Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Advertisements

Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!
Studijní program Stavební inženýrství
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Studijní program Stavební inženýrství
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Výstupy z učení u ekonomických oborů.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Matematické metody v ekonomii (MME)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
stránka.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
Fakulta zdravotnických studií
1 Pedagogické kolegium Program 1. Reakreditace předmětů Reakreditace předmětů 2. Akreditace nových předmětů a zneaktivnění předmětů Akreditace.
Studijní program Ekonomika a management
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace FPH v rajské budově Dislokace FPH v rajské budově 2. Informace o setkání studentů s vedením.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.

Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Silnoproudá elektrotechnika zabývá se řízením toku a přeměn elektrické energie.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Úvod do biomedicínské informatiky Lenka Lhotska Gerstnerova laboratoř, katedra kybernetiky ČVUT FEL Praha
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní obor MANAGEMENT garant oboru: doc. Ing. Petra Horváthová, Ph.D.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1 Název projektu: Tvorba modulárního systému udělování zápočtů v bakalářském studiu za účelem motivace studenta formou.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Katedra elektrotechniky
Bakalářský studijní program B 6208 Ekonomika a management
Institut 2 v 1.
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Fakulta zdravotnických studií
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Ostravská univerzita (1991 → )
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Silnoproudá elektrotechnika
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Zpráva o studiu za rok 2013 Zdeňka Chmelíková
Studijní obor Management sportu
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Transkript prezentace:

Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky

Přemýšlíte o svém budoucím uplatnění v managementu v rámci své inženýrské technické pozice? Chcete rozvíjet své dovednosti a znalosti tímto směrem? Budete potřebovat znalosti z oblasti managementu a ekonomiky. Proto nezapomeňte, že existuje magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky, který můžete studovat po absolvování kteréhokoliv bakalářského oboru na FEL ČVUT.

OBOR EKONOMIKA A ŘÍZENÍ ELEKTROTECHNIKY A ENERGETIKY OBOR EKONOMIKA A ŘÍZENÍ PODNIKU DOKTORSKÉ STUDIJNÍ OBORY MAGISTERSKÉ STUDIJNÍ OBORY

Výhody ekonomicko- manažerského studia na FEL Spojení techniky a ekonomiky má, podle zkušeností řady úspěšných manažerů, velkou perspektivu. Naši absolventi jsou v praxi velmi žádaní v různých oblastech podnikání. Inženýrské systémové myšlení a dobrá znalost elektrotechniky a informatiky spolu s ekonomickým vzděláním jim poskytují významnou konkurenční výhodu v praxi. Spojení techniky a ekonomiky má, podle zkušeností řady úspěšných manažerů, velkou perspektivu. Naši absolventi jsou v praxi velmi žádaní v různých oblastech podnikání. Inženýrské systémové myšlení a dobrá znalost elektrotechniky a informatiky spolu s ekonomickým vzděláním jim poskytují významnou konkurenční výhodu v praxi. Jako student ekonomického oboru se seznámíte s manažerskými a ekonomickými disciplínami, které využijete v lukrativním zaměstnání, stejně jako při vlastním podnikání. Jako student ekonomického oboru se seznámíte s manažerskými a ekonomickými disciplínami, které využijete v lukrativním zaměstnání, stejně jako při vlastním podnikání. Jedná se o finanční management, finanční a vnitropodnikové účetnictví, statistickou analýzu dat, marketing, operační výzkum, manažerský software, systémové inženýrství a rozhodování, právní aspekty podnikání a další. Jedná se o finanční management, finanční a vnitropodnikové účetnictví, statistickou analýzu dat, marketing, operační výzkum, manažerský software, systémové inženýrství a rozhodování, právní aspekty podnikání a další.

Vhodná návaznost specializací tohoto oboru na bakalářské studium Silnoproudá elektrotechnika Kybernetika a měření Elektrotechnika a sdělovací technika Výpočetní technika Specializace EK1 Specializace EK2 Bakalářské oboryBakalářský obor

Kde se setkáte s našimi absolventy ?

Těšíme se za dva roky nashledanou Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd