Lukáš Vencl VIII.B. Nejstarší yoyo je přes 4000 let staré Zmínky pocházejí ze starého Řecka z kreseb Do Evropy se dostalo mezi aristokracií Před bitvou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
BIBLE BIBLE BIBLE BIBLE BIBLE BIBLE NOVÝ ZÁKON NOVÝ ZÁKON NOVÝ ZÁKON
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Obsah Valašská Polanka Kde se nacházíme Základní info Znak Z historie
-Graffiti-.
Okresní svaz hokejbalu Teplice
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
Judo Sokol Praha Vršovice
Anotace Žák se seznámí s obsahem Bible …. Autor Tomáš Krsek Jazyk Čeština Očekávaný výstup Pojmenuje význam bible. Je schopen správně přiřadit významné.
V Českém Slezsku, zbývající část zabírá sever Moravy. Na jihu Zlínský kraj, na západě Olomoucký kraj, na severu s polskými vojvodstvími.
Křesťanství.
Yoyo.
Věděli jste, že......na výrobu 1 tuny papíru je potřeba 2,2 tuny kmenů stromů? Jedna česká domácnost spotřebuje ročně kolem 70 kilogramů papíru.
ATLETIKA 2.
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Je kolektivní halový sport…
Florbal.
SHORT TRACK.
HISTORIE LYŽOVÁNÍ V ČECHÁCH
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
JIŽNÍ EVROPA.
Fyzika Vodiče a nevodiče.
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
Identifikátor materiálu: EU –
Křesťanství Petr Machala. Křesťanství Ježíš Kristus narodil se v Betlémě - rodiče Marie a Josef Židé čekali příchod Mesiáše.
PRVNÍ SVĚTOVÁ VÁLKA.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
CURLING.
Syropalestina.
Certifikovaní komisaři oboru kuchař:
RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BOBY.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
Česká Republika.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Geografické údaje Řecka
HISTORIE LYŽOVÁNÍ.
Aneb sportem ke zdraví.  Je individuální olympijský raketový sport.. Při hře dva protivníci odpalují přes síť pomocí rakety opeřený míček a snaží se.
VIII. etapa leden 2015 – červen ReportážeFotodokumentace.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO.
Teamgym.
Neziskové formy podniku -> Ekonomika a neziskový sektor Ekonomika a neziskový sektor
Hudbasse, s. r. o. No music = no life. No music = no life … už žádný promeškaný koncert Hlavní nabídka: Pop Rock Metal Hip – Hop Elektronická hudba.
VY_32_INOVACE_27_Brno.  Druhé největší město v České republice  Největší město na Moravě  Leží na soutoku řek Svratky a Svitavy  Město úspěšných.
K ŘESŤANSTVÍ. M APA KŘESŤANSTVÍ VE SVĚTĚ Monoteistické náboženství Vznik v 1. – 2. st. n. l. Soustředěno kolem života Ježíše z Nazaretu Vzniklo z židovství.
Koně Arabský plnokrevník
Soutěž hráč/hráčka roku
AUTOR: Mgr. Jana Pulcová NÁZEV: VY_32_INOVACE_12_Z_07
Osnova Dres Rukavice Trenér Míče Věk Zdroje Úspěchy Závěr.
zpracovaný v rámci projektu
BSE České Budějovice o. s.
Vítáme Vás v Luhačovicích
TJ Sokol Rosice.
Celoškolní projekt 2014/2015 „Učíme se od profíků“
Andorra Vatikán San Marino

Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_22-04
Vypočítej tabulky a+b a b
Transkript prezentace:

Lukáš Vencl VIII.B

Nejstarší yoyo je přes 4000 let staré Zmínky pocházejí ze starého Řecka z kreseb Do Evropy se dostalo mezi aristokracií Před bitvou u Waterloo si tím francouzští vojáci krátili čas

Vyrábějí se z plastu, hliníku nebo titanu Průměrně váží asi 70 gramů Mají v sobě ložisko a osičku Obě půlky yoya jsou stejné Jsou přidělaná na stringu (provázku)

Vznikla v roce 2006 jako registrované neziskové občanské sdružení Každoročně pořádají Mistrovství české republiky Patří do Mezinárodní Yoyo Federace Pomáhají uspořádat mistrovství světa

Caribou Lodge Yoyo Works – CLYW Yoyo Factory Yoyofficer C3 Yoyo Design One Drop Yoyos Yomega Turning Point Duncan

Mistrovství světa – WYYC Mistrovství Evropy – EYYC Mistrovství České republiky – YYMČR Regionální Contesty

Celkově v ČR kolem 5000 yoyerů Nejlepší čeští yoyeři Petr Kavka Vašek Kroutil Tomáš Bubák David Kreibich Zdeněk Hýbl Matouš Tomeš Robert Kučera Jan Novotný