Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití cloudových služeb ve školství
Advertisements

Mobilní služby a reklama
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Pavel Kurfürst - Ústav cizích jazyků LF Univerzita Palackého v Olomouci, ČR
Mobilní display kampaně
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
NetMonitor jaké služby nabízí a jak s ním pracujeme CIF
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
Oborová brána TECH, tech.jib.cztech.jib.cz specifika, silné a slabé stránky oborové brány: velké množství zapojených zdrojů – knihoven i databází s přístupem.
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
S námi máte informační předstih!
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
Základy informatiky Internet Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
informace pro váš business a podnikání TISKOVÁ KONFERENCE 15. dubna 2008.
Kategorizace internetu aneb členění online médií AliaWeb, spol. s r.o. – Kurzy.cz, 2006 Klubový večer SPIRu
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Volební kampaně a internet Zdroj: NetMonitor, září 2005, MML data 2003 Internet se stal standardní a vyhledávanou součástí reklamních kampaní. Velkou pozornost.
Představujeme službu Samepage
Inzertní balíček iHNed.cz + Kurzy.cz. Počet page views (PV) Zdroj: Netmonitor, únor 2010 Na serverech iHNed.cz a Kurzy.cz bylo v únoru 2010 zobrazeno.
Vyhledávání a analýza dat na internetu 1 Doporučený vyhledávač:
Měření mobilních služeb Mobilní metokomise Mobile Internet Forum 2010.
Zaostřeno na život v metropoli… 1 PragMoon. Co je to PragMoon? 2 Nový PragMoon je poutavý širokospektrý kulturní průvodce Prahou a vším, co metropole.
TELEVIZE PUBLIC Prezentace televize, sledovanost, kontakty Květen 2010.
Informatika - prezentace
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
Internetový speciál VOLBY 2006 (v rámci iHNed.cz) Unikátní volební internetový speciál vydavatelství Economia. cíle projektu komplexní a profesionální.
Uživatelé serverů skupiny iDNES
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Ekonomické přežití nových médií Ekonomický a politický kontext fungování médií ve světě a v ČR Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_15.
WWW – hypertextový informační systém
INTERNET Filip Fiala, 4C.  Internet je globální systém vzájemně propojených počítačových sítí. (World Wide Web)  Pro vzájemnou komunikaci v síti se.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
Dana Mazancová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, 8. a Ústřední knihovna FSS MU.
Rozcestník Seznam.cz. Vyhledávání Přihlášení na Založení u Druhá část obrazovky je na dalším snímku Vyhledávání firem Služby Seznamu.
Disk Google. Google disk umožní uložení až 15 GB souborů zdarma, přístup k nim odkudkoliv, a spolupracovat s ostatními soubory můžeme na disk nahrát 0tevře.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor Výsledky za březen 2010.
Co děláme, když nejsme na internetu 27. dubna 2010 Internet Advertising Conference.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta
Jiří Prášek WLM: Mail: Web:
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
STEM Které souvislosti vstupu do EU veřejnost nejvíce zajímají? Nejnovější data STEM tisková zpráva ze dne
Prohlížeče, vyhledávače, , viry, červy a trojské koně. Nejznámější viry a jejich dopad! Zdeňka Pelová Jana Smitalová.
UŽIVATELÉ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ V ČR
Ústřední knihovna FSS MU
Transkript prezentace:

Prezentace VOLNÝ.cz

Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době využívá bezplatnou ovou schránku přes uživatelů. Poskytuje vyhledávání v internetu a řadu užitečných doplňkových informací a služeb pro každodenní život. Silné stránky Kvalitní ová schránka Přehledná homepage Aktuální zpravodajství v sekci Noviny Odlehčený obsah v sekci Volný čas Bezplatné výukové videokurzy MS Office Vyhledávač, slovník, mapy Hry, soutěže, trailery Horoskopy, kalkulátor BMI

NovinyPřehled nejdůležitějších událostí z domova a ze světa doplněný o novinky z ekonomiky, sportu a kultury. Volný časVolnočasová sekce přináší jak drby z vyšší společnosti, tak informace o cestování, jídle a pití. Nechybí zprávy o životním stylu pro ženy, autech a nových technologiích pro muže. ZábavaNoviny ze světa kultury, ukázky filmů, horoskopy, online soutěže, Volný album o velikosti 40 MB zdarma. Váš názorBlogy a diskuse. VyhledáváníInternet, firmy, telefonní seznam, slovník, mapy. Mail ová schránka zdarma, bezpečný přístup odkudkoliv, až 6 adres k 1 schránce, antivirová a antispamová ochrana, nadstandardní nástroje.

Vývoj návštěvnosti VOLNÝ.cz Zdroj: NetMonitor - SPIR - Mediaresearch & Gemius

Vývoj page views VOLNÝ.cz Zdroj: NetMonitor - SPIR - Mediaresearch & Gemius

Průměrný čas strávený na VOLNÝ.cz Zdroj: NetMonitor – SPIR – Mediaresearch & Gemius

Návštěvnost sekcí VOLNÝ.cz Zdroj: NetMonitor – SPIR – Mediaresearch & Gemius

Profil návštěvníků VOLNÝ.cz Zdroj: NetMonitor – SPIR – Mediaresearch & Gemius, únor 2012

Třída ATřída A+B Indexy afinity Zdroj: NetMonitor – SPIR – Mediaresearch & Gemius, únor 2012 A – Skupina návštěvníků s nejvyšším sociálním statusem ve společnosti daným vysoce prestižním zaměstnáním a zároveň nejvyššími příjmy B – Skupina s nadprůměrnými příjmy, obvykle vyšší management a skupina vyšších profesionálů s minimálně SŠ vzděláním. Mezi návštěvníky VOLNÝ.cz je nejvyšší podíl osob žijících v domácnostech s nejvyšší životní úrovní

Mezi návštěvníky VOLNÝ.cz je nejvyšší podíl osob s čistým měsíčním příjmem domácnosti nad Kč Indexy afinity Zdroj: NetMonitor – SPIR – Mediaresearch & Gemius, únor 2012

Mezi návštěvníky VOLNÝ.cz je nejvyšší podíl podnikatelů a zástupců managementu PodnikateléVyšší a střední management Indexy afinity Zdroj: NetMonitor – SPIR – Mediaresearch & Gemius, únor 2012

57 % návštěvníků tvoří muži, 43 % ženy. Pětina návštěvníků portálu VOLNÝ.cz jsou podnikatelé. Pětina návštěvníků VOLNÝ.cz má vysokoškolské vzdělání. Na serveru VOLNÝ.cz najdete aktivní uživatele internetu. 52 % návštěvníků serveru používá internet 21 a více dní v měsíci. Zajímají Vás uživatelé s nejvyšší životní úrovní v ČR? z nich navštěvuje VOLNÝ.cz. Čtvrtina návštěvníků serveru VOLNÝ.cz disponuje čistým měsíčním příjmem domácnosti vyšším než Kč. Profil návštěvníků VOLNÝ.cz Zdroj: NetMonitor – SPIR – Mediaresearch & Gemius, únor 2012

Lucie Škaroupková Key Account Manager tel.: fax: Děkujeme za pozornost Economia, a.s. Dobrovského Praha 7