Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Miroslava Nebuželská, BVM Audit
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Mobilní display kampaně
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Od nápadu k úspěšnému řešení Radim Klaška TenSeconds.cz.
Kdo jsme? Online byznys děláme přes 12 let Provozujeme 340 sportovních webů Naši reportéři vidí sportovních zápasů ročně.
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
ENCYKLOPEDIE FORMULE 1 Stanislav Kolman 4.B 2013/
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
informace pro váš business a podnikání TISKOVÁ KONFERENCE 15. dubna 2008.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Sdružení Klfree.net1 INFORMAČNÍ SCHŮZKA. Sdružení Klfree.net2 Co je sdružení KLFREE.NET Jsme neziskové zájmové sdružení. Naším zájmem je umožnit členům.
WWW stránky – Struktura, adresování, hosting Mgr. Lenka Švancarová.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
Srovnání reklamy na internetových portálech Aneta Cihlářová
Škola Jídelna Sportovní odpoledne v ŠD Odehnalová Vladimíra Kočí Jaroslava Jančíkova Marie Strašák Zdeněk x Němcová Jana x Husaříková Marie Skalník.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
ZÁKLADNÍ INFORMACE O REKLAMĚ Reklama TV spot Rozhlasový spot Billboard Leták ve schránce Inzerce v novinách Reklama v časopisech Bannery na internetu Spam.
Nabídka reklamních ploch
Gh0sT a.s. Počítačová herna s nejmodernějším vybavením.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
LOPOGOLF
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
Současná pravidla regulace hazardu na území obcí a připravované změny od roku 2016 Odbor 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Ostrava 9. 4.
Libimseti.cz Kamila Nezvalová Učo Co je to libimseti.cz? Internetový zábavný portál Zaměřen zejména na službu seznamky s ostatními uživateli Nabízí.
LOPOGOLF
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Nábor mladých fotbalistů
SOBOTA OD 11 HODIN.
BSE České Budějovice o. s.
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
Sociálně aktivizační služby
Transkript prezentace:

Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových her na světe Counter- strike:Source  Dostupnost non-stop 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.  Jsme vysoko v žebříčku registrovaných Counter- Strike: Source serverů na světě.  Mezi 10 nejlepšími v ČR a stoupáme.  Čerpáno ze statistik

Návštěvnost serveru:  Hráči jsou převážně ve věku 14-30let.  Za 2 roky života projektu zde bylo přes 100 tis různých hráčů.  Informujeme o dění ve světě nejen herním, ale také ve výpočetní technice a softwaru.  Soutěží o originální hru se účastnily stovky hráčů.

Možnost reklamy  - na webu ve formě banneru  - na serverech jako sponzora  - na serveru+webu běžící texty s reklamou  - logo na úvodní stránce při vstupu na servery  - popř. další dle vlastního zájmu  - uvedený sponzor soutěží (turnajů) (soutěže opět nalákají nové lidi, a reklama by byla efektivnější)

Možnost odečet z daní  Pokud by byl vysoký zájem, nabízíme také odečet až 10% ze sponzorského daru z daní.  Jak?  Sponzor může dle § 15 odst. 1 zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu odečíst správně formulovaný dar od svého daňového základu, a to až do výše jeho 10%.  Zákon výslovně uvádí, jaké dary takto mohou být odečteny. Jednou z variant jsou dary neziskovým klubům sportovního zaměření.  Herní klan může být za takovýto klub pokládán. Jeho založení je zdarma - nicméně je s tím spojena veskrze složitá administrativa.  Museli by jsme se zaregistrovat a tím získat IČO. Tato část však stojí přibližně 1000 Kč. My tyto peníze nemáme, ale pokud by jste měli opravdu zájem stát se naším sponzorem, tuto administrativu vyřídíme.

Budoucnost?  Účastnit se světových ligových turnajů, pořádat LAN párty a soutěže.  Soutěže o věcné ceny. Díky nímž přibudou hráči/čtenáři.  Dokoupit více místa pro větší počet hráčů na serverech.  Rozšířit současné servery.  Pořídit další herní servery pro další a další hráče.

Tímto bych se chtěl zeptat na váš názor.  O co by jsme Vás chtěli tímto požádat? - naše náklady jsou min 28000Kč/rok. Rozhodnutí necháme na vás. Byli by jsme rádi za jakoukoliv pomoc. Pokud vás tato prezentace alespoň trochu zaujala, prosím ozvěte se zpět pomocí u na adresu Děkujeme a těšíme se brzké reakci… Marek „nejsempanna“ Cimr