SEZNÁMENÍ s ČESKÝM TELECOMEM

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Advertisements

G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Představení společnosti
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
Úvod do počítačových sítí Úvod. Úvod do počítačových sítí •Úvod, síťové protokoly, architektury,standardy •Fyzická úroveň •Linková úroveň •Lokální počítačové.
Hosting informačního systému K2
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu – seznámit se s principy datové komunikace – seznámit se s principy distribučních systémů – seznámit se s.
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
PC SÍTĚ I.
INTERNET.
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_140_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Základy informatiky Internet Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Global network of innovation e-government – Užití IT v sociálním pojištění E-government Užití informačních technologií v sociálním pojištění.
Česká spořitelna – banka pro franchising!
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
INTERNET - TERMINOLOGIE
Univerzální přípojka koncepce a realita Miroslav 30.březen 2004.
Technologie GPRS >Roman Slowioczek Specialista pro GPRS technologii Oskar.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
ČESKÝ TELECOM a e-Government ISSS Hradec Králové.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
17. března 2003 Univerzální přípojka – brána do IVS Miroslav Nováček Libor Neumann.
Internet Pojem Internet se začal vymezovat v polovině šedesátých let, kdy Američané hledali způsob, jak propojit důležitá vojenská pracoviště a tím zajistit.
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Ing. Aleš Dryák Pragonet, a.s.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Dámy a pánové, držte si klobouky, zrychlujeme!. Internet Expres od 1. února 2006 zrychluje  Revoluce v nabídce vysokorychlostního internetu od ČESKÉHO.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
INTERNET Filip Fiala, 4C.  Internet je globální systém vzájemně propojených počítačových sítí. (World Wide Web)  Pro vzájemnou komunikaci v síti se.
ANECT a.s. – představení společnosti
Kam kráčí české bezdrátové sítě Sušice 2011 Marek Bako- vedoucí velkoobchodu Daniel Nalevajko- manažer rozvoje Jiří Vaja – vedoucí velkoobchodních služeb.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Zpřístupnění účastnického vedení Local Loop Unbundling (LLU) Ing. Pavel Jiroušek.
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
ACCELERATE TO INCREASE OUR LEADERSHIP July 24, 2006 A CCELERATE TO INCREASE OUR LEADERSHIP Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Finanční výsledky za.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
EGovernment Struktura služeb a řešení. Obsah 1.Požadavky KIVS a řešené problémy 2.Vývoj koncepcí 3.Stávající KIVS a její rozvoj v souladu s koncepcemi.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
1 Intranet Veřejné správy Současný stav a vize Hradec Králové, 25. března 2003 Petr Moldan Jaroslav Zítek.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Řešení společnosti GTS Novera pro veřejnou správu Ing.Miloš Mastník, MBA Ředitel divize produktů a strategie GTS Novera.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Počítačové sítě Přenos dat © Milan Keršláger
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
E-government - moderní podoba veřejné správy v České republice.
Možnosti připojení k internetu
Inf Elektronická komunikace
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Velkoobchod UPC Česká republika- rok po integraci
Koncepce bezpečnosti v infrastruktuře systémů veřejné správy
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
INTERNET - TERMINOLOGIE
Telefónica O2 - nová éra vysokorychlostního internetu
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Transkript prezentace:

SEZNÁMENÍ s ČESKÝM TELECOMEM ČESKÝ TELECOM, a.s. CS Přímý prodej Severní Morava 1.Máje 3, Ostrava- Mariánské Hory Ing.Radoslav Revenda Ing.René Bujnoch

ČESKÝ TELECOM, a.s. je největší poskytovatel telekomunikačních služeb v ČR nabízí nejširší portfolio telekomunikačních služeb v ČR má nejmodernější telekomunikační technologie nabízí nejvyšší kvalitu služeb -certifikát ISO 9001 provádí komplexní řešení „na klíč“ má největší geografickou dostupnost je konsolidovaný a finančně silný partner

Profil společnosti Zákazníci ČESKÝ TELECOM, a. s., provozuje téměř čtyři milióny telefonních stanic ve firmách i domácnostech v České republice. Prostřednictvím své dceřiné společnosti Eurotel Praha, spol. s r. o., se významně podílí také na trhu mobilních služeb. Zaměstnanci ČESKÝ TELECOM, a.s., zaměstnává více než 14 000 lidí. Téměř polovina z nich je mladší 40 let a 16% má vysokoškolské vzdělání. Akcionáři Hlavním akcionářem společnosti ČESKÝ TELECOM, a.s., která měla k 30.6.2002 tržní kapitalizaci 78,3 mld. Kč, je Fond národního majetku České republiky (51,1 %). Hlavním partnerem společnosti je holandsko-švýcarské konsorcium TelSource s 27%. Podílníky TelSource N. V. jsou společnosti Swisscom a KPN Royal Dutch Telecom. Dalších 6,5% akcií ČESKÉHO TELECOMU, a. s., vlastní přímo KPN Royal Dutch Telecom. Investiční fondy a drobní akcionáři vlastní 15,4% akcií.

Profil služeb ČESKÝ TELECOM poskytuje kompletní nabídku rychlých a spolehlivých telekomunikačních služeb. Rozšiřujeme výběr, zvyšujeme dostupnost hlasových služeb na pevných linkách. Nabízíme našim zákazníkům špičkové internetové služby a bezplatný přístup na web a portál. Rozsáhlý soubor služeb euroISDN umožňuje přenos hlasu, dat a grafiky vysokou rychlostí. Nabízíme široké spektrum pokročilých řešení, včetně multimediálních služeb ATM a Mezinárodní Frame Relay. Prostřednictvím inteligentních sítí nové generace umožníme zákazníkům využívat konvergenci hlasových a datových služeb s větší možností výběru a jejich použití. Budovaná vysokorychlostní síť na bázi optických vláken umožňuje nabídnout kvalitní služby v oblasti paketových přenosů.

Profil služeb - služby BUSINESS Hlasové služby - TOP cenové plány, Xcall Barevné linky , mezinárodní Zelená linka euroISDN detailní rozpis hovorů- e-účet Datové služby: ATM, FR, LL

Profil služeb - služby sítě internet a IP QUICK INTERNET OnLine (DIAL - UP, WIRELESS, FIXED) WEB HOSTING SERVER HOSTING eStore,eAction IP VPN propojování sítí LAN přes internet, vzdálený přístup do privátních sítí LAN

Zákaznický orientovaný přístup sekce pro významné zákazníky sekce pro podnikové zákazníky telefonní centrum služeb - 800 123456 síť prodejen TELEPOINT a TELEPOINT Partner webové stránky ČTc - http://www.telecom.cz telefonní centrum služeb IOL - 800 184084 webovské stránky IOL - http://www.iol.cz informační portál QUICK- http://www.quick.cz

Zákaznický orientovaný přístup Sekce péče o významné klienty speciální oddělení pro potřeby nejvýznamnějších zákazníků ČESKÉHO TELECOMU jedno kontaktní místo, komplexní péče na všech úrovních Vaší organizační struktury (v rámci celé ČR i v mezinárodním měřítku)

Zákaznický orientovaný přístup account manažer, obchodní konzultant pověřený zastupovat ČESKÝ TELECOM, a.s. konzultuje a řeší potřeby a přání zákazníků pomáhá nalézt optimální řešení telekomunikačních služeb významných zákazníků dostupný kdykoliv prostřednictvím mobilního telefonu nebo elektronické pošty

Zákaznický orientovaný přístup Nejvýznamnější zákazníci na Severní Moravě: CZECH INTERNATIONAL, OKD, CHANCE, ROCKWOOL, GALENA, AUTOCONT, TCHAS, PHARMOS, ČESKÁ TELEVIZE, NOVÁ HUŤ, VÍTKOVICE, TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY, ENERGOAQUA, TATRA, DANZAS, UNION BANKA

Příklad komunikačního řešení 512 128 512 512 euroISDN30 euroISDN30

manažer prodeje 59 6684710, 602 563 215 Ing.René BUJNOCH Ing.Radoslav REVENDA manažer prodeje 59 6684710, 602 563 215 Ing.René BUJNOCH account manažer 59 6684715, 602 563 214