NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI. HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN),

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

SPEED DOWN Mladá Boleslav
VOJENSKÉ SDRUŽENÍ REHABILITOVANÝCH OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Sportovní zařízení a akce
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Historie zimních olympijských her!!
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
BASKETBAL II..
Václav Metlička Cyklokros
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Oddíl skoků na lyžích Vás zve na návštěvu z kterých možná vyrostou mistři světa i vítězové olympiád do světa sportu,lyží a kolektivu dívek a chlapců,
X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.
ATLETIKA - CHŮZE.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
JÍZDA V BOULÍCH.
ALPSKÉ LYŽOVÁNÍ.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
RYCHLOSTNÍ LYŽOVÁNÍ.
PLAVECKÉ REKORDY.
SKOKY NA LYŽÍCH.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
NEJSLAVNĚJŠÍ SJEZDAŘI
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
SVĚTOVÝ POHÁR V ALPSKÉM LYŽOVÁNÍ
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÍ LYŽAŘI - KLASICI
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
SEZONA * Eva Nývltová. * Davos 42. a 37. místo * Rogla 40. a 45. místo * Oberhof 31. a 25. místo * Oberstdorf 24. a 34. místo * Toblach 28.,
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
ATLETIKA 2.
RYCHLOBRUSLENÍ.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
DÁLKOVÉ BĚHY.
SHORT TRACK.
HÁZENÁ 2.
HOD OŠTĚPEM.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
SYNCHRONIZOVANÉ PLAVÁNÍ
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
LETY NA LYŽÍCH.
HOD DISKEM.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
ALPSKÁ KOMBINACE.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
NEJLEPŠÍ SJEZDAŘKY.
Halový víceboj mužů.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
DÁLKOVÉ PLAVÁNÍ.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Olympijské hry 2010 Olympijské hry 2010 Historie Historie -první v Řecku.Od roku 776 př.n.l. do roku 394 našeho letopočtu. Pak zrušeny císařem Theodosiem.
Vše začalo v roce 1924 ve francouzském Chamonix, kam byli sezváni sportovci na „Týden zimních sportů“. Toto klání bylo zpětně roku 1925 označeno za 1.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Prezentace Šubrtová Tereza
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Prezentace Hanna Hřebíčková
Transkript prezentace:

NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI

HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN), Kenji Ogiwara (JAP), Samppa Lajunen (FIN), Bjarte Engen Vik (NOR), Hannu Manninen (FIN) a Ronny Ackermann (GER), Felix Gottwald (AUT) Mezi nejlepší sdruženáře se řadí i Čech Ladislav Rygl, který získal zlatou medaili na MS 1970 ve Vysokých Tatrách

SOUČASNOST Současné severské kombinaci vévodí Francouz Jason Lamy-Chapuis (džejsn lamy šapy) Tento Francouz vyhrál na OH 2010 ve Vancouveru individuální závod, na MS 2009 v Liberci byl 3. a na MS 2011 v Oslo byl 1. Nejnovější úspěch získal na letošním MS ve Val di Fiemme, kde získal zlato Lamy-Chapuis rovněž vyhrál v sezonách 2009/2010 a2010/2011 světový pohár

SOUČASNOST U NÁS Mezi světovou špičku se řadí Tomáš Churavý a Miroslav Dvořák Oba sdruženáři jsou schopni se umísťovat do 10. místa v závodech, bohužel zatím jim kousek do absolutní světové špičky chybí Dalšími reprezentanty jsou zkušený Tomáš Slavík a mladíci Tomáš Portyk a Petr Kutal, ti však zatím nedosahují výrazných výsledků

Děkuji za pozornost