Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vlastislav Tůma šéfredaktor Truck&business
Advertisements

Společná akce pro děti „Dopravní bezpečnost a výchova“
Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice II
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
DOPRAVA VYPRACOVALA: VERONIKA STEINOVÁ C1.B. Co je doprava Doprava je způsob přemisťování objektů z místa na místo. Těmito objekty rozumíme osoby, předměty,
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
Mýtné systémy v ČR a Evropě 0 TRUCK & BUSINESS DAY BRNO, 10. kv ě ten 2010.
Pojištění vozových parků
Čistá mobilita, elektromobilita Ing. Luděk Sosna, Ph.D. ředitel odboru Strategie ELEKTROMOBILITA ve veřejné dopravě, Praha,
ČLOVĚK A PŘÍRODA Zeměpis
EVROPSKá UNIE.
„BOHEMIA EXPRESS“ Speciální servis určený pro silniční dopravce a spedice součástí evropské sítě linek kombinované dopravy spojení Lovosic s 35 nejvýznamnějšími.
Obnova vozového parku v České republice
Střední Evropa Severní Evropa Západní.
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Kritické situace v PS ČR
Volitelné SPZ – návrh Prahy
VÝZKUMNÝ PROJEKT ZIPOVÁNÍ. MÍSTO, KDE ŽIJEME  Žijeme spolu s vámi na planetě Zemi.  V srdci Evropy, sice v malé, ale krásné České republice, v největším.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s.
Travian Online Game Online Game. Nejlepší Online Hra na celém světě.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
Čísla kolem nás (MĚNA).
Členské státy a jejich hlavní města
Výkony silniční hromadné osobní dopravy
Monika Matysová.  Belgie  Nizozemsko  Lucembursko  Itálie  Francie  Německo.
DOPRAVNÍ ZNAČKY 3. ročník
Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$. O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu.
Česká Republika.
O NÁS smlouvy Naše auta v Jablonci nad Nisou Ulice-Arbesova 440.
Současná pravidla regulace hazardu na území obcí a připravované změny od roku 2016 Odbor 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Ostrava 9. 4.
Česká pošta a využití CNG
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 1.
Životní prostředí a doprava Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
1.1. EVROPSKÁ MĚNOVÁ INTEGRACE 1. přednáška Ing. Martina Šudřichová
Název přednášky Společnost Funkce, mail, případně další vhodné informace Zemní plyn - CNG a LNG - v nákladní dopravě E.ON Energie, a.s. – Jiří Šimek, Michal.
Železniční doprava Funkčnost – vize - budoucnost Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
Veronika Kurečková Centrum dopravního výzkumu, Brno Rehabilitační programy pro řidiče.
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
Výkon státního odborného dozoru v roce 2015 Ministerstvo dopravy.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Cena dopravního výkonu v dlouhodobé smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou Kroměříž
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Základní výpočty v silniční nákladní dopravě - 1 Předmět: Technologie silniční nákladní.
Evropa - obyvatelstvo, EU Tercie Řešení úkol.
AZ KVÍZ Převody jednotek
JSEM OBČANEM EVROPSKÉ UNIE Učebnice od s. 14 n.. EUROOBČAN ČR je od roku 2004 členem EU Občané EU mají stejná práva a povinnosti (bez ohledu na to, ve.
VY_32_INOVACE_Fi_III_24 Název Státní poznávací značky motorových vozidel evropských zemí Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Název: Dopravní prostředky-specifikace kamionů Autor: Ing. Jaroslav Vrchota Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast: Logistika - Dopravní.
Dopravní a čerpací technika Komunikace Beton university Ing. Zdeněk Honzík.
Itálie. Základní údaje Rozloha km² Jazyk - Italština Počet obyvatel Náboženství - katolické.
Sousední státy ČR Vlastivěda 5. ročník Zpracovala: Dana Kučerová.
Zdanění provozu motorových vozidel v ČR Autor: Lucie Fialová Vedoucí práce:Mgr. Marta Hortová Oponent:Mgr. Hana Bartošová České Budějovice, červen 2016.
Metodický list Hra je určena pro dva týmy.
Infrastruktura ve Středočeském kraji
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
AUTOR: Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_31_SOUSEDNÍ STÁTY ČR
Autor diplomové práce: Bc. Eva Slabší
„Racionalizace nákladových položek vybrané dopravní společnosti“
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie
A Z KVÍZ Svět na prahu novověku. A Z KVÍZ Svět na prahu novověku.
Téma (název prezentace) Autor Metodický popis (anotace)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346,příspěvková org.
Hra na myčku Vnímání, fyzický rozvoj a pohybová koordinace, komunikace s dětmi, spolupráce při činnostech.
Stavitelé českých hradů
Vývoj CNG v České republice
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Ing. Jiří Kolář, Ph.D., ředitel Drážního úřadu
Sdružení železničních nákladních dopravců ČR
Transkript prezentace:

Hra ve které se stanete řidičem kamionu

 Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále roste, i když dokončíte své dodávky nákladů.  Sestavte si svůj vlastní vozový park, kupujte garáže, zaměstnávejte řidiče, veďte svou firmu na maximální zisk.  Pestré množství laděních kamionu, který se pohybuje od výkonu po kosmetické změny.  Přizpůsobte si vozidla s volitelnými světly, barvy, rohy, majáky, kouřových výfuků a další.  Tisíce kilometrů v reálné silniční síti se stovkami slavných památek a staveb.  Ne násilí, ne závodní - hra podporuje dodržování pravidel silničního provozu, je to čistá simulace správné jízdy.

 Hra je od českých vývojářů SCS Software  Modifikace do hry je od polských vývojářů  Do hry se dá koupit spoustu modifikací které vám hru ještě zlepší

 Ve hře je celkem 7 značek tahačů.  První znich a nejlepší je Volvo protože je nejvýkonnější.  Další tahač je Scania pěkně vypadá a je taky pěkně výkonný.  Další a to už méně výkonný jsou Man,Mercedes( ve hře Majestic ),Iveco,Daf,Renault

 Ve hře můžeme navštívit spoustu měst a státu celé Evropy celkem 60 měst a státy jako například Česká republika,Německo,S lovensko,Rakousko, Lucembursko ale i Anglii  Nazačátku hry si mužete vybrat v jakém městě chcete začít svou karieru řidiče kamionu.

 Euro Truck Simulator 2 je pokračováním úspěšného simulátoru nákladní dopravy na území evropské části Euroasie a na souostroví Spojeného království a Irska.  Hru vytvořila česká společnost SCS Software.  Hra vyšla v roce Hra byla na serveru PC Gamer zvolena za Herní simulátor roku 2012 a v anketě Boom 2012 byla zvolena za 2. nejlepší českou hru roku.

Toto je konec prezentace Děkuji za shlédnutí a doufám že se vám to líbilo.