RÁDIO PROGLAS Kristýna Tůmová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Prvouka, přírodověda Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_06_01.
Advertisements

Historická období a historické prameny
Můj blog Veronika Partiková
BIBLE BIBLE BIBLE BIBLE BIBLE BIBLE NOVÝ ZÁKON NOVÝ ZÁKON NOVÝ ZÁKON
Název Dělení moderní hudby
Markéta Jelínková PC_ák 2013
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Křesťanství Nejrozšířenější náboženství – 2 miliardy věřících
Elektromagnetické vlny - úlohy na doma - © Petr Špína 2012 VY_32_INOVACE_C
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
MProcesory a Robotika.
Tomáš Kuča Prezentace pro paní Cahelovou
Superhet AM.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Předmět: Zeměpis EU peníze školám
VÝVOJ ČESKÉ POPULÁRNÍ HUDBY
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_CJL_HR_3_09.
VY_32_INOVACE_26-02 Světová populace
Tereza Látalová.
Křesťanství vznik a podstata.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218
Křesťanství.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_12.
Jméno autoraMgr. Eva Truxová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablony V/2 Inovace.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Tato prezentace byla vytvořena
VÝZNAMNÁ SOUČÁST MODERNÍ POPULÁRNÍ HUDBY
Klára Motlíčková, KVARTA
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_ESTETIKA_20 Název materiálu: Reklama Tematická oblast: Estetika, 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_09.
Trance music - Druh elektronické taneční hudby, která vznikla v 90. letech v Německu (úplný začátek trance hudby se ale přiřazuje ke Britské skupině The.
Česká popová hudba 70. – 90. léta 20. století.
Svět techniky a já Marie Luptáková.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta Dopravní Vít Šklebený 1.
Rádio 4You PREZENTACE NOVÉ ROZHLASOVÉ STANICE SEMESTRÁLNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU – TELEKOMUNIKACE – 14TC MICHAL DVOŘÁK 3-70.
Antény a laděné obvody pro kmitočty AM
Operační systémy I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
hrající široké spektrum žánrů pro pobavení posluchačů každého věku
Autor Mgr. Rudolf Jánošík Číslo materiálu 6_3_ZMP_8 Datum vytvoření Druh učebního materiálu Prezentace k výkladu Ročník 3. Ročník Anotace Česká.
Rhythm and Blues Vendula Zimová.
Televizní vysílání v České republice
RISK Náboženství.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
PTÁME SE  Kdo je hlavou katolické církve? _________  Jeho dnešním sídlem je ___________, který je také samostatným církevním státem (město _______) 
SVĚTOVÁ NÁBOŽENSTVÍ - KŘESŤANSTVÍ
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Každý vstup ke mši svaté je obřadním a slavnostním vstupem. Každé.
KŘESŤANSTVÍ.
Shakira.
Tato prezentace byla vytvořena
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Identifikátor materiálu: EU –
Výukový program: Mechanik - elektrotechnik Název programu: Elektronika II.ročník Operační zesilovače: Invertující zesilovače – Část 1 - Vzorce Vypracoval:
Rozhlas AM - používané kmitočty
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Ježíš MICHAELA CHLUMSKÁ, C4A. Život  Mezi 7 a 1 p.n.l. – mezi 29 a 36 n.l.  Josef a Marie  Ježíš Nazaretský  Rok 28, oblast dnešního Izraele a západního.
OTA PAVEL Praha Praha Obrázek
Televize 8. ročník.
Číselné soustavy IV Jana Bobčíková.
Blahová Pavlína, Kvarta
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Občan, žák a společnost Výchova k občanství ročník III
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_5-14_ Církev ve středověku Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tereza Krůželová, Veronika Sloupová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Téma (název prezentace)
Křesťanství Jedno z nejrozšířenějších světových náboženství Prorokem je Ježíš Kristus Abrahámovské náboženství Monoteistické náboženství Křesťanství vzniklo.
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

RÁDIO PROGLAS Kristýna Tůmová

RÁDIO PROGLAS…. Je to náboženské a rodinné rádio Rádio Proglas je soukromá  rozhlasová stanice. Stanice začala vysílat na podzim roku 1995 jedním malým vysílačem na Svatém Hostýně, v současné době vysílá z 15 vysílačůa její signál pokrývá asi 1/3 území ČR.

Logo rádia Proglas Logotyp se skládá z názvu rozhlasové stanice RADIO (nahoře) PROGLAS (dole) chráněného ochrannou známkou a symbolu – jednoduchý tvar ryby. Ryba je starý symbol pro jméno Ježíše Krista. Ryba je znamením vody, voda znamená pro křesťany vstup do křesťanství

Frekvence a rozhlasové stanice příklady frekvencí: 88,7 MHz - Tábor 1kW 89,5 MHz - Písek 0,5kW 90,6 MHz - Svatý Hostýn 0,5kW 92,3 MHz - České Budějovice 0,5kW 93,3 MHz - Praděd 20kW 107,2 MHz - Znojmo 0,2kW 107,5 MHz - Brno-Hády 2,88kW

Redaktoři a moderátoři Jaroslav Kratka - redaktor; Křesťan a svět, noční linka Vašek Ambrož - moderátor Terezie Breindlová - moderátorka, redaktorka dětských pořadů Pavel Chaloupka - moderátor, redaktor zpravodajství

Typický posluchač Dříve poslouchali starší, ale dnes poslouchá čím dál více mladých posluchačů. JAKO TYPICKÉHO POSLUCHAČE SI PŘEDSTAVUJI: žena 38 let věřící rodinný typ

Obsah Hudební žánry: folk, jazz, blues, world music, pop, rock… Pořady např.- A capella, Anděl Páně, Bible v liturgii, Barvínek, Hrajte, kapely! Zpravodajství se vysílá každé dvě hodiny Nevysílají se reklamy

Děkuji za pozornost  Odkazy, ze kterých jsem čerpala: http://www.radiotv.cz/radio/radioproglas/ www.googleobrazky.com http://cs.wikipedia.org/wiki/Radio_Proglas