PRACOVNÍ VÝKAZ informace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statistické funkce v tabulkovém kalkulátoru Excel MS
Advertisements

Vzdělávání v eGonCentru ORP Boskovice
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
ing. Květoslava Plechatá
Operační systém MS Windows xp
Název projektu : Modernizace výuky Grantový projekt : CZ /1. 1
X EXEL.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Školení počítače Excel
Pro Nekonečno – RC Palouček
KIV/ZI cvičení 2 Tomáš Potužák.
IT začátečníci - Word Modul 3.
Volné texty na faktuře přednáší: Ondřej Suk Skalský dvůr
Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk)
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
MS EXCEL Chybové hodnoty
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P4_2.14 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Tabulkový kalkulátor-řady Typ: DUM - kombinovaný.
Tabulkový procesor.
Použití uživatelských funkce Excelu
Referát č. 17 Tabulkový procesor
„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“
TEXTOVÝ EDITOR.
Referát č. 17 M. Novotný Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Vysvětlit pojmy.
Výpočetní technika Akademický rok 2009/2010 Letní semestr Mgr. Petr Novák Katedra informatiky a geoinformatiky FŽP UJEP
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_252 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Šablony dokumentů v programu MS Word Mgr. Ludmila Faltýnková EU OPVK ICT2-4/Inf04 Základní škola Olomouc, Heyrovského 33 Určeno pouze pro výuku Žádná část.
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
Textový editor Vkládání obrázků ze souboru a použití schránky  Pomocí menu vložení a klepnutím na obrázek se nám otevře adresář, ze kterého vybereme.
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Školení Excel – základní jednoduché funkce Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
INFORMATIKA 9. ročník.
Tabulkové procesory (MS Excel) Ing. Jan Roubíček.
Návrh interiéru Pokoj, ve kterém by mi bylo dobře... ZADÁNÍ ÚKOLU.
Mgr. Karel FischerTabulky1 Tabulka je část dokumentu, kde text je vkládán do políček. Políčka tvoří sloupce a řádky. Tabulku můžeme vložit dvěma způsoby:
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Podmíněné příkazy jednoduché bVbVbVbVytvořené jednoduché tabulky bJbJbJbJednoduché opravy údajů bPbPbPbPodmíněné zadávání údajů.
Tabulky v Microsoft Excel Vypracovala: Mgr. Drahoslava Drábková Dne: ICT2/1/3/15.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Tvorba vlastních funkcí VBA Microsoft Excel
Možnosti využití programu HYDATA. Co je HYDATA? program pro tvorbu databáze dat a jejich dalšího zpracování –(srážky, průtok, výpar a další meteorologická.
Rozvrh výuky – pátek :15 – 10:451. část Úvod předmětu 1 Databáze (do kap. 1.3) 11:00 – 12:302. část 1 Databáze (od kap. 1.3) 2 Relace (do.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Závěrečné práce 2005 / 2006 Postup při zadávání témat ZP na OU.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS Excel Číslo DUM: III/2/VT/2/2/31 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
EXCEL – tisk a tvorba grafů Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Mzda. právní předpisy zákoník práce zákoník práce nařízení vlády o minimální mzdě nařízení vlády o minimální mzdě nařízení vlády o nejnižších úrovních.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Hromadná korespondence 2 Word Předmět: Informační a komunikační technologie Autor: Milan Franek.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Import dat Access (16). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Tiskárny a konfigurace tisku
KIV/ZD cvičení 8 Tomáš Potužák.
Nastavení stránky a tisk
Odbor sociálních věcí, oddělení správní a realizace projektů
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Důležité pojmy pro práci s operačním systémem Windows
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková NÁZEV: VY_32_INOVACE_4A_09 TÉMA: MS_WORD
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS Excel
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Transkript prezentace:

PRACOVNÍ VÝKAZ informace

postupy stáhnout soubor: PracovníVýkaz.xls odkud: \\server2\SzesDocs$ alias V: složka Výkazy, Formuláře, Šablony kam: dokumenty, plocha, U:/ doporučení: přejmenovat na PracovníVýkaz_PříjmeníJméno.xls dále pracovat jen s tímto souborem! občas zálohovat!

jak pracovat někdy – na začátku roku, po zásadní změně podmínek pravidelně – na přelomu měsíce dle situace

někdy na listu RPD na listu FNV vyplnit nacionále vyplnit rozvrh pracovní doby sudý a lichý týden, možnost dělené pracovní doby (omezení!) na listu FNV zadání fondu náhradního volna desetinné číslo – dny 6 hodin = 0,25

pravidelně na listu Instrukce osvěžit si znalosti na listu Pracovní výkaz zvolit měsíc, případně rok stisknout tlačítko [standard] vyplnit zvláštnosti ve výkazu – od, do, typ, pohotovost, čerpání NV po důkladné kontrole stisknout tlačítko [konec měsíce a tisk] zavřít

dle situace na listu RPD je možné zvolit preferovanou tiskárnu (JWa zájemcům vysvětlí zadání jiné než nabízené)

upozornění do většiny buněk se zadává čas tj. hh:mm červené jsou povinné nezapomínat na dvojtečku zadáte-li od je slušné zadat též do objeví-li se v buňce něco jako #### je někde chyba D,S,SA,.. lze vybrat, nebo v buňce smazat

nastavení Excelu povolit alespoň střední úroveň zabezpečení maker Nástroje, Makro, Zabezpečení... střední a OK doinstalovat a povolit doplňky Analytické nástroje Analytické nástroje – VBA Nástroje, Doplňky ... zašktnout a OK

co to dělá něco málo to kontroluje něco to počítá náhradní volno studium, nemoc a pod. pamatuje si to náhradní volno z minulosti tiskne to ukládá se to a tvoří to zálohu běžným smrtelníkům to může ušetřit práci

co to nedělá nic to za vás nevymyslí prachy to nevydělá život to nezachrání ! POZOR ! není to blbovzdorné

projevy vděčnosti poukazujte na: 000000-0519562173/0800