 minut (průměrná doba 1 návštěvy)

Úspěchy Návštěvnost

Poděkování

Poděkování Poděkování - Mgr. Václav Víška, Ph.D. Mgr. Michal Čuřín PhDr. Lukáš Zábranský, Ph.D. Spolupracovníkům z řad spolužáků a studentů jiných oborů z UHK

Děkujeme za pozornost Tomáš Tuček Ondřej Martinek Tomas.tucek@uhk.cz Poděkování Děkujeme za pozornost Tomáš Tuček Ondřej Martinek Tomas.tucek@uhk.cz Ondrej.martinek@uhk.cz https://www.facebook.com/Pravopisne.cz