Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Autor výukového materiálu: Mgr. Kučírková Klára Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu: Září 2011 Číslo.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Nabídka reklamního prostoru. Charakteristika • Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je vysílání BBC World Service • Cílení na manažery.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
SONING PRAHA a. s. centrum akustických služeb Distributor značek
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
specialista na firemní květinový servis
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
VÁS SRDEČNĚ ZVE na své slavnostní OTEVŘENÍ 27.února 2012 v hodin Hradec Králové Pivovarské nádvoří.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s. Poslední aktualizace úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý,
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Přechod z ústavní do komunitní služby
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
BŘEZEN 2007 KTV PRŽNO Březen – za kamna vlezem, duben – ještě tam budem, máj – vyženem kozy v háj.
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Prezentace pečovatelské služby
Jak ovlivňuje můj život současná technika
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Nejlákavější kulturní památka
… ale taky protivný nepřítel … ROLE ICT VE VZDĚLÁVÁNÍ Počítač může být kamarádRadek Maca Co chceme? Chceme být zdraví a silní. Chceme být vzdělaní a.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Inf Sociální sítě Facebook. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Infokanál obce Vigantice. Úřední hodiny OÚ Vigantice: Pondělí: 08:00–11:30 12:30–17:00 Středa: 08:00–11:30 12:30–17:00
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Budeme malovat různými barvami -pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Horácká galerie Nové Město na Moravě
Třídní schůzky
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Infokanál obce Vigantice
Transkript prezentace:

Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013

Centrum denních služeb Galerie Duhovka  Nabízí novým zájemcům odpolední kluby  Kluby se konají od pondělí do pátku  Od 14:00 do 15:30 hodin  Cena odpoledních klubů je 80 Kč/hodinu

Co nabízíme Kurzy probíhají od 14:00 – 15:30 hod. U kurzů Zacházení s penězi a Chci se naučit s Facebookem si dobu Vaší docházky stanovujete sami (např. pouze ½ hod)  Kurz Zacházení s penězi – pondělí a úterý  Kurz Malování (Arteterapie) - středa  Kurz Chci se naučit s Facebookem - čtvrtek  Kurz Společenské odpoledne – 1 x za měsíc pátek

PONDĚLÍ A ÚTERÝ ZACHÁZENÍ S PENĚZI  Můžeme se učit rozpoznávat mince a bankovky

ZACHÁZENÍ S PENĚZI  trénovat počítání peněz

ZACHÁZENÍ S PENĚZI  poznávat hodnotu peněz

ZACHÁZENÍ S PENĚZI  můžeme se učit, jak si naplánovat rozpočet, nakupovat – placení u pokladny, vrácení peněz, atd.

ZACHÁZENÍ S PENĚZI  Poznatky budeme doplňovat zábavnou formou pomocí her a práci na PC, metodikou vydanou SPMP.

STŘEDA MALOVÁNÍ  Budeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery..  Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí, hudby, nebo jen tak podle sebe, podle našich pocitů.

 Můžeme se učit malovat člověka, květinu, dům, stromy a jiné věci.  Naučíme se míchat barvy.  Můžeme si o povídat o všem, co jsme namalovali a co jsme prožívali.  Dozvíme se něco o lidech, kteří krásně malují. Podíváme se na jejich obrazy.

MALOVÁNÍ  Můžete mít svoji výstavu

ČTVRTEK CHCI SE NAUČIT S FACEBOOKEM  Máte rádi počítač a internet?  Chcete se přes počítač setkávat s lidmi? Podělit se s nimi o Vaše zážitky, názory, fotografie? To Vše Vám umožní Facebook!

ČTVRTEK CHCI SE NAUČIT S FACEBOOKEM  Pomůžeme Vám vyznat se ve všem, co potřebuje k zvládnutí Facebooku. Např. vytvoření profilu, přidávání přátel, fotografií  Na kurzu si volíte Vaší docházku, tak jak potřebujete. Např. Můžete docházet na 1.hod. nebo 20 min., kurz může trvat 2 hodiny nebo třeba i celý rok. Záleží na Vás.

PÁTEK SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE  1 x za měsíc  Můžeme navštívit kavárnu, kino, divadlo, výstavu, zahrát si hry nebo budeme dělat jiné věci, které vás zajímají a baví.

PÁTEK SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE Můžeme trénovat:  objednávání kávy, dortu…  komunikaci s obsluhou  samostatné placení  jak si koupit vstupenku do kina...  povídat si o tom, jak se obléknout do divadla, jak se v něm chovat…

PÁTEK SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE  Můžete zde potkat kamarády a povídat s nimi

Odpolední kluby  Kde kluby probíhají: Centrum denních služeb Galerie Duhovka Staromlýnská 577/4, Praha 9 – Vysočany (dobrá dostupnost MHD – metro B stanice Vysočanská, autobus 136,183,177 apod., tram č.16)  Kontaktní osoba: Mgr. Veronika Lejcarová  Telefon: , 